- Реєстрування
- 28 Кві 2023
- Дописи
- 1,067
- Реакції
- 1,249
- Бали
- 253
РОЗДІЛ: ВІДПУСТКИ СПІВРОБІТНИКІВ
У даному розділі співробітники Національної поліції України можуть подати звернення щодо надання відпустки.
Відпустка надається для тимчасового звільнення співробітника від виконання службових обов'язків на визначений строк, погоджений керівництвом.
Відпустка надається для тимчасового звільнення співробітника від виконання службових обов'язків на визначений строк, погоджений керівництвом.
Умови отримання відпустки:
• Подати рапорт необхідно щонайменше за один день до початку відпустки.
• Максимальна тривалість відпустки становить 7 календарних днів.
• Повторна відпустка може бути отримана не раніше ніж через 30 днів після попередньої.
• Під час перебування у відпустці співробітник звільняється від службової діяльності.
• Рішення щодо надання відпустки приймається керівництвом у званні Полковника або Генерала.
• Право на подачу рапорту мають співробітники, які перебувають на службі понад 10 днів з моменту вступу до НПУ.
Форма подачі вашої відпустки:
Начальнику ГУНП Андрію Медвідю• Максимальна тривалість відпустки становить 7 календарних днів.
• Повторна відпустка може бути отримана не раніше ніж через 30 днів після попередньої.
• Під час перебування у відпустці співробітник звільняється від службової діяльності.
• Рішення щодо надання відпустки приймається керівництвом у званні Полковника або Генерала.
• Право на подачу рапорту мають співробітники, які перебувають на службі понад 10 днів з моменту вступу до НПУ.
Форма подачі вашої відпустки:
від [П.І.Б.]
Рапорт
Я, [П.І.Б.], прошу Вас розглянути мою електронну заяву та надати мені відпустку.
Прошу надати мені відпустку з [дата початку] по [дата закінчення] у зв’язку з [сімейними обставинами / станом здоров’я / — зазначити потрібне].
Зобов’язуюсь після закінчення відпустки своєчасно приступити до виконання службових обов’язків.
До рапорту додаю копії документів:
- посвідчення;
- медична книжка;
- трудова книжка.
[підпис]