- Реєстрування
- 9 Лип 2022
- Дописи
- 4,946
- Реакції
- 10,048
- Бали
- 253
1) На твоїх доказах Фото 1 -- видно, що ви порушуєте правила а іменно находження на тереторії бункераФото - доказ №1: (Патрулювання було почато в складі 2х людей: Євген Панфілов та Артур Змей. В подальшому в мого колеги стався "виліт", в результаті чого я відправився до ГУ СБУ, після чого зустрів зловмистників)
Фото - доказ №2: (Відразу після "вильоту" я зайшов у гру, після чого відразу намагався вийти на одного з осіб які викрали мене за допомогою "VIP-chat". Нажаль я погано запам'ятав прізвище зловмистника, в результаті чого писав у повідомлені "Заслужний" замість "Заплужний", тому вважаю 100% з мого боку були зробленні всі дії для продовження, відігровки та закінчення РП)
Відео - доказ №1:(На відео чітко видно, що я попередив що я не збираюся виходити з гри та ухилятися від РП. Після чого стався "Краш" гри.)
1) Було переслідування автомобіля. зловмистник на ТЗ "Porsche Cayenne" втікаючи від переслідування заїхав на ЗЗ. У колеги "Артур Змей" є відеодоказ.1) На твоїх доказах Фото 1 -- видно, що ви порушуєте правила а іменно находження на тереторії бункера
2) Ти сам признаєш, що коли ти був один ти стопав машину а не відправився до СБУ
3) Тільки пишеш і відправляєш, що можеш вилетіти і зразу пропадаєш, інтернет шнур виключив?
А також, якщо ви вихована людина. Будь ласка, продовжуйте зберігати субординацію в спілкуванні. Адже у грі, від мене ви перший хто почав вимагати збереження субординації, а зараз самі ж її порушуєте. Тому, якщо вам не складно і ви чемна людина, Не: "Ти, твоїх, твою", а: "Ви, ваші, вашу"!!!1) На твоїх доказах Фото 1 -- видно, що ви порушуєте правила а іменно находження на тереторії бункера
2) Ти сам признаєш, що коли ти був один ти стопав машину а не відправився до СБУ
3) Тільки пишеш і відправляєш, що можеш вилетіти і зразу пропадаєш, інтернет шнур виключив?
Пане Хомс, я теж маю певну огиду від спілкування з данною особою та його субугрупуванням, але давайте будемо зберігати тактовність та вихованність і хоча б не приплітати до наших непорозумінь Батьків, це низько та огидно з вашого боку!видалене повідомлення