Важливо СБУ | Рапорт на переведення до лав СБУ

Василь Бурба

Лідер СБУ | Західна Україна
Лідер
Реєстрування
19 Лют 2024
Дописи
72
Реакції
68
Бали
63
1786012412130.png

Рапорт на переведення до лав Служби Безпеки України

Загальні положення щодо переведення:
  • Переведення можливе виключно за наявності офіційного дозволу від Вашого поточного керівництва.
  • Переведення доступне не раніше ніж через 7 діб з моменту останнього переводу.
  • Лідер організації має право відмовити у переведенні, не аргументуючи своє рішення.

Вимоги до кандидатів:
  • Проживання в області не менше 4-х років.
  • Відсутність непогашеної чи незнятої судимості.
  • Відсутність алкогольної та наркотичної залежності.
  • Позитивний соціальний рейтинг (100+).
  • Відсутність родичів, які є громадянами російської федерації, республіки білорусь, або які мають судимість.
  • Високий рівень фізичної підготовки.
  • Наявність усіх необхідних документів: паспорт, трудова книжка, медична книга, військовий квиток.
  • Відсутність відомостей про кандидата у Загальному чорному списку (ЗЧС) або ЧС організації.
  • Адекватність, висока дисциплінованість та стресостійкість.

Порядок подання анкети:
  1. Уважно ознайомитися з вимогами до кандидатів.
  2. Заповнити форму суворо за встановленим шаблоном (див. нижче).
  3. Очікувати офіційної відповіді від керівництва протягом 24–72 годин.
  4. У разі схвалення — за викликом з'явитися до Центрального Управління СБУ (м. Київ).
1786012425770.png

Форма подачі рапорту на переведення

Голові Служби безпеки України
Генерал-майору
БУРБІ Василю Васильовичу

Від: [Ваше ПІБ]​

Р А П О Р Т
на переведення

Я, [Ім'я Прізвище], звертаюся до керівництва Центрального Управління Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого переведення до лав СБУ. Прошу врахувати мій досвід служби, професійні навички та отриманий дозвіл від керівництва на переведення. Гарантую відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків та готовність служити на благо держави.

До рапорту додаю необхідні дані та копії документів (( посилання на imgur/youtube )):
- Фото посвідчення: [посилання]
- Фото трудової книжки: [посилання]
- Дозвіл від керівника на переведення: [посилання/скріншот]
- Ваш тег у Telegram: [@тег]
- З якої фракції здійснюється переведення та ваше звання у ній: [Фракція, Звання]
- Причина переведення до СБУ: [Текст]

Дата: ДД.ММ.РРРР
Підпис: [Ваш підпис]​
1786012425770.png

Шаблон відповіді керівництва (для копіювання):

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ СЛУЖБИ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ

ОФІЦІЙНА ВІДПОВІДЬ НА РАПОРТ ПРО ПЕРЕВЕДЕННЯ

Шановний(а) [Прізвище та Ім'я кандидата]!

Керівництво Головного Управління Служби Безпеки України детально розглянуло Ваш рапорт щодо переведення до лав СБУ.
Повідомляємо Вам, що за результатами перевірки він отримує статус:

СХВАЛЕНО | ВІДХИЛЕНО

Примітка / Причина відмови: [Якщо схвалено: "Очікуємо Вас у Центральному Управлінні СБУ (м. Київ) для складання присяги та отримання службового посвідчення." АБО якщо відхилено, вказати причину: "Відсутній дозвіл від Вашого керівництва на переведення / Рапорт складено не за формою / Недостатнє звання для переведення"].

З повагою,
[Ваша Посада (напр., Генерал-майор Служби Безпеки України / Полковник Служби Безпеки України)]
[Ваше Ім'я та Прізвище]
(підпис)

Давид Маркос

Новий гравець
Реєстрування
2 Лип 2026
Дописи
4
Реакції
1
Бали
6
Генерал-майору
БУРБІ Василю Васильовичу
Від: Маркоса Давида Михайловича​

Р А П О Р Т
на переведення

Я, Давид Маркос, звертаюся до керівництва Центрального Управління Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого переведення до лав СБУ. Прошу врахувати мій досвід служби, професійні навички та отриманий дозвіл від керівництва на переведення. Гарантую відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків та готовність служити на благо держави.

До рапорту додаю необхідні дані та копії документів (( посилання на imgur/youtube )):
- Фото посвідчення: https://ibb.co/TjJqJV6
- Фото трудової книжки: https://ibb.co/GfLT1Fvt
- Дозвіл від керівника на переведення: https://ibb.co/fz0SWx5t
- Ваш тег у Telegram: @Davldb12
- З якої фракції здійснюється переведення та ваше звання у ній: ЗМІ, 10
- Причина переведення до СБУ: Хочу боротись з корупцією та служити народові
Дата: 07.08.2026
Підпис: markoc​

Реєстрування
17 Чер 2026
Дописи
22
Реакції
7
Бали
13
Генерал-майору
БУРБІ Василю Васильовичу
Від: Маркоса Давида Михайловича​

Р А П О Р Т
на переведення

Я, [Давид Маркос], звертаюся до керівництва Центрального Управління Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого переведення до лав СБУ. Прошу врахувати мій досвід служби, професійні навички та отриманий дозвіл від керівництва на переведення. Гарантую відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків та готовність служити на благо держави.

- Фото посвідчення: https://ibb.co/TjJqJV6
- Фото трудової книжки: https://ibb.co/GfLT1Fvt
- Дозвіл від керівника на переведення: https://ibb.co/fz0SWx5t
- Ваш тег у Telegram: @Davldb12
- З якої фракції здійснюється переведення та ваше звання у ній: ЗМІ, 10
- Причина переведення до СБУ: Хочу боротись з корупцією та служити народові
Підпис: markoc​

Шановний Давид Маркос!

Керівництво Головного Управління Служби Безпеки України детально розглянуло Ваш рапорт щодо переведення до лав СБУ.

СХВАЛЕНО

Примітка / Причина відмови: Очікуємо Вас у Центральному Управлінні СБУ (м. Київ) для складання присяги та отримання службового посвідчення. Згідно з правилами переведення, Вас буде прийнято на 3-тє порядкове звання (Сержант).

З повагою,
Полковник Служби безпеки України
Максим ЗАВАЛЬНЮК
m.zavalnuyk​

Дмитро_Нікон

M.D | 02 Західна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
25 Гру 2024
Дописи
50
Реакції
34
Бали
63
Генерал-майору
БУРБІ Василю Васильовичу
Від: Нікона Дмитра Олександровича​

Р А П О Р Т
на переведення

Я, Дмитро Нікон, звертаюся до керівництва Центрального Управління Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого переведення до лав СБУ. Прошу врахувати мій досвід служби, професійні навички та отриманий дозвіл від керівництва на переведення. Гарантую відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків та готовність служити на благо держави.

- Фото посвідчення: https://postimg.cc/NKptJ50F
- Фото трудової книжки: https://postimg.cc/rK92sK5V
- Дозвіл від керівника на переведення: https://postimg.cc/S2zpxdfd
- Ваш тег у Telegram: @olyx898934
- З якої фракції здійснюється переведення та ваше звання у ній: ДКВС, Підполковник
- Причина переведення до СБУ: Є бажання затримувати кримінальних авторитетів, захищати країну від корупції
Дата: 06.08.2026
Підпис: Д.Нікон​

Василь Бурба

Лідер
Реєстрування
19 Лют 2024
Дописи
72
Реакції
68
Бали
63
Генерал-майору
БУРБІ Василю Васильовичу
Від: Нікона Дмитра Олександровича​

Р А П О Р Т
на переведення

Я, Дмитро Нікон, звертаюся до керівництва Центрального Управління Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого переведення до лав СБУ. Прошу врахувати мій досвід служби, професійні навички та отриманий дозвіл від керівництва на переведення. Гарантую відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків та готовність служити на благо держави.

- Фото посвідчення: https://postimg.cc/NKptJ50F
- Фото трудової книжки: https://postimg.cc/rK92sK5V
- Дозвіл від керівника на переведення: https://postimg.cc/S2zpxdfd
- Ваш тег у Telegram: @olyx898934
- З якої фракції здійснюється переведення та ваше звання у ній: ДКВС, Підполковник
- Причина переведення до СБУ: Є бажання затримувати кримінальних авторитетів, захищати країну від корупції
Дата: 06.08.2026
Підпис: Д.Нікон​

Шановний Дмитре Нікон!

СХВАЛЕНО

Примітка / Причина відмови: Очікуємо Вас у Центральному Управлінні СБУ (м. Київ) для складання присяги та отримання службового посвідчення. Згідно з правилами переведення, Вас буде прийнято на 8-ме порядкове звання (Капітан).

З повагою,
Голова Служби безпеки України, генерал-майор
Василь БУРБА
1786087420968.png

Олександр.10

Кошовий отаман
Реєстрування
7 Бер 2024
Дописи
346
Реакції
99
Бали
33
Генерал-майору
БУРБІ Василю Васильовичу

Від: Рейвела Олександра Юрійовича​

Р А П О Р Т
на переведення

Я, Рейвел Олександр Юрійович, звертаюся до керівництва Центрального Управління Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого переведення до лав СБУ. Прошу врахувати мій досвід служби, професійні навички та отриманий дозвіл від керівництва на переведення. Гарантую відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків та готовність служити на благо держави.

- Ваш тег у Telegram: @aegermeister
- З якої фракції здійснюється переведення та ваше звання у ній: ЗСУ, Старшина
- Причина переведення до СБУ: Бажаю боротися заради своєї країни і свого народу
Підпис: О.Рейвел​

Реєстрування
17 Чер 2026
Дописи
22
Реакції
7
Бали
13
Генерал-майору
БУРБІ Василю Васильовичу

Від: Рейвела Олександра Юрійовича​

Р А П О Р Т
на переведення

Я, Рейвел Олександр Юрійович, звертаюся до керівництва Центрального Управління Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого переведення до лав СБУ. Прошу врахувати мій досвід служби, професійні навички та отриманий дозвіл від керівництва на переведення. Гарантую відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків та готовність служити на благо держави.

- Ваш тег у Telegram: @aegermeister
- З якої фракції здійснюється переведення та ваше звання у ній: ЗСУ, Старшина
- Причина переведення до СБУ: Бажаю боротися заради своєї країни і свого народу
Підпис: О.Рейвел​

Шановний Олександр Рейвел!

СХВАЛЕНО

Примітка / Причина відмови: Очікуємо Вас у Центральному Управлінні СБУ (м. Київ) для складання присяги та отримання службового посвідчення. Згідно з правилами переведення, Вас буде прийнято на 3-тє порядкове звання (Сержант).

З повагою,
Полковник Служби безпеки України
Максим ЗАВАЛЬНЮК
m.zavalnuyk​

Владислав Савчин

02 | Лідер НПУ у відставці
Реєстрування
15 Тра 2024
Дописи
187
Реакції
126
Бали
88
Генерал-майору
БУРБІ Василю Васильовичу

Від: Савчина Владислава​

Р А П О Р Т
на переведення

Я, Владислав Савчин, звертаюся до керівництва Центрального Управління Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого переведення до лав СБУ. Прошу врахувати мій досвід служби, професійні навички та отриманий дозвіл від керівництва на переведення. Гарантую відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків та готовність служити на благо держави.

- Фото посвідчення: https://ru.files.fm/u/f6kqkwnuyv
- Фото трудової книжки: https://ru.files.fm/u/q74n3p58ky
- Дозвіл від керівника на переведення: https://ru.files.fm/u/ws985t2m37
- Ваш тег у Telegram: @vladislav_vibe1
- З якої фракції здійснюється переведення та ваше звання у ній: ВРУ 3
- Причина переведення до СБУ: Служити народу України!
Дата: 08.08.2026
Підпис: v.savchun​

Василь Бурба

Лідер
Реєстрування
19 Лют 2024
Дописи
72
Реакції
68
Бали
63
Генерал-майору
БУРБІ Василю Васильовичу

Від: Савчина Владислава​

Р А П О Р Т
на переведення

Я, Владислав Савчин, звертаюся до керівництва Центрального Управління Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого переведення до лав СБУ. Прошу врахувати мій досвід служби, професійні навички та отриманий дозвіл від керівництва на переведення. Гарантую відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків та готовність служити на благо держави.

- Фото посвідчення: https://ru.files.fm/u/f6kqkwnuyv
- Фото трудової книжки: https://ru.files.fm/u/q74n3p58ky
- Дозвіл від керівника на переведення: https://ru.files.fm/u/ws985t2m37
- Ваш тег у Telegram: @vladislav_vibe1
- З якої фракції здійснюється переведення та ваше звання у ній: ВРУ 3
- Причина переведення до СБУ: Служити народу України!
Дата: 08.08.2026
Підпис: v.savchun​

Шановний Владислав Савчин!

СХВАЛЕНО

Примітка / Причина відмови: Очікуємо Вас у Центральному Управлінні СБУ (м. Київ) для складання присяги та отримання службового посвідчення. Згідно з правилами переведення, Вас буде прийнято на 1-ше порядкове звання (Курсант).

З повагою,
Голова Служби безпеки України, Генерал-майор
БУРБА Василь Васильович
1786203553169.png

Богдан Солідний

Кошовий Отаман
Реєстрування
31 Бер 2025
Дописи
185
Реакції
128
Бали
48
Генерал-майору
БУРБІ Василю Васильовичу
Від: Солідного Богдана Романовича​

Р А П О Р Т
на переведення

Я, Богдан Солідний, звертаюся до керівництва Центрального Управління Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого переведення до лав СБУ. Прошу врахувати мій досвід служби, професійні навички та отриманий дозвіл від керівництва на переведення. Гарантую відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків та готовність служити на благо держави.

- Фото посвідчення: Тут
- Фото трудової книжки: Тут
- Дозвіл від керівника на переведення: Тут
- Ваш тег у Telegram: @B_odl
- З якої фракції здійснюється переведення та ваше звання у ній: МОЗ, Головний відділення
Дата: 11.08.2026
Підпис: БС​

Реєстрування
22 Чер 2023
Дописи
91
Реакції
61
Бали
23
Генерал-майору
БУРБІ Василю Васильовичу
Від: Солідного Богдана Романовича​

Р А П О Р Т
на переведення

Я, Богдан Солідний, звертаюся до керівництва Центрального Управління Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого переведення до лав СБУ. Прошу врахувати мій досвід служби, професійні навички та отриманий дозвіл від керівництва на переведення. Гарантую відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків та готовність служити на благо держави.

- Фото посвідчення: Тут
- Фото трудової книжки: Тут
- Дозвіл від керівника на переведення: Тут
- Ваш тег у Telegram: @B_odl
- З якої фракції здійснюється переведення та ваше звання у ній: МОЗ, Головний відділення
Дата: 11.08.2026
Підпис: БС​

Шановний Богдан Солідний!

СХВАЛЕНО

Примітка / Причина відмови: Очікуємо Вас у Центральному Управлінні СБУ (м. Київ) для складання присяги та отримання службового посвідчення. Згідно з правилами переведення, Вас буде прийнято на 3-те порядкове звання Сержант.

Матвій Прилуцький

СБУ | Західна Україна 02
Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
36
Реакції
13
Бали
53
Генерал-майору
БУРБІ Василю Васильовичу

Від: Прилуцький Матвій Романович

Р А П О Р Т
на переведення

Я, Прилуцький Матвій, звертаюся до керівництва Центрального Управління Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого переведення до лав СБУ. Прошу врахувати мій досвід служби, професійні навички та отриманий дозвіл від керівництва на переведення. Гарантую відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків та готовність служити на благо держави.

До рапорту додаю необхідні дані та копії документів:
- Фото посвідчення:Тицяй
- Фото трудової книжки:Також тицяй
- Дозвіл від керівника на переведення:Тицяй
- Ваш тег у Telegram: @prisutskiy_matviy2808
- З якої фракції здійснюється переведення та ваше звання у ній: ВРУ, Віце-Прем'єр-міністр
- Причина переведення до СБУ: Зберігання державної таємниці, викриття злочинних угрупувань та зберігання суверенітету Західної України

Дата: 12.08.2026
Підпис: МП

Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
38
Реакції
31
Бали
23
Генерал-майору
БУРБІ Василю Васильовичу

Від: Прилуцький Матвій Романович

Р А П О Р Т
на переведення

Я, Прилуцький Матвій, звертаюся до керівництва Центрального Управління Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого переведення до лав СБУ. Прошу врахувати мій досвід служби, професійні навички та отриманий дозвіл від керівництва на переведення. Гарантую відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків та готовність служити на благо держави.

- Фото посвідчення:Тицяй
- Фото трудової книжки:Також тицяй
- Дозвіл від керівника на переведення:Тицяй
- Ваш тег у Telegram: @prisutskiy_matviy2808
- З якої фракції здійснюється переведення та ваше звання у ній: ВРУ, Віце-Прем'єр-міністр
- Причина переведення до СБУ: Зберігання державної таємниці, викриття злочинних угрупувань та зберігання суверенітету Західної України

Підпис: МП

Шановний Матвій Прилуцький

СХВАЛЕНО

Примітка / Причина відмови: Очікуємо Вас у Центральному Управлінні СБУ (м. Київ) для складання присяги та отримання службового посвідчення. Згідно з правилами переведення, Вас буде прийнято на 3-те порядкове звання Сержант.

dmitro.matkivskiy

Новий гравець
Реєстрування
26 Лис 2025
Дописи
4
Реакції
0
Бали
8
Генерал-майору
Бурбі Василю Васильовичу
Від: Матківського Дмитра Миколайовича

Р А П О Р Т
на переведення
Я, Дмитро Матківський, звертаюся до керівництва Центрального Управління Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого переведення до лав СБУ. Прошу врахувати мій досвід служби, професійні навички та отриманий дозвіл від керівництва на переведення. Гарантую відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків та готовність служити на благо держави.

- Фото посвідчення: https://postimg.cc/34bsHyYm
- Фото трудової книжки: https://postimg.cc/jLGR71VW
- Дозвіл від керівника на переведення: https://postimg.cc/Q9Yc6G1j
- Ваш тег у Telegram: @dmytro1020
- З якої фракції здійснюється переведення та ваше звання у ній: МОЗ, Сімейний лікар
Підпис: М.Д

Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
38
Реакції
31
Бали
23
Генерал-майору
Бурбі Василю Васильовичу
Від: Матківського Дмитра Миколайовича

Р А П О Р Т
на переведення
Я, Дмитро Матківський, звертаюся до керівництва Центрального Управління Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого переведення до лав СБУ. Прошу врахувати мій досвід служби, професійні навички та отриманий дозвіл від керівництва на переведення. Гарантую відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків та готовність служити на благо держави.

- Фото посвідчення: https://postimg.cc/34bsHyYm
- Фото трудової книжки: https://postimg.cc/jLGR71VW
- Дозвіл від керівника на переведення: https://postimg.cc/Q9Yc6G1j
- Ваш тег у Telegram: @dmytro1020
- З якої фракції здійснюється переведення та ваше звання у ній: МОЗ, Сімейний лікар
Підпис: М.Д

Шановний Дмитро Матківський

СХВАЛЕНО
Примітка / Причина відмови: Очікуємо Вас у Центральному Управлінні СБУ (м. Київ) для складання присяги та отримання службового посвідчення. Згідно з правилами переведення, Вас буде прийнято на 2-е порядкове звання Капрал.

Олександр Роєнко

Новий гравець
Реєстрування
11 Лют 2023
Дописи
9
Реакції
2
Бали
8
Генерал-майору
БУРБІ Василю Васильовичу
Від: Роєнко Олександр Андрійович​

Р А П О Р Т
на переведення

Я, Олександр Роєнко, звертаюся до керівництва Центрального Управління Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого переведення до лав СБУ. Прошу врахувати мій досвід служби, професійні навички та отриманий дозвіл від керівництва на переведення. Гарантую відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків та готовність служити на благо держави.

- Фото посвідчення: посилання
- Фото трудової книжки: посилання
- Дозвіл від керівника на переведення: посилання
- Ваш тег у Telegram: Korhlx
- З якої фракції здійснюється переведення та ваше звання у ній: ЗСУ, 8
- Причина переведення до СБУ: Захист безпеки українського народу всередині країни

Дата: 13.08.2026
Підпис: Korhlx

Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
38
Реакції
31
Бали
23
Генерал-майору
БУРБІ Василю Васильовичу
Від: Роєнко Олександр Андрійович​

Р А П О Р Т
на переведення

Я, Олександр Роєнко, звертаюся до керівництва Центрального Управління Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого переведення до лав СБУ. Прошу врахувати мій досвід служби, професійні навички та отриманий дозвіл від керівництва на переведення. Гарантую відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків та готовність служити на благо держави.

- Фото посвідчення: посилання
- Фото трудової книжки: посилання
- Дозвіл від керівника на переведення: посилання
- Ваш тег у Telegram: Korhlx
- З якої фракції здійснюється переведення та ваше звання у ній: ЗСУ, 8
- Причина переведення до СБУ: Захист безпеки українського народу всередині країни

Дата: 13.08.2026
Підпис: Korhlx

Шановний Олександр роєнко!

СХВАЛЕНО
Очікуємо Вас у Центральному Управлінні СБУ (м. Київ) для складання присяги та отримання службового посвідчення. Згідно з правилами переведення, Вас буде прийнято на 6-е порядкове звання Лейтенант.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі