Зачинено Блатт

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Міша Шакал

Поважний гравець
Реєстрування
23 Жов 2025
Дописи
111
Реакції
118
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Міша Шакал

2. Нікнейм адміністратора: Лідія Флоренс

3. Суть скарги: між мною і гравцем (Ілля Дорошенко) стався конфлікт, даний адміністратор тому був свідок, я неодноразово попереджав цього гравця щоб припинив бо буде війна, він продовжував
(0.30 - образа мого клану, 0:34 образа в мою сторону, 1.06 провокація із сторони гравця вийти з ним 1 на 1, 1:30 гравець підтверджує що поруч адмін, 1:46 - попередження що кину війну, 1:50 - повторна образа мого клану, 02:24 видно що провокатор навмисно побіг щоб нанести навмисний удар особи яка займає посаду старшого в моєму клані VENDETTA(теж провокація), після чого сказав відкат, знаючи що йому за це нічого не буде, 03:24 образа старшого клану), і це все слухав даний адміністратор, і нічого не робив

Також під час того інциденту даний адміністратор знаходячись біля входу в бункер, виконувала свою роботу, я зайшов у бункер, і закинув заявку на схвалення війни у розділі війни-союзи, після чого вийшов із бункера і попросив даного адміністратора подивитись яке місце в рейтингу займає клан особи яка спричинила конфлікт, у відповідь я отримав "перегляньте самостійно" (не приємно трохи)

Буквально 2 хвилини після відповіді даного адміністратора я я подивився на форумі очікуючи що війну буде схвалено, а там відмова
Я це не залишив просто так, і все ж таки вирішив перевірити чесність даного адміністратора, і дізнався що клан якому я і клан КЕНТ кинули війну знаходиться на 55 місці в рейтингу
Тобто це вже признак того що адміністратор(Лідія Флоренс) і гравець (Ілля Дорошенко) співпрацюють, також хочу доповнити що даний адміністратор являється свідком інциденту, і ніяк на це не відреагувала

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):

5. Дата порушення: 29.07.2026

Ілля Дороженко

Західна Україна
Реєстрування
5 Сер 2025
Дописи
119
Реакції
93
Бали
73
до чого тут клан КЕНТ? і коли я казав що адмін поруч? я сказав що можеш запитати в них.

Останнє редагування:

꧁༺ Oksana༻꧂

🔸Поважний гравець🔸Лідер клану 🌹
Реєстрування
10 Жов 2025
Дописи
35
Реакції
44
Бали
23
до чого тут клан КЕНТ? і коли я казав що адмін поруч? я сказав що можеш запитати в них.
До чого тут клан КЕНТ?
До того, що ти дозволив собі образити наших союзників. Не потрібно зараз робити вигляд, що не розумієш причин. За свої слова треба відповідати. Тобі кинули війну не просто так, а щоб ти зрозумів, що безкарно поливати брудом інших не вийде. Можливо, це допоможе тобі трохи спуститися на землю і надалі думати перед тим, як щось говорити.
За свої слова потрібно відповідати!!!!

Ілля Дороженко

Західна Україна
Реєстрування
5 Сер 2025
Дописи
119
Реакції
93
Бали
73
До чого тут клан КЕНТ?
До того, що ти дозволив собі образити наших союзників. Не потрібно зараз робити вигляд, що не розумієш причин. За свої слова треба відповідати. Тобі кинули війну не просто так, а щоб ти зрозумів, що безкарно поливати брудом інших не вийде. Можливо, це допоможе тобі трохи спуститися на землю і надалі думати перед тим, як щось говорити.
За свої слова потрібно
Ваш клан ніяк не відноситься до конфлікту, навіть якщо ви союз клан))

Ілля Дороженко

Західна Україна
Реєстрування
5 Сер 2025
Дописи
119
Реакції
93
Бали
73
До чого тут клан КЕНТ?
ваш клан тут нідочого,(в рамках рп канонів)

Останнє редагування:
Реєстрування
21 Лип 2025
Дописи
13
Реакції
15
Бали
8

Дан Гост

Активний
Реєстрування
18 Тра 2023
Дописи
234
Реакції
169
Бали
48
До чого тут клан КЕНТ?
О ні!! Як ми посміли вас образити!! Ви нас тепер покараєте?? Особисто оксанко будете мене тулити?? Не треба(( я боюсь вас та мішу шакала…

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
882
Реакції
459
Бали
123
Втаю.
Скарга зачинена за проханням автора.
|Зачинено|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі