Відмовлено петиція щодо звільнення окружного судді

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
28 Гру 2024
Дописи
115
Реакції
62
Бали
33
вітаю, я являюся працівником верховної ради подільського краю та стою на посаді радника президента (9), сьогодні сталася така ситуація, мене зупинили нпу, не дивлячись на мою недоторканість високого рівня, видали штраф, та закували, коли ми прибули до відділку, ми зайшли у спец зв*язок, куди зайшов і окружний суддя, який не був в мережі в грі, а тобто він не повинен був там бути, у спез зв*язку він навіть не знав що у мене є недоторканість, та сказав наступне "від нпу порушень немає, тому хай подають в суд вам (мені) буде видано доган", отже після даної ситуації, на мою думку, громадянин котрий не знає базових речей ВРУ та нашої держави, не повинен бути на посту окружного судді

Тонні Дніпровський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
928
Реакції
1,848
Бали
153
Виступаю проти! тому що дана петиція була створена на тлі особистих непорозумінь і не має об’єктивних підстав.

Тімур Коваленко

Форумний хлопчик
Реєстрування
15 Бер 2025
Дописи
46
Реакції
34
Бали
21

Тімур Коваленко

Форумний хлопчик
Реєстрування
15 Бер 2025
Дописи
46
Реакції
34
Бали
21
вітаю, я являюся працівником верховної ради подільського краю та стою на посаді радника президента (9), сьогодні сталася така ситуація, мене зупинили нпу, не дивлячись на мою недоторканість високого рівня, видали штраф, та закували, коли ми прибули до відділку, ми зайшли у спец зв*язок, куди зайшов і окружний суддя, який не був в мережі в грі, а тобто він не повинен був там бути, у спез зв*язку він навіть не знав що у мене є недоторканість, та сказав наступне "від нпу порушень немає, тому хай подають в суд вам (мені) буде видано доган", отже після даної ситуації, на мою думку, громадянин котрий не знає базових речей ВРУ та нашої держави, не повинен бути на посту окружного судді
За!

Кирило Хмельницький

ЗГС Неоф І 06
Куратор лідерів
Реєстрування
11 Лип 2024
Дописи
1,231
Реакції
299
Бали
223
Проти!

Реєстрування
28 Гру 2024
Дописи
115
Реакції
62
Бали
33
Виступаю проти! тому що дана петиція була створена на тлі особистих непорозумінь і не має об’єктивних підстав.
ні, це не особисте), я з даним громадянином, ніколи навіть не спілкувався, але після сьогоднішньої ситуації, він не заслуговує стояти на посту, і моя петиція є на основанні, у даного судді були як мінімум 1 порушення, а саме він вмішався в рп ситуацію коли не був навіть в грі

Реєстрування
27 Гру 2025
Дописи
51
Реакції
18
Бали
13
Дана тема за своєю суттю не є петицією, а індивідуальною скаргою на дії конкретної посадової особи.

Петиція — це звернення щодо змін у законодавстві, регламенті або системних рішень. У цьому випадку йдеться про незгоду з конкретною ситуацією, що підпадає під формат скарги на працівника державного органу.

На сервері передбачено відповідний розділ для подачі скарг на співробітників державних структур, де ситуація може бути розглянута у встановленому порядку з наданням доказів та аргументації.

Таким чином, дана тема більше відповідає формату персональної скарги, а не петиції, і повинна бути оформлена відповідно до правил серверу.

Ви обіймаєте 9 ранг у ВРУ. Особи такого рівня повинні знати встановлену процедуру оскарження дій посадових осіб та різницю між петицією і офіційною скаргою.

Реєстрування
28 Гру 2024
Дописи
115
Реакції
62
Бали
33
Дана тема за своєю суттю не є петицією, а індивідуальною скаргою на дії конкретної посадової особи.

Петиція — це звернення щодо змін у законодавстві, регламенті або системних рішень. У цьому випадку йдеться про незгоду з конкретною ситуацією, що підпадає під формат скарги на працівника державного органу.

На сервері передбачено відповідний розділ для подачі скарг на співробітників державних структур, де ситуація може бути розглянута у встановленому порядку з наданням доказів та аргументації.

Таким чином, дана тема більше відповідає формату персональної скарги, а не петиції, і повинна бути оформлена відповідно до правил серверу.

Ви обіймаєте 9 ранг у ВРУ. Особи такого рівня повинні знати встановлену процедуру оскарження дій посадових осіб та різницю між петицією і офіційною скаргою.
це не я скаргою, томущо звільнення високих держ посад, відбувається через суд

Тонні Дніпровський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
928
Реакції
1,848
Бали
153
Реєстрування
24 Гру 2024
Дописи
22
Реакції
13
Бали
6
За !

Алекс Карпатиченко

ЗГС Держ | Подільський Край
Куратор лідерів
Реєстрування
27 Бер 2024
Дописи
631
Реакції
356
Бали
123
Вступаю ПРОТИ!
Так, як текст містить ноти ((оффтопу)), та вищевикладене Вами, не містить ноти офіційної петиції, максимум скарга на дії іншого.

Денис Квікі

Ех-Полковник ДКВС 06
Реєстрування
4 Лип 2025
Дописи
171
Реакції
57
Бали
33
ПРОТИ!

Пaвло Грушко

Генерал Нац. поліції Подільського Краю
Лідер
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
479
Реакції
97
Бали
88
Вітаю, шановний Джеймс Ратледж. Вважаю за необхідне пояснити вам усе те, що було сказано мною в войсі щодо даної ситуації. Усе, що буде написано далі, є моєю суб'єктивною думкою з доданими до неї об'єктивними фактами.

В войс я зайшов за проханням Тонні Дніпровського, який попросив мене допомогти розібратися в ситуації яка сталася. Після того як я вислухав працівників НПУ, мною була надана рекомендація: передати зафіксовані порушення до ВРУ, а саме президенту - Артему Судакову. Після розгляду яких ви могли б отримати тільки дисциплінарне стягнення - догану/попередження у зв'язку з наданою вам високою недоторканністю, котра забороняє усі види покарань окрім дисциплінарних. Протягом усього вашого терміну перебування на посаді. Це був мій вердикт з яким я покидав войс.

Стосовно звинувачень в моїй компетенції. На початку розбору ситуації я скептично виразився стосовно того, що вам надано високу недоторканність але свою невпевненість я як і зазвичай перевірив переглянувши (в даному випадку) конституцію. Де я побачив що дійсно моя попередня думка є помилковою. Я людина і мені притаманно помилятися, щось не знати або забувати. Для цього і існує законодавча база, де кожен має можливість прочитати те, що йому потрібно. Вердикт я виніс тільки після перевірки правильності моєї думки. Вердикт був суб'єктивним та базувався на описаній ситуації, оскільки це була більш неформальна розмова але в ніякому разі не офіційна оцінка ситуації, котра допускається тільки в рп процесі, під час виконання службових обов'язків покладених на мене.

Тепер що стосується Вас, п. Джеймс. Усі непорозуміння, неясності, претензії і тому подібне вирішуються в межах колективу організації або з даною людиною (в цій ситуації зі мною) для запобігання порочення честі певних осіб (в даній ситуації мене) на загал, якщо це не є необхідним. В даній ситуації писати петицію про моє зняття та описувати своє бачення ситуації на загал є неприпустимим та на мою думку спричинене емоційною реакцією на мої слова. Усі мої рішення, рекомендації або вердикти, що стосуються судових засідань або спірних ситуацій (як в цьому випадку) є неупередженими та ґрунтуються на законодавстві нашого серверу. Це є принциповим для мене. Ваша петиція містить інформацію, котра є викривленою та ставить під сумнів мою компетентність, що є для мене дуже неприємним. Перед тим як когось звинувачувати, задумайтесь яку шкоду ви можете нанести людині і чи справді в цьому є необхідність. Дякую.

Давид Дніпровський ꑭ

| Подільський Край
Реєстрування
17 Сер 2025
Дописи
574
Реакції
1,154
Бали
153
Проти

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі