Розглянуто Ніка Тейлор

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назар Артемов

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
38
Реакції
52
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Назар Артемов
2. Нікнейм порушника: Ніка Тейлор
3. Суть скарги: опишу нижче
4. Доказ порушення (скриншот/відео): нижче
5. Дата порушення: Загалом 02.04.26, але є й інші.

Вітаю

Хочу повідомити що лідер СБУ а саме Ніка Тейлор не компетентно веде себе на посаді лідера СБУ, наразі у фракції повний безлад, адже люди спочатку починають тулипи по нам а потоім бьють тайзером в лице (тоді люди тримали зброю, що є критичним порушенням).

Дані громадянини можу дозволити собі некультурно виражатись.

(всі докази прикріплю нижче)

І навіть на тих фото шо я прикріплю нижче, люди пишуть про проблему з таблицями, що свідчить про некомпетентність Лідера.

Також людина взяла на посаду СС гравця у якого 2 звання в фракції

Клікабельно Дата 02.04.26

Заявки були відкриті 16:24 02.04.26 а закриті 19:34 02.04.26

Також такий громадянин як Дава Судаков спачатку стріляв по моїй автівці а томі закафав
Патужний хлопчик Дата 02.04.26

Також використовує непристойні висловлювання а саме ПІсюнковий злодій на профілі громадянина
Клікабельно дата 28.03.26

Також в організації є ймовірний блат, так як ГС Держ Михайло Олегович знявся з посади сьогодні 02.04.26 скріншот цього надам нижче, чи не кажеться вам що Ніка якимось чином заманила ГС Держ в свою фракціЮ, адже зніматись з посади ГС Держ раді СБУ, якось тупо як на мене, тим паче сьогодні він вже на 8 звані, це відкритий блат, або корупція, так як в СБУ немає Bad COP\GOV

Після чого сьогодні о 16:47 даний громадянин вже на 8 званні, але він знявся з посади лише сьогодні

Також, мені дуже цікаво дізнатись як її прийняли на посаду Генерала якщо ї 15 років, а на посаду беруть з 17, у неї день народження восени
  • Вік 17+ (Є виключення до 16)
  • Активність: мін. 3 год/день
  • Рівень гри: 15+ (можливі винятки)
  • Відсутність блокувань за серйозні порушення
  • RP NickName (Ім'я_Прізвище) + відповідний форум Nick
  • Схвалена RP біографія
  • Знання правил (серверу, лідерів, держ.орг)
  • Дискорд і Телеграм з відкритими ЛС
  • Комунікабельність, командна робота
  • Розуміння діяльності фракції
  • Наявність мікрофона
Також треба схвалена РП біографія, її немає))

У даної громадянинки в організації є людина з 2 доганами та кримінальним впровадженням, на даний момент Генерал нічого з цим не робить, *Це Саня Житомирський*

Тому прошу переглянути мою скаргу та переглянути діяльність лідера та зам лідерів (12\11), на даний момент в фракції є дуже багато порушень.​
Також ви можете вважати що я якимось чином хочу виражаю свою неприязнь до лідера даної організації (як учора написав Слідкуючий СБУ/НПУ Євген Могила Клікабельно, але ви просто закриваєте очі на такі критичні порушення. Прошу прийняти міри та провести профілактичну бесіду з ЛІдером та її Заступниками.​

З Повагою
Назар АРТЕМОВ

Останнє редагування:

Євген Могила

Модератор | Північна Україна
Реєстрування
31 Жов 2023
Дописи
208
Реакції
157
Бали
48
Вітаю!
Шановний гравець, оскільки ви є близьким другом гравця Костянтина Вереса та я як слідкуючий особисто знаю вас як колишніх гравців СБУ та старшого складу, про ваше «небайдуже» відношення до лідера, прошу не забувати правило 6.36. "Злив особового складу" - Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, гравця, фракції або клану, також общаку клана (на розсуд адміністрації). Прошу стримувати особисті емоції та не проявляти на ігровий процес особисті неприязні, оскільки це негативно впливає на репутацію самої фракції та позитивний розвиток рп процесу!

ОЧІКУЙТЕ РІШЕННЯ ВІД ЗГС ДЕРЖ!

Останнє редагування:

Олександр Альварез

Кошовий отаман
Реєстрування
17 Лют 2025
Дописи
79
Реакції
74
Бали
63
1. Ваш нікнейм: Назар Артемов
2. Нікнейм порушника: Ніка Тейлор
3. Суть скарги: опишу нижче
4. Доказ порушення (скриншот/відео): нижче
5. Дата порушення: Загалом 02.04.26, але є й інші.

Вітаю

Хочу повідомити що лідер СБУ а саме Ніка Тейлор не компетентно веде себе на посаді лідера СБУ, наразі у фракції повний безлад, адже люди спочатку починають тулипи по нам а потоім бьють тайзером в лице (тоді люди тримали зброю, що є критичним порушенням).

Дані громадянини можу дозволити собі некультурно виражатись.

(всі докази прикріплю нижче)

І навіть на тих фото шо я прикріплю нижче, люди пишуть про проблему з таблицями, що свідчить про некомпетентність Лідера.

Також людина взяла на посаду СС гравця у якого 2 звання в фракції

Заявки були відкриті 16:24 02.04.26 а закриті 19:34 02.04.26

Також такий громадянин як Дава Судаков спачатку стріляв по моїй автівці а томі закафав
Патужний хлопчик Дата 02.04.26

Також використовує непристойні висловлювання а саме ПІсюнковий злодій на профілі громадянина
Клікабельно дата 28.03.26

Також в організації є ймовірний блат, так як ГС Держ Михайло Олегович знявся з посади сьогодні 02.04.26 скріншот цього надам нижче, чи не кажеться вам що Ніка якимось чином заманила ГС Держ в свою фракціЮ, адже зніматись з посади ГС Держ раді СБУ, якось тупо як на мене, тим паче сьогодні він вже на 8 звані, це відкритий блат, або корупція, так як в СБУ немає Bad COP\GOV

Після чого сьогодні о 16:47 даний громадянин вже на 8 званні, але він знявся з посади лише сьогодні

Також, мені дуже цікаво дізнатись як її прийняли на посаду Генерала якщо ї 15 років, а на посаду беруть з 17, у неї день народження восени

Також треба схвалена РП біографія, її немає))

У даної громадянинки в організації є людина з 2 доганами та кримінальним впровадженням, на даний момент Генерал нічого з цим не робить, *Це Саня Житомирський*

Тому прошу переглянути мою скаргу та переглянути діяльність лідера та зам лідерів (12\11), на даний момент в фракції є дуже багато порушень.​
Також ви можете вважати що я якимось чином хочу виражаю свою неприязнь до лідера даної організації (як учора написав Слідкуючий СБУ/НПУ Євген Могила Клікабельно, але ви просто закриваєте очі на такі критичні порушення. Прошу прийняти міри та провести профілактичну бесіду з ЛІдером та її Заступниками.​

З Повагою
Назар АРТЕМОВ

Вітаю
Гравець Ніка Тейлор була знята з посади лідера СБУ
Гравець Михайло Олегович був знятий з Заступника Лідера СБУ
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі