тим що ТИ НЕ РОЗІБРАВСЯ В СИТУАЦІЇ! Що я мав робити дивитись на те як мене і мого друга дмелять і дбшат і таранять?Вітаю шановний гравець
Я не маю розбиратися чому ви відкрили вогонь в зелені зоні, я побачив порушення і покарав.
В чому іменна була не справедливість?В тому, що ви отримали покарання за дм зз яке прекрасно видно у вас на відео?
В котрий раз вам повторяю, що всі гравці якій порушували отримати покарання не тільки ви одні
Чекайте на розгляд вашої скарги Головним Адміністратором або його Заступником.
З повагою, Максим Крендільок!
У вас було відео і ви не полінились написати скаргу на мене 3 рази, чому б не було написати скаргу на них, а не порушувати в відповідь?тим що ТИ НЕ РОЗІБРАВСЯ В СИТУАЦІЇ! Що я мав робити дивитись на те як мене і мого друга дмелять і дбшат і таранять?
тим що ТИ НЕ РОЗІБРАВСЯ В СИТУАЦІЇ! Що я мав робити дивитись на те як мене і мого друга дмелять і дбшат і таранять?Вітаю шановний гравець
Я не маю розбиратися чому ви відкрили вогонь в зелені зоні, я побачив порушення і покарав.
В чому іменна була не справедливість?В тому, що ви отримали покарання за дм зз яке прекрасно видно у вас на відео?
В котрий раз вам повторяю, що всі гравці якій порушували отримати покарання не тільки ви одні
Чекайте на розгляд вашої скарги Головним Адміністратором або його Заступником.
З повагою, Максим Крендільок!
ти їх відкінув і так! а мене ти теж відкінув коли в цій ситуації я був жертвоюУ вас було відео і ви не полінились написати скаргу на мене 3 рази, чому б не було написати скаргу на них, а не порушувати в відповідь?
Факт порушень був і ви за це отримати покарання як і всі іншітим що ТИ НЕ РОЗІБРАВСЯ В СИТУАЦІЇ! Що я мав робити дивитись на те як мене і мого друга дмелять і дбшат і таранять?
ти їх відкінув і так! а мене ти теж відкінув коли в цій ситуації я був жертвою