В очікуванні Покращення системи реєстрування ОТЗ в СБУ

Денис Грозний

Новий гравець
Реєстрування
3 Чер 2026
Дописи
3
Реакції
2
Бали
6
Хочу запропонувати круте покращення для СБУ. Наразі реєстрація ОТЗ відбувається через офіційний спец-зв'язок, Пропоную зробити цей функціонал без спец-зв'язку.

📱 Як це має працювати:​

1. Подача заявки: Співробітник заходить в планшет, відкриває відповідну вкладку та заповнює заяву на реєстрацію свого авто.
  2. Розгляд керівництвом: Полковник або Генерал через планшет бачать список заявок, перевіряють їх та натискають кнопку «Схвалити» або «Відхилити».

🚔 Функціонал ОТЗ після схвалення:​

Коли співробітник заступає на зміну та бере зареєстроване авто, на машину автоматично додаються наступні функції:

• 🔴🔵 Стробоскопи: Встановлюються червоно-сині проблискові маячки.
  • 📢 Мегафон : Щоб додавались всі записані звуки мегафону такі як на фракційних авто.
  • 🎯 Система "Purs" (Переслідування): Щоб ця функція також додавалась на зареєстроване авто.
  • Ефективність: Функція Purs та мегафондадуть змогу легше знаходити злочинця на зареєстрованому ОТЗ.
    Також функція якщо співробітник зловживає цими функціями на ОТЗ щоб керівництво через планшет могли видалити авто з переліку зареєстрованих.

Отже,я хочу щоб зареєстроване ОТЗ мало хоч якісь функції для зупинки транспорту.

Олександр Мілкович🦷🍼

Бандіт 🍼🦷| | 02 сервер
Реєстрування
3 Жов 2024
Дописи
125
Реакції
177
Бали
48
Прикольна ідея алеж нема смислу бо всеодно мало хто реєструє машину свою.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі