Назар Артемов
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 24 Чер 2023
- Дописи
- 38
- Реакції
- 52
- Бали
- 23
1. Ваш нікнейм: Назар Артемов
2. Нікнейм порушника: Ніка Тейлор
3. Суть скарги: опишу нижче
4. Доказ порушення (скриншот/відео): нижче
5. Дата порушення: Загалом 02.04.26, але є й інші.
Хочу повідомити що лідер СБУ а саме Ніка Тейлор не компетентно веде себе на посаді лідера СБУ, наразі у фракції повний безлад, адже люди спочатку починають тулипи по нам а потоім бьють тайзером в лице (тоді люди тримали зброю, що є критичним порушенням).
Дані громадянини можу дозволити собі некультурно виражатись.
(всі докази прикріплю нижче)
І навіть на тих фото шо я прикріплю нижче, люди пишуть про проблему з таблицями, що свідчить про некомпетентність Лідера.
Також людина взяла на посаду СС гравця у якого 2 звання в фракції
Клікабельно Дата 02.04.26
Заявки були відкриті 16:24 02.04.26 а закриті 19:34 02.04.26
Також такий громадянин як Дава Судаков спачатку стріляв по моїй автівці а томі закафав
Патужний хлопчик Дата 02.04.26
Також використовує непристойні висловлювання а саме ПІсюнковий злодій на профілі громадянина
Клікабельно дата 28.03.26
Також в організації є ймовірний блат, так як ГС Держ Михайло Олегович знявся з посади сьогодні 02.04.26 скріншот цього надам нижче, чи не кажеться вам що Ніка якимось чином заманила ГС Держ в свою фракціЮ, адже зніматись з посади ГС Держ раді СБУ, якось тупо як на мене, тим паче сьогодні він вже на 8 звані, це відкритий блат, або корупція, так як в СБУ немає Bad COP\GOV
Після чого сьогодні о 16:47 даний громадянин вже на 8 званні, але він знявся з посади лише сьогодні
Також, мені дуже цікаво дізнатись як її прийняли на посаду Генерала якщо ї 15 років, а на посаду беруть з 17, у неї день народження восени
У даної громадянинки в організації є людина з 2 доганами та кримінальним впровадженням, на даний момент Генерал нічого з цим не робить, *Це Саня Житомирський*
Тому прошу переглянути мою скаргу та переглянути діяльність лідера та зам лідерів (12\11), на даний момент в фракції є дуже багато порушень.
З Повагою
Назар АРТЕМОВ
2. Нікнейм порушника: Ніка Тейлор
3. Суть скарги: опишу нижче
4. Доказ порушення (скриншот/відео): нижче
5. Дата порушення: Загалом 02.04.26, але є й інші.
Вітаю
Хочу повідомити що лідер СБУ а саме Ніка Тейлор не компетентно веде себе на посаді лідера СБУ, наразі у фракції повний безлад, адже люди спочатку починають тулипи по нам а потоім бьють тайзером в лице (тоді люди тримали зброю, що є критичним порушенням).
Дані громадянини можу дозволити собі некультурно виражатись.
(всі докази прикріплю нижче)
І навіть на тих фото шо я прикріплю нижче, люди пишуть про проблему з таблицями, що свідчить про некомпетентність Лідера.
Також людина взяла на посаду СС гравця у якого 2 звання в фракції
Заявки були відкриті 16:24 02.04.26 а закриті 19:34 02.04.26
Також такий громадянин як Дава Судаков спачатку стріляв по моїй автівці а томі закафав
Патужний хлопчик Дата 02.04.26
Також використовує непристойні висловлювання а саме ПІсюнковий злодій на профілі громадянина
Клікабельно дата 28.03.26
Також в організації є ймовірний блат, так як ГС Держ Михайло Олегович знявся з посади сьогодні 02.04.26 скріншот цього надам нижче, чи не кажеться вам що Ніка якимось чином заманила ГС Держ в свою фракціЮ, адже зніматись з посади ГС Держ раді СБУ, якось тупо як на мене, тим паче сьогодні він вже на 8 звані, це відкритий блат, або корупція, так як в СБУ немає Bad COP\GOV
Після чого сьогодні о 16:47 даний громадянин вже на 8 званні, але він знявся з посади лише сьогодні
Також, мені дуже цікаво дізнатись як її прийняли на посаду Генерала якщо ї 15 років, а на посаду беруть з 17, у неї день народження восени
Також треба схвалена РП біографія, її немає))
- Вік 17+ (Є виключення до 16)
- Активність: мін. 3 год/день
- Рівень гри: 15+ (можливі винятки)
- Відсутність блокувань за серйозні порушення
- RP NickName (Ім'я_Прізвище) + відповідний форум Nick
- Схвалена RP біографія
- Знання правил (серверу, лідерів, держ.орг)
- Дискорд і Телеграм з відкритими ЛС
- Комунікабельність, командна робота
- Розуміння діяльності фракції
- Наявність мікрофона
У даної громадянинки в організації є людина з 2 доганами та кримінальним впровадженням, на даний момент Генерал нічого з цим не робить, *Це Саня Житомирський*
Тому прошу переглянути мою скаргу та переглянути діяльність лідера та зам лідерів (12\11), на даний момент в фракції є дуже багато порушень.
Також ви можете вважати що я якимось чином хочу виражаю свою неприязнь до лідера даної організації (як учора написав Слідкуючий СБУ/НПУ Євген Могила Клікабельно, але ви просто закриваєте очі на такі критичні порушення. Прошу прийняти міри та провести профілактичну бесіду з ЛІдером та її Заступниками.
З Повагою
Назар АРТЕМОВ
Останнє редагування: