- Реєстрування
- 19 Лют 2024
- Дописи
- 72
- Реакції
- 68
- Бали
- 63
Рапорт на переведення до лав Служби Безпеки України
Загальні положення щодо переведення:
- Переведення можливе виключно за наявності офіційного дозволу від Вашого поточного керівництва.
- Переведення доступне не раніше ніж через 7 діб з моменту останнього переводу.
- Лідер організації має право відмовити у переведенні, не аргументуючи своє рішення.
Вимоги до кандидатів:
- Проживання в області не менше 4-х років.
- Відсутність непогашеної чи незнятої судимості.
- Відсутність алкогольної та наркотичної залежності.
- Позитивний соціальний рейтинг (100+).
- Відсутність родичів, які є громадянами російської федерації, республіки білорусь, або які мають судимість.
- Високий рівень фізичної підготовки.
- Наявність усіх необхідних документів: паспорт, трудова книжка, медична книга, військовий квиток.
- Відсутність відомостей про кандидата у Загальному чорному списку (ЗЧС) або ЧС організації.
- Адекватність, висока дисциплінованість та стресостійкість.
Порядок подання анкети:
- Уважно ознайомитися з вимогами до кандидатів.
- Заповнити форму суворо за встановленим шаблоном (див. нижче).
- Очікувати офіційної відповіді від керівництва протягом 24–72 годин.
- У разі схвалення — за викликом з'явитися до Центрального Управління СБУ (м. Київ).
Форма подачі рапорту на переведення
Голові Служби безпеки України
Генерал-майору
БУРБІ Василю Васильовичу
Від: [Ваше ПІБ]
Генерал-майору
БУРБІ Василю Васильовичу
Від: [Ваше ПІБ]
Р А П О Р Т
на переведення
на переведення
Я, [Ім'я Прізвище], звертаюся до керівництва Центрального Управління Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого переведення до лав СБУ. Прошу врахувати мій досвід служби, професійні навички та отриманий дозвіл від керівництва на переведення. Гарантую відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків та готовність служити на благо держави.
До рапорту додаю необхідні дані та копії документів (( посилання на imgur/youtube )):
- Фото посвідчення: [посилання]
- Фото трудової книжки: [посилання]
- Дозвіл від керівника на переведення: [посилання/скріншот]
- Ваш тег у Telegram: [@тег]
- З якої фракції здійснюється переведення та ваше звання у ній: [Фракція, Звання]
- Причина переведення до СБУ: [Текст]
Дата: ДД.ММ.РРРР
Підпис: [Ваш підпис]
Підпис: [Ваш підпис]
Шаблон відповіді керівництва (для копіювання):
ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ СЛУЖБИ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ
ОФІЦІЙНА ВІДПОВІДЬ НА РАПОРТ ПРО ПЕРЕВЕДЕННЯ
ОФІЦІЙНА ВІДПОВІДЬ НА РАПОРТ ПРО ПЕРЕВЕДЕННЯ
Шановний(а) [Прізвище та Ім'я кандидата]!
Керівництво Головного Управління Служби Безпеки України детально розглянуло Ваш рапорт щодо переведення до лав СБУ.
Повідомляємо Вам, що за результатами перевірки він отримує статус:
СХВАЛЕНО | ВІДХИЛЕНО
Примітка / Причина відмови: [Якщо схвалено: "Очікуємо Вас у Центральному Управлінні СБУ (м. Київ) для складання присяги та отримання службового посвідчення." АБО якщо відхилено, вказати причину: "Відсутній дозвіл від Вашого керівництва на переведення / Рапорт складено не за формою / Недостатнє звання для переведення"].
З повагою,
[Ваша Посада (напр., Генерал-майор Служби Безпеки України / Полковник Служби Безпеки України)]
[Ваше Ім'я та Прізвище]
(підпис)
[Ваша Посада (напр., Генерал-майор Служби Безпеки України / Полковник Служби Безпеки України)]
[Ваше Ім'я та Прізвище]
(підпис)