Розглянуто TRINITY // 6.25. 6.20. 6.27.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

•Юрій Меленчук•

З-L СБУ У відставці
Реєстрування
21 Сер 2023
Дописи
75
Реакції
42
Бали
33
Вік
16
1. Ваш нікнейм:

Юрій Меленчук

2. Нікнейм порушника:

Володимир Шевченко

3. Назва клану порушника:

TRINITY

4. Суть скарги:

Вітаю шановна Адмінстрація, дана людина почала втікати від мене після того як я її зупинив, тим сами порушив:

6.25. Заборонено їзда і зрізи по полях під час поліцейської погоні. | Деморган до 20 хвилин

6.20.
"NonRP Drive" - водіння будь-якого транспортного засобу в неможливих для нього умовах, водіння в неправдоподібній манері, також враховується їзда по рейсах. | Деморган до 20 хвилин

6.27.
"Уникнення RP відігрувань" - Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами. | Деморган 60-120 хвилин, при наступному порушенні Варн

Униклення РП було коли я її зупинив, після чого постукав у вікно.

Дякую за увагу.

5. Доказ порушення (скриншот/відео):

ТУТ

6. Дата порушення:

07.02.2026
З повагою Підполковник СБУ Юрій Меленчук.

Реєстрування
20 Бер 2023
Дописи
39
Реакції
38
Бали
21
Добрий вечір хочу навести правки. 1
1. NRPD не було тому що я був на позашляховику і рухався повільніше 60 км/г
2. Уникнення RP було б в разі як би я заїхав на БУ (тобто в інтер'єр або вийшов з гри) ні одного ні іншого не було. Я по RP просто взяв і від'їхав від нього тому что він мене з машини не доставав а лише постукав у вікно і ніщо мені не заважало це зробити.

•Юрій Меленчук•

З-L СБУ У відставці
Реєстрування
21 Сер 2023
Дописи
75
Реакції
42
Бали
33
Вік
16
Добрий вечір хочу навести правки. 1
1. NRPD не було тому що я був на позашляховику і рухався повільніше 60 км/г
2. Уникнення RP було б в разі як би я заїхав на БУ (тобто в інтер'єр або вийшов з гри) ні одного ні іншого не було. Я по RP просто взяв і від'їхав від нього тому что він мене з машини не доставав а лише постукав у вікно і ніщо мені не заважало це зробити.
Вітаю, хотів би аргументувати вашу відповідь на мою скаргу:

1.На моєму відео-доказі видно як ви за 3 секунди добралися від паркану аж до дерев, між ними не така мала дистанція і перетнути її зі швидкістю 60 км/г за 3 секунди трошки нереально.

2. Ви знаєте що означає "Уникнення РП", заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами,
а ви кажете що "Уникнення РП" це заїзд на БУ, хотя це вже є інше порушення, а саме "Ухід в інтер'єр" - Заборонено здійснювати ухід в інтер’єр (тікати від поліцейської погоні / перестрілки / RP процесу тощо).

3. З того моменту як я вас зупинив, вже почалась "РП-Ситуація", а також я постукав у вікно машини що свідчить о продовжені "РП Ситуації", після чого ви просто взяли та поїхали, хотя "РП Ситуація" вже почаляся та ви відмовилися її продовжувати та просто взяли та поїхали по полю уникаючи відігрування РП.

З вами я не згоден.

Тому очікуємо відповіді від Адмінітрації

Реєстрування
20 Бер 2023
Дописи
39
Реакції
38
Бали
21
Вітаю, хотів би аргументувати вашу відповідь на мою скаргу:

1.На моєму відео-доказі видно як ви за 3 секунди добралися від паркану аж до дерев, між ними не така мала дистанція і перетнути її зі швидкістю 60 км/г за 3 секунди трошки нереально.

2. Ви знаєте що означає "Уникнення РП", заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами,
а ви кажете що "Уникнення РП" це заїзд на БУ, хотя це вже є інше порушення, а саме "Ухід в інтер'єр" - Заборонено здійснювати ухід в інтер’єр (тікати від поліцейської погоні / перестрілки / RP процесу тощо).

3. З того моменту як я вас зупинив, вже почалась "РП-Ситуація", а також я постукав у вікно машини що свідчить о продовжені "РП Ситуації", після чого ви просто взяли та поїхали, хотя "РП Ситуація" вже почаляся та ви відмовилися її продовжувати та просто взяли та поїхали по полю уникаючи відігрування РП.

З вами я не згоден.

Тому очікуємо відповіді від Адмінітрації

По перше - відстань там маленька, і це повністю реально доїхати туди не порушивши правил що я і зробив.
По друге - ви засумнівалися в моїх знаннях правил. Поясню "Уникнення RP процесу" це те що я не можу зробити в житті в користь закінчення RP ситуації. Продовження погоні навіть під час початку процесу це однин з видів продовження RP процесу. В житті ти також спокійно можеш поїхати з місця зупинки поліцією не зважаючи ні на що як з розуміння фізичних так і психологічних можливостей. Ви могли б просто поїхати за мною і продовжити процес (а для поліції під час погоні правило NRPD відміняється) але ви цього не зробили тим давши можливість мені піти. Тому це також є продовженням RP ситуації і ваші звинувачення просто з розуміння RP та правил гри не є правильними.
Тому я з вами також не згоден.

•Юрій Меленчук•

З-L СБУ У відставці
Реєстрування
21 Сер 2023
Дописи
75
Реакції
42
Бали
33
Вік
16
Вітаю!

По перше я про ніяке "Уникнення РП процесу" не писав, я писав про "Уникнення РП Відігровки" що зовсім інше

Пояснюю чому у вас було "Уникнення РП Відігровки" я постукав у стікло, і по ідеї щоб продовжити РП ви мали відіграти що відкрили вікно або просто вийти з автмобіля якщо не хочете відігрувати.

Також хотів би спитати, де написано таке як "(а для поліції під час погоні правило NRPD відміняється)", якщо в правилах серверу пише що "Заборонено їзда і зрізи по полях під час поліцейської погоні. " то чому я мав поїхати за вами якщо ви і так порушили правила за які можна отримати покарання.

Очікуємо відповіді від Адміністрації

Останнє редагування:

Геральд Шелбі

ЗГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Лип 2024
Дописи
1,082
Реакції
446
Бали
223
Вітаю!

Гравець Володимир Шевченко - отримає покарання у вигляді деморгану 20 ХВ згідно правил UG, а саме:

6.25. Заборонено їзда і зрізи по полях під час поліцейської погоні. | Деморган до 20 хвилин

Щодо уникнення РП-відігровки: ви розпочали переслідування автомобіля, однак жодним чином не повідомили про це гравця — не було ні голосових попереджень, ні вимог зупинитися. У цей час гравець спокійно прямував у бік БУ.

Також сам факт того, що гравець почав від вас тікати, розцінюється як РП-погоня і не є порушенням.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі