Розглянуто Віталій Скоропад // Неправильне подбирання кандидатів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Метью Дефо 💎

DefosFamQ 💎|| 03 Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
7 Вер 2022
Дописи
912
Реакції
764
Бали
107
1. Нікнейм адміністратора: Віталій Скоропад
2. Особистий нікнейм: Матвій Архангел
3. Суть скарги: Я подав заяву на ЛД МОЗ. Мені її відхили по причині саппорт, я міг знятися з сапорта та пройти обдзвон. Також не розумію одного. Я красиво оформив заявку. По критеріям все добре, а адміністратор схвалив кандидатів, які порушили вимоги.

3.1 Джошуа Хоффман - Подав 2 заявки на лідера(В додатковій інформації написано: - Дві заявки на різні посади лідерства - відмова)
3.2 Денис Вілкінс - Неспівпадіння ніка на форумі та в грі, також не розумію, чому він допустив його.
3.3 Майк Вілкінс - Неспівпадіння ніка на форумі та в грі(Не вистачає одної букви, але добре, це не критично), не скинув посилання на РП біографія та не має повних 15 років.
3.4 І я Матвій Архангел -
просто тому, що я сапорт. Як мені сказав ЗГА Роман Дрогба:"Cапорт не важливо. Якщо пройде обдзвон то знімемо."

Я вже не перший раз подаю заявку і не розумію, чому постійно відхилено. Як людина може себе проявити, якщо її навіть не допусають на обдзвон. Будь лака перегляньте кандидатів. Я думаю, що це неадекватне ставлення до інших кандидатів.
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): В пункті 3-3.4
5. Дата походження: 24.05.2023

Джошуа Хоффман

03lСхідна Україна
Реєстрування
26 Лис 2022
Дописи
148
Реакції
26
Бали
27
3. Суть скарги: Я подав заяву на ЛД МОЗ. Мені її відхили по причині саппорт, я міг знятися з сапорта та пройти обдзвон. Також не розумію одного. Я красиво оформив заявку. По критеріям все добре, а адміністратор схвалив кандидатів, які порушили вимоги.

3.1 Джошуа Хоффман - Подав 2 заявки на лідера(В додатковій інформації написано: - Дві заявки на різні посади лідерства - відмова)
3.2 Денис Вілкінс - Неспівпадіння ніка на форумі та в грі, також не розумію, чому він допустив його.
3.3 Майк Вілкінс - Неспівпадіння ніка на форумі та в грі(Не вистачає одної букви, але добре, це не критично), не скинув посилання на РП біографія та не має повних 15 років.
3.4 І я Матвій Архангел -
просто тому, що я сапорт. Як мені сказав ЗГА Роман Дрогба:"Cапорт не важливо. Якщо пройде обдзвон то знімемо."

Я вже не перший раз подаю заявку і не розумію, чому постійно відхилено. Як людина може себе проявити, якщо її навіть не допусають на обдзвон. Будь лака перегляньте кандидатів. Я думаю, що це неадекватне ставлення до інших кандидатів.
Ви на сапорті, так неможна! І чому ви кажете що подавали заявку кандитати яким немає 15 і 16 .Вам також немає віку "16 років".

Останнє редагування:

Джошуа Хоффман

03lСхідна Україна
Реєстрування
26 Лис 2022
Дописи
148
Реакції
26
Бали
27
Ви пишете."Подав 2 заявки на лідера(В додатковій інформації написано: - Дві заявки на різні посади лідерства - відмова)".
Там не так пише просто 2 заявки і більше-відмова не зазначається де ще є заявка,суть одна що там не пише."Дві заявки на РІЗНІ".там такого не було і писало тільки ,те що дві заявки від однієї людини не зазначається що на 2 лідера подавати.
Навіть якщо так то наступна думка моя така:
Багато хто подає 2 заявкі відразу і це
нормально! Тому що якщо ти там не підійшов підійдеш на іншій заявці!.
-

Останнє редагування:

Влад Кравченкo

Новий гравець
Реєстрування
21 Лют 2023
Дописи
2
Реакції
2
Бали
6

3.4 І я Матвій Архангел - просто тому, що я сапорт. Як мені сказав ЗГА Роман Дрогба:"Cапорт не важливо. Якщо пройде обдзвон то знімемо."

Не згоден з вашої скаргою,кандитати яким немає 16 немають взагалі проходить

Влад Кравченкo

Новий гравець
Реєстрування
21 Лют 2023
Дописи
2
Реакції
2
Бали
6
Ви пишете."Подав 2 заявки на лідера(В додатковій інформації написано: - Дві заявки на різні посади лідерства - відмова)".
Там не так пише просто 2 заявки і більше-відмова не зазначається де ще є заявка,суть одна що там не пише."Дві заявки на РІЗНІ".там такого не було і писало тільки ,те що дві заявки від однієї людини не зазначається що на 2 лідера подавати.
Навіть якщо так то наступна думка моя така:
Багато хто подає 2 заявкі відразу і це
нормально! Тому що якщо ти там не підійшов підійдеш на іншій заявці!.
Згоден там не уточнювалося де саме більше 2 заявок

Останнє редагування:

Джошуа Хоффман

03lСхідна Україна
Реєстрування
26 Лис 2022
Дописи
148
Реакції
26
Бали
27

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
0
Реакції
1,085
Бали
87
1. Щодо двох заявок: Буде з адміністратором проведена бесіда.
2. Це не так критично. Якщо б він пройшов змінили б нікнейм.
3. 10. Лідером може стати гравець якому виповнилося 15 років (є виключення);
4. Адміністратор чітко сказав що згідно правил саппорт не може бути лідреом, тому потрібно раніше це обговорювати з ГА/ЗГА

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі