Вітаю, шановний Джеймс Ратледж. Вважаю за необхідне пояснити вам усе те, що було сказано мною в войсі щодо даної ситуації. Усе, що буде написано далі, є моєю суб'єктивною думкою з доданими до неї об'єктивними фактами.
В войс я зайшов за проханням Тонні Дніпровського, який попросив мене допомогти розібратися в ситуації яка сталася. Після того як я вислухав працівників НПУ, мною була надана рекомендація: передати зафіксовані порушення до ВРУ, а саме президенту - Артему Судакову. Після розгляду яких ви могли б отримати тільки дисциплінарне стягнення - догану/попередження у зв'язку з наданою вам високою недоторканністю, котра забороняє усі види покарань окрім дисциплінарних. Протягом усього вашого терміну перебування на посаді. Це був мій вердикт з яким я покидав войс.
Стосовно звинувачень в моїй компетенції. На початку розбору ситуації я скептично виразився стосовно того, що вам надано високу недоторканність але свою невпевненість я як і зазвичай перевірив переглянувши (в даному випадку) конституцію. Де я побачив що дійсно моя попередня думка є помилковою. Я людина і мені притаманно помилятися, щось не знати або забувати. Для цього і існує законодавча база, де кожен має можливість прочитати те, що йому потрібно. Вердикт я виніс тільки після перевірки правильності моєї думки. Вердикт був суб'єктивним та базувався на описаній ситуації, оскільки це була більш неформальна розмова але в ніякому разі не офіційна оцінка ситуації, котра допускається тільки в рп процесі, під час виконання службових обов'язків покладених на мене.
Тепер що стосується Вас, п. Джеймс. Усі непорозуміння, неясності, претензії і тому подібне вирішуються в межах колективу організації або з даною людиною (в цій ситуації зі мною) для запобігання порочення честі певних осіб (в даній ситуації мене) на загал, якщо це не є необхідним. В даній ситуації писати петицію про моє зняття та описувати своє бачення ситуації на загал є неприпустимим та на мою думку спричинене емоційною реакцією на мої слова. Усі мої рішення, рекомендації або вердикти, що стосуються судових засідань або спірних ситуацій (як в цьому випадку) є неупередженими та ґрунтуються на законодавстві нашого серверу. Це є принциповим для мене. Ваша петиція містить інформацію, котра є викривленою та ставить під сумнів мою компетентність, що є для мене дуже неприємним. Перед тим як когось звинувачувати, задумайтесь яку шкоду ви можете нанести людині і чи справді в цьому є необхідність. Дякую.