Розглянуто Віталій Скоропад // Неправильне подбирання кандидатів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Метью Дефо 💎

DefosFamQ 💎|| 03 Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
7 Вер 2022
Дописи
915
Реакції
778
Бали
113
1. Нікнейм адміністратора: Віталій Скоропад
2. Особистий нікнейм: Матвій Архангел
3. Суть скарги: Я подав заяву на ЛД МОЗ. Мені її відхили по причині саппорт, я міг знятися з сапорта та пройти обдзвон. Також не розумію одного. Я красиво оформив заявку. По критеріям все добре, а адміністратор схвалив кандидатів, які порушили вимоги.

3.1 Джошуа Хоффман - Подав 2 заявки на лідера(В додатковій інформації написано: - Дві заявки на різні посади лідерства - відмова)
3.2 Денис Вілкінс - Неспівпадіння ніка на форумі та в грі, також не розумію, чому він допустив його.
3.3 Майк Вілкінс - Неспівпадіння ніка на форумі та в грі(Не вистачає одної букви, але добре, це не критично), не скинув посилання на РП біографія та не має повних 15 років.
3.4 І я Матвій Архангел -
просто тому, що я сапорт. Як мені сказав ЗГА Роман Дрогба:"Cапорт не важливо. Якщо пройде обдзвон то знімемо."

Я вже не перший раз подаю заявку і не розумію, чому постійно відхилено. Як людина може себе проявити, якщо її навіть не допусають на обдзвон. Будь лака перегляньте кандидатів. Я думаю, що це неадекватне ставлення до інших кандидатів.
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): В пункті 3-3.4
5. Дата походження: 24.05.2023

Джошуа Хоффман

03lСхідна Україна
Реєстрування
26 Лис 2022
Дописи
380
Реакції
62
Бали
33
3. Суть скарги: Я подав заяву на ЛД МОЗ. Мені її відхили по причині саппорт, я міг знятися з сапорта та пройти обдзвон. Також не розумію одного. Я красиво оформив заявку. По критеріям все добре, а адміністратор схвалив кандидатів, які порушили вимоги.

3.1 Джошуа Хоффман - Подав 2 заявки на лідера(В додатковій інформації написано: - Дві заявки на різні посади лідерства - відмова)
3.2 Денис Вілкінс - Неспівпадіння ніка на форумі та в грі, також не розумію, чому він допустив його.
3.3 Майк Вілкінс - Неспівпадіння ніка на форумі та в грі(Не вистачає одної букви, але добре, це не критично), не скинув посилання на РП біографія та не має повних 15 років.
3.4 І я Матвій Архангел -
просто тому, що я сапорт. Як мені сказав ЗГА Роман Дрогба:"Cапорт не важливо. Якщо пройде обдзвон то знімемо."

Я вже не перший раз подаю заявку і не розумію, чому постійно відхилено. Як людина може себе проявити, якщо її навіть не допусають на обдзвон. Будь лака перегляньте кандидатів. Я думаю, що це неадекватне ставлення до інших кандидатів.
Ви на сапорті, так неможна! І чому ви кажете що подавали заявку кандитати яким немає 15 і 16 .Вам також немає віку "16 років".

Останнє редагування:

Джошуа Хоффман

03lСхідна Україна
Реєстрування
26 Лис 2022
Дописи
380
Реакції
62
Бали
33
Ви пишете."Подав 2 заявки на лідера(В додатковій інформації написано: - Дві заявки на різні посади лідерства - відмова)".
Там не так пише просто 2 заявки і більше-відмова не зазначається де ще є заявка,суть одна що там не пише."Дві заявки на РІЗНІ".там такого не було і писало тільки ,те що дві заявки від однієї людини не зазначається що на 2 лідера подавати.
Навіть якщо так то наступна думка моя така:
Багато хто подає 2 заявкі відразу і це
нормально! Тому що якщо ти там не підійшов підійдеш на іншій заявці!.
-

Останнє редагування:

Влад Кравченкo

Новий гравець
Реєстрування
21 Лют 2023
Дописи
2
Реакції
2
Бали
6

3.4 І я Матвій Архангел - просто тому, що я сапорт. Як мені сказав ЗГА Роман Дрогба:"Cапорт не важливо. Якщо пройде обдзвон то знімемо."

Не згоден з вашої скаргою,кандитати яким немає 16 немають взагалі проходить

Влад Кравченкo

Новий гравець
Реєстрування
21 Лют 2023
Дописи
2
Реакції
2
Бали
6
Ви пишете."Подав 2 заявки на лідера(В додатковій інформації написано: - Дві заявки на різні посади лідерства - відмова)".
Там не так пише просто 2 заявки і більше-відмова не зазначається де ще є заявка,суть одна що там не пише."Дві заявки на РІЗНІ".там такого не було і писало тільки ,те що дві заявки від однієї людини не зазначається що на 2 лідера подавати.
Навіть якщо так то наступна думка моя така:
Багато хто подає 2 заявкі відразу і це
нормально! Тому що якщо ти там не підійшов підійдеш на іншій заявці!.
Згоден там не уточнювалося де саме більше 2 заявок

Останнє редагування:

Джошуа Хоффман

03lСхідна Україна
Реєстрування
26 Лис 2022
Дописи
380
Реакції
62
Бали
33

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
1. Щодо двох заявок: Буде з адміністратором проведена бесіда.
2. Це не так критично. Якщо б він пройшов змінили б нікнейм.
3. 10. Лідером може стати гравець якому виповнилося 15 років (є виключення);
4. Адміністратор чітко сказав що згідно правил саппорт не може бути лідреом, тому потрібно раніше це обговорювати з ГА/ЗГА

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі