Денис Грозний
Новий гравець
- Реєстрування
- 3 Чер 2026
- Дописи
- 3
- Реакції
- 2
- Бали
- 6
Хочу запропонувати круте покращення для СБУ. Наразі реєстрація ОТЗ відбувається через офіційний спец-зв'язок, Пропоную зробити цей функціонал без спец-зв'язку.
📱 Як це має працювати:
- Подача заявки: Співробітник заходить в планшет, відкриває відповідну вкладку та заповнює заяву на реєстрацію свого авто.
- Розгляд керівництвом: Полковник або Генерал через планшет бачать список заявок, перевіряють їх та натискають кнопку «Схвалити» або «Відхилити».
🚔 Функціонал ОТЗ після схвалення:
Коли співробітник заступає на зміну та бере зареєстроване авто, на машину автоматично додаються наступні функції:- 🔴🔵 Стробоскопи: Встановлюються червоно-сині проблискові маячки.
- 📢 Мегафон : Щоб додавались всі записані звуки мегафону такі як на фракційних авто.
- 🎯 Система "Purs" (Переслідування): Щоб ця функція також додавалась на зареєстроване авто.
- Ефективність: Функція Purs та мегафондадуть змогу легше знаходити злочинця на зареєстрованому ОТЗ.
Також функція якщо співробітник зловживає цими функціями на ОТЗ щоб керівництво через планшет могли видалити авто з переліку зареєстрованих.
Отже,я хочу щоб зареєстроване ОТЗ мало хоч якісь функції для зупинки транспорту.