Важливо НПУ| Рапорт на відпустку

Андрій Медвідь

Старожила UKRAINE GTA
Лідер
Реєстрування
28 Кві 2023
Дописи
1,067
Реакції
1,249
Бали
253

РОЗДІЛ: ВІДПУСТКИ СПІВРОБІТНИКІВ

У даному розділі співробітники Національної поліції України можуть подати звернення щодо надання відпустки.

Відпустка надається для тимчасового звільнення співробітника від виконання службових обов'язків на визначений строк, погоджений керівництвом.

Умови отримання відпустки:

• Подати рапорт необхідно щонайменше за один день до початку відпустки.
• Максимальна тривалість відпустки становить 7 календарних днів.
• Повторна відпустка може бути отримана не раніше ніж через 30 днів після попередньої.
• Під час перебування у відпустці співробітник звільняється від службової діяльності.
• Рішення щодо надання відпустки приймається керівництвом у званні Полковника або Генерала.
• Право на подачу рапорту мають співробітники, які перебувають на службі понад 10 днів з моменту вступу до НПУ.

Форма подачі вашої відпустки:
Начальнику ГУНП Андрію Медвідю
від [П.І.Б.]

Рапорт
Я, [П.І.Б.], прошу Вас розглянути мою електронну заяву та надати мені відпустку.
Прошу надати мені відпустку з [дата початку] по [дата закінчення] у зв’язку з [сімейними обставинами / станом здоров’я / — зазначити потрібне].
Зобов’язуюсь після закінчення відпустки своєчасно приступити до виконання службових обов’язків.
До рапорту додаю копії документів:

• посвідчення;
  • медична книжка;
  • трудова книжка.
[дата]
[підпис]

Реєстрування
27 Тра 2024
Дописи
11
Реакції
12
Бали
8
від
Гавриша Дмитра Олександровича

Рапорт

Я, Гавриш Дмитро Олександрович, прошу Вас розглянути мою електронну заяву та надати мені відпустку.
Прошу надати мені відпустку з 03.06.2026 по 07.06.2026 у зв’язку з сімейними обставинами.
Зобов’язуюсь після закінчення відпустки своєчасно приступити до виконання службових обов’язків.

посвідчення
медична книга

трудова книжка

02.06.2026

подпись.jpg

Діма Азов

-[КМС ПО ФОРУМУ]-
Реєстрування
7 Вер 2024
Дописи
364
Реакції
137
Бали
48
від
Гавриша Дмитра Олександровича

Рапорт

Я, Гавриш Дмитро Олександрович, прошу Вас розглянути мою електронну заяву та надати мені відпустку.
Прошу надати мені відпустку з 03.06.2026 по 07.06.2026 у зв’язку з сімейними обставинами.

посвідчення
медична книга

трудова книжка

02.06.2026

Переглянути вкладення 412298
Схвалено! Включно до 07.06.2026!

Діма Гроза

Активний
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
182
Реакції
50
Бали
33
від Діма Гроза
Рапорт
Я, Діма Гроза, прошу Вас розглянути мою електронну заяву та надати мені відпустку.
Прошу надати мені відпустку з [04.06.20265] по [08.06.2026] у зв’язку з робота .

04.06.2026
[підпис]

Микола Шевчук

Легенда проєкту
Активний гравець
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
665
Реакції
458
Бали
108
від Діма Гроза
Рапорт
Я, Діма Гроза, прошу Вас розглянути мою електронну заяву та надати мені відпустку.
Прошу надати мені відпустку з [04.06.20265] по [08.06.2026] у зв’язку з робота .

04.06.2026
[підпис]

Схвалено

Саша Чайок

Новий гравець
Реєстрування
15 Лют 2026
Дописи
5
Реакції
0
Бали
6
від Саша Чайок
Рапорт
Я, Саша Чайок, прошу Вас розглянути мою електронну заяву та надати мені відпустку.
Прошу надати мені відпустку з [05.06.2026] по [09.06.2026] у зв’язку з сімейними обставинами .
Мед.Книгаhttps://postimg.cc/vgbszwH5
Посвічення https://postimg.cc/dLTxLSJY
Трудова книга https://postimg.cc/z3Hjjb6x
05.06.2026
Підпис Chajok

Останнє редагування:

Дмитро МИрошниченко

Новий гравець
Реєстрування
2 Лис 2023
Дописи
11
Реакції
2
Бали
8
від Мирошниченка Дмитра Михайловича

Рапорт

Я, Мирошниченко Дмитро Михайлович, прошу Вас розглянути мою електронну заяву та надати мені відпустку.
Прошу надати мені відпустку з 05.06.2026 по 10.06.2026 у зв’язку з сімейними обставинами.
Мед.Книга: (Попрошу будьласка Виключення так як наразі Мед книги немає, і немає можливості зробити. Дякую за розуміння.)
Посвідчення:
ТИК
Трудова Книга: ТИК

Микола Шевчук

Легенда проєкту
Активний гравець
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
665
Реакції
458
Бали
108
від Мирошниченка Дмитра Михайловича

Рапорт

Я, Мирошниченко Дмитро Михайлович, прошу Вас розглянути мою електронну заяву та надати мені відпустку.
Прошу надати мені відпустку з 05.06.2026 по 10.06.2026 у зв’язку з сімейними обставинами.
Мед.Книга: (Попрошу будьласка Виключення так як наразі Мед книги немає, і немає можливості зробити. Дякую за розуміння.)
Посвідчення:
ТИК
Трудова Книга: ТИК

1780657724250.gif

Микола Шевчук

Легенда проєкту
Активний гравець
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
665
Реакції
458
Бали
108
від Саша Чайок
Рапорт
Я, Саша Чайок, прошу Вас розглянути мою електронну заяву та надати мені відпустку.
Прошу надати мені відпустку з [05.06.2026] по [09.06.2026] у зв’язку з сімейними обставинами .
Мед.Книгаhttps://postimg.cc/vgbszwH5
Посвічення https://postimg.cc/dLTxLSJY
Трудова книга https://postimg.cc/z3Hjjb6x
05.06.2026
Підпис Chajok
1780657768460.gif

Максим Заборний

Центральна Україна [01]
Реєстрування
19 Гру 2024
Дописи
280
Реакції
211
Бали
63
від Максима Заборного

Рапорт
Я, Максим Заборний, прошу Вас розглянути мою електронну заяву та надати мені відпустку.
Прошу надати мені відпустку з 05.06.26 по 12.06.26 у зв’язку з сімейними обставинами.

05.06.26
ЗАБОРНИЙ

Діма Азов

-[КМС ПО ФОРУМУ]-
Реєстрування
7 Вер 2024
Дописи
364
Реакції
137
Бали
48
від Максима Заборного

Рапорт
Я, Максим Заборний, прошу Вас розглянути мою електронну заяву та надати мені відпустку.
Прошу надати мені відпустку з 05.06.26 по 12.06.26 у зв’язку з сімейними обставинами.

05.06.26
ЗАБОРНИЙ
Схвалено!

Реєстрування
9 Тра 2024
Дописи
20
Реакції
6
Бали
8
від Васі Хріменко Васильовичу
Рапорт
Я, Вася Хріменкр Васильович, прошу Вас розглянути мою електронну заяву та надати мені відпустку.
Прошу надати мені відпустку з 07.06.26 по 14.06.26 у зв’язку з сімейними обставинами.
- (не можу додати копії бо вже немає доступу до пк.)
06.06.26
ВАСЯХРІМЕНКО

Андрій Медвідь

Старожила UKRAINE GTA
Лідер
Реєстрування
28 Кві 2023
Дописи
1,067
Реакції
1,249
Бали
253
від Васі Хріменко Васильовичу
Рапорт
Я, Вася Хріменкр Васильович, прошу Вас розглянути мою електронну заяву та надати мені відпустку.
Прошу надати мені відпустку з 07.06.26 по 14.06.26 у зв’язку з сімейними обставинами.
- (не можу додати копії бо вже немає доступу до пк.)
06.06.26
ВАСЯХРІМЕНКО
Схвалено

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі