Розглянуто скарга на Максим Крендільок

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

duha_ua

Новий гравець
Реєстрування
7 Вер 2022
Дописи
7
Реакції
1
Бали
3
Ваш ігровий нік: Олещук Андрій
Ігровий нік адміністратора: - Максим Крендільок
Ситуацыя; бан без розборю ситуації! бан дали не справидливо
Причина покарання: dm zz
Відео видачі покарання:

Максим Крендільок

01 | Центральна Україна.
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
254
Реакції
70
Бали
33
Вітаю шановний гравець
Я не маю розбиратися чому ви відкрили вогонь в зелені зоні, я побачив порушення і покарав.
В чому іменна була не справедливість?В тому, що ви отримали покарання за дм зз яке прекрасно видно у вас на відео?
В котрий раз вам повторяю, що всі гравці якій порушували отримати покарання не тільки ви одні
Чекайте на розгляд вашої скарги Головним Адміністратором або його Заступником.

З повагою, Максим Крендільок!

duha_ua

Новий гравець
Реєстрування
7 Вер 2022
Дописи
7
Реакції
1
Бали
3
Вітаю шановний гравець
Я не маю розбиратися чому ви відкрили вогонь в зелені зоні, я побачив порушення і покарав.
В чому іменна була не справедливість?В тому, що ви отримали покарання за дм зз яке прекрасно видно у вас на відео?
В котрий раз вам повторяю, що всі гравці якій порушували отримати покарання не тільки ви одні

тим що ТИ НЕ РОЗІБРАВСЯ В СИТУАЦІЇ! Що я мав робити дивитись на те як мене і мого друга дмелять і дбшат і таранять?

Максим Крендільок

01 | Центральна Україна.
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
254
Реакції
70
Бали
33
тим що ТИ НЕ РОЗІБРАВСЯ В СИТУАЦІЇ! Що я мав робити дивитись на те як мене і мого друга дмелять і дбшат і таранять?
У вас було відео і ви не полінились написати скаргу на мене 3 рази, чому б не було написати скаргу на них, а не порушувати в відповідь?

duha_ua

Новий гравець
Реєстрування
7 Вер 2022
Дописи
7
Реакції
1
Бали
3
Вітаю шановний гравець

У вас було відео і ви не полінились написати скаргу на мене 3 рази, чому б не було написати скаргу на них, а не порушувати в відповідь?
ти їх відкінув і так! а мене ти теж відкінув коли в цій ситуації я був жертвою

Максим Крендільок

01 | Центральна Україна.
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
254
Реакції
70
Бали
33

ти їх відкінув і так! а мене ти теж відкінув коли в цій ситуації я був жертвою
Факт порушень був і ви за це отримати покарання як і всі інші

Микола Хоффман?

Гість
Вітаю! Адміністратор надав покарання вірно! Якщо вас провокують на порушення правил серверу, це не дає право вам порушувати їх. Наступного разу пишіть скаргу на гравців, а не починайте вирішувати це самостійно "порушуючи правила"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі