Міша Шакал
Поважний гравець
- Реєстрування
- 23 Жов 2025
- Дописи
- 111
- Реакції
- 118
- Бали
- 48
1. Ваш нікнейм: Міша Шакал
2. Нікнейм адміністратора: Лідія Флоренс
3. Суть скарги: між мною і гравцем (Ілля Дорошенко) стався конфлікт, даний адміністратор тому був свідок, я неодноразово попереджав цього гравця щоб припинив бо буде війна, він продовжував
(0.30 - образа мого клану, 0:34 образа в мою сторону, 1.06 провокація із сторони гравця вийти з ним 1 на 1, 1:30 гравець підтверджує що поруч адмін, 1:46 - попередження що кину війну, 1:50 - повторна образа мого клану, 02:24 видно що провокатор навмисно побіг щоб нанести навмисний удар особи яка займає посаду старшого в моєму клані VENDETTA(теж провокація), після чого сказав відкат, знаючи що йому за це нічого не буде, 03:24 образа старшого клану), і це все слухав даний адміністратор, і нічого не робив
Також під час того інциденту даний адміністратор знаходячись біля входу в бункер, виконувала свою роботу, я зайшов у бункер, і закинув заявку на схвалення війни у розділі війни-союзи, після чого вийшов із бункера і попросив даного адміністратора подивитись яке місце в рейтингу займає клан особи яка спричинила конфлікт, у відповідь я отримав "перегляньте самостійно" (не приємно трохи)
Буквально 2 хвилини після відповіді даного адміністратора я я подивився на форумі очікуючи що війну буде схвалено, а там відмова
Я це не залишив просто так, і все ж таки вирішив перевірити чесність даного адміністратора, і дізнався що клан якому я і клан КЕНТ кинули війну знаходиться на 55 місці в рейтингу
Тобто це вже признак того що адміністратор(Лідія Флоренс) і гравець (Ілля Дорошенко) співпрацюють, також хочу доповнити що даний адміністратор являється свідком інциденту, і ніяк на це не відреагувала
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 29.07.2026
2. Нікнейм адміністратора: Лідія Флоренс
3. Суть скарги: між мною і гравцем (Ілля Дорошенко) стався конфлікт, даний адміністратор тому був свідок, я неодноразово попереджав цього гравця щоб припинив бо буде війна, він продовжував
Також під час того інциденту даний адміністратор знаходячись біля входу в бункер, виконувала свою роботу, я зайшов у бункер, і закинув заявку на схвалення війни у розділі війни-союзи, після чого вийшов із бункера і попросив даного адміністратора подивитись яке місце в рейтингу займає клан особи яка спричинила конфлікт, у відповідь я отримав "перегляньте самостійно" (не приємно трохи)
Буквально 2 хвилини після відповіді даного адміністратора я я подивився на форумі очікуючи що війну буде схвалено, а там відмова
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 29.07.2026