Розглянуто СБУ / Євген Панфілов / Вихід з ігри від рп, порушення статуту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,953
Реакції
10,048
Бали
253
  1. Нікнейм гравця: Євген Панфілов
  2. Особистий нікнейм: Андрій Блащина
  3. Суть скарги: Вихід з ігри від рп, порушення статуту патрулює в одиночку
  4. Докази (скріншот/відео): Відео 1 , Відео 2
  5. Дата порушення: 10.08.2023

Євген Панфілов

Шановний гравець
Реєстрування
8 Чер 2023
Дописи
41
Реакції
37
Бали
18
Через 5 хвилин як доберуся до області, буде надано відео-доказ того, що це був не вихід з гри та ухід від РП, а «виліт». А також доказ того, що під час патрулювання вдвох з напарником «Артур Змей» стався в нього «виліт», після чого я був направлений до ГУ. Після чого до мене підʼїхали невідомі особи на чолі з автором даного допису!

Євген Панфілов

Шановний гравець
Реєстрування
8 Чер 2023
Дописи
41
Реакції
37
Бали
18
Фото - доказ №1: (Патрулювання було почато в складі 2х людей: Євген Панфілов та Артур Змей. В подальшому в мого колеги стався "виліт", в результаті чого я відправився до ГУ СБУ, після чого зустрів зловмистників)

Фото - доказ №2: (Відразу після "вильоту" я зайшов у гру, після чого відразу намагався вийти на одного з осіб які викрали мене за допомогою "VIP-chat". Нажаль я погано запам'ятав прізвище зловмистника, в результаті чого писав у повідомлені "Заслужний" замість "Заплужний", тому вважаю 100% з мого боку були зробленні всі дії для продовження, відігровки та закінчення РП)

Відео - доказ №1:
(На відео чітко видно, що я попередив що я не збираюся виходити з гри та ухилятися від РП. Після чого стався "Краш" гри.)

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,953
Реакції
10,048
Бали
253
Фото - доказ №1: (Патрулювання було почато в складі 2х людей: Євген Панфілов та Артур Змей. В подальшому в мого колеги стався "виліт", в результаті чого я відправився до ГУ СБУ, після чого зустрів зловмистників)

Фото - доказ №2: (Відразу після "вильоту" я зайшов у гру, після чого відразу намагався вийти на одного з осіб які викрали мене за допомогою "VIP-chat". Нажаль я погано запам'ятав прізвище зловмистника, в результаті чого писав у повідомлені "Заслужний" замість "Заплужний", тому вважаю 100% з мого боку були зробленні всі дії для продовження, відігровки та закінчення РП)

Відео - доказ №1:
(На відео чітко видно, що я попередив що я не збираюся виходити з гри та ухилятися від РП. Після чого стався "Краш" гри.)
1) На твоїх доказах Фото 1 -- видно, що ви порушуєте правила а іменно находження на тереторії бункера
2) Ти сам признаєш, що коли ти був один ти стопав машину а не відправився до СБУ
3) Тільки пишеш і відправляєш, що можеш вилетіти і зразу пропадаєш, інтернет шнур виключив?

Євген Панфілов

Шановний гравець
Реєстрування
8 Чер 2023
Дописи
41
Реакції
37
Бали
18
1) На твоїх доказах Фото 1 -- видно, що ви порушуєте правила а іменно находження на тереторії бункера
2) Ти сам признаєш, що коли ти був один ти стопав машину а не відправився до СБУ
3) Тільки пишеш і відправляєш, що можеш вилетіти і зразу пропадаєш, інтернет шнур виключив?
1) Було переслідування автомобіля. зловмистник на ТЗ "Porsche Cayenne" втікаючи від переслідування заїхав на ЗЗ. У колеги "Артур Змей" є відеодоказ.

2) Під час направлення до ГУ СБУ, автомобілем було створенно Дорожньо-транспортну пригоду, я лише підійшов дізнатися причину і все, таких дій як ви висловились "Стопаєш" не було, було лише розпочато бесіду з приводу ДТП!

3) А ти, що Проживаєш зі мною, поруч стояв чи ще будь яким способом спостерігав чому в мене стався "Виліт"? Я чітко показав відео-доказ, стався "виліт", ВСЕ!!

P.S. Якщо тобі невідомо, в разі вимикання інтернет-з'єднання, на екрані з'являється великий напис: "Network Problem"

Євген Панфілов

Шановний гравець
Реєстрування
8 Чер 2023
Дописи
41
Реакції
37
Бали
18
А також, якщо ви вихована людина. Будь ласка, продовжуйте зберігати субординацію в спілкуванні. Адже у грі, від мене ви перший хто почав вимагати збереження субординації, а зараз самі ж її порушуєте. Тому, якщо вам не складно і ви чемна людина, Не: "Ти, твоїх, твою", а: "Ви, ваші, вашу"!!!

Євген Панфілов

Шановний гравець
Реєстрування
8 Чер 2023
Дописи
41
Реакції
37
Бали
18
видалене повідомлення
Пане Хомс, я теж маю певну огиду від спілкування з данною особою та його субугрупуванням, але давайте будемо зберігати тактовність та вихованність і хоча б не приплітати до наших непорозумінь Батьків, це низько та огидно з вашого боку!

Останнє редагування модератором:

Максим Кущовка

Just legend of 01
Активний гравець
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
2,212
Реакції
782
Бали
213
Вітаю, гравця Євген Панфілов буде покарано за ухід від RP ситуції(jail 60 хвилин)
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі