В очікуванні УХІД

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Чорних

Новий гравець
Реєстрування
5 Лип 2026
Дописи
4
Реакції
2
Бали
3
1. Ваш нікнейм: Денис Чорний
2. Нікнейм порушника: Димка Малиш 79862
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:

Я взяв М4 та почав стріляти по співробітниках НПУ. Після цього мене затримали, одягнули кайданки та повели за собою.

Коли мій друг почав стріляти, співробітник НПУ здійснив відхід в інтер'єр, щоб уникнути небезпеки. На першому фрапсі цей момент добре видно.

На другому фрапсі видно, як співробітник проводив процесуальні дії щодо затримання та подальшого оформлення ситуації.

Прошу врахувати ці обставини під час розгляду скарги.

5. Доказ порушення (скриншот/відео): ета 1 фрапс ета 2 фрапс
6. Дата порушення: 5 числа

6.22. "Ухід в інтер'єр" - Заборонено здійснювати ухід в інтер’єр (тікати від поліцейської погоні / перестрілки / RP процесу тощо). | Варн

Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
51
Реакції
10
Бали
13
1. Ваш нікнейм: Денис Чорний
2. Нікнейм порушника: Димка Малиш 79862
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:

Я взяв М4 та почав стріляти по співробітниках НПУ. Після цього мене затримали, одягнули кайданки та повели за собою.

Коли мій друг почав стріляти, співробітник НПУ здійснив відхід в інтер'єр, щоб уникнути небезпеки. На першому фрапсі цей момент добре видно.

На другому фрапсі видно, як співробітник проводив процесуальні дії щодо затримання та подальшого оформлення ситуації.

Прошу врахувати ці обставини під час розгляду скарги.

5. Доказ порушення (скриншот/відео): ета 1 фрапс ета 2 фрапс
6. Дата порушення: 5 числа

6.22. "Ухід в інтер'єр" - Заборонено здійснювати ухід в інтер’єр (тікати від поліцейської погоні / перестрілки / RP процесу тощо). | Варн
1 скарга невірна так як було все по рп я спиной небачив твого друга який стріляв по мені його снаайперка непробила мій бронижелет
2 допустив місклік

Алекс Декеп

Ігровий Помічник | Північна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
23 Тра 2026
Дописи
15
Реакції
10
Бали
48
Я був свідком данних подій, ці громадяни докапувались до працівника приблизно 20-30 хв, не давали виконати завдання охорона кпп, а 20- секунд фрапса це не повна подія яка там відбулась.
Скарга не по формі:
  • Якщо відео менше ніж 1 хвилина або понад 5 хвилин (виняток коротка ситуація, яка не потребує відео на 60 секунд, або довготривала ситуація, яку обрізати до 5 хвилин не можна для повного розуміння);

Вадим Діловій

Новий гравець
Реєстрування
29 Чер 2026
Дописи
4
Реакції
1
Бали
3
Якщо гравець вважає, що Денис Чорний допустив порушення правил, він має право подати окрему скаргу з відповідними доказами.

У межах цієї скарги розглядаються лише ті порушення, які стосуються її суті та підтверджені наданими доказами.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі