Зачинено Олег Каменний//Злив фракції

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Василь Платонов

Енергiйний!
Реєстрування
13 Чер 2023
Дописи
168
Реакції
285
Бали
68
  1. Нікнейм гравця: Олег Камений
  2. Особистий нікнейм: Вася Кулик
  3. Суть скарги: Злив конфідеціальної інформації (Фракції), що являєтся порушенням правила серверу 10.4
  4. Докази (скріншот/відео): Тик
  5. Дата порушення: 11.09.2023

Реєстрування
28 Сер 2023
Дописи
28
Реакції
5
Бали
8
п.Кулик. Будь ласка, займаючи посаду лідера фракції, будьте освідченою та розумною людиною та навчіться бачити різницю між "зливом фракції" та "слідчо-оперативними діями ". Якщо у вас гарна пам ять, то згадайте, якщо ні, перевірте кадровнй архів, там ви знайдете ім'я Олег Каменннй або Олег Кукловод до зміни прізвища. Після знаходження ознайомтесь будь ласка з моею займаною в мої найкращі роки посадою, для збереження вашого часу, нагадаю - Начальник Департаменту внутрішньої безпеки. Данннй департамент займаеться внявленням, пошуком доказів та доведенням правопорушення до суду!
Тому після вашого незаконного звільненя моєї особи, я почав працювати в приватному детективному агенстві. Завдяки совїм професійним діям, я знайшов докази вашого незаконного підвищення, тому мої дії цілком і повністю були професійними та легальними!!!
Гарного вам вечора!

Василь Платонов

Енергiйний!
Реєстрування
13 Чер 2023
Дописи
168
Реакції
285
Бали
68
п.Кулик. Будь ласка, займаючи посаду лідера фракції, будьте освідченою та розумною людиною та навчіться бачити різницю між "зливом фракції" та "слідчо-оперативними діями ". Якщо у вас гарна пам ять, то згадайте, якщо ні, перевірте кадровнй архів, там ви знайдете ім'я Олег Каменннй або Олег Кукловод до зміни прізвища. Після знаходження ознайомтесь будь ласка з моею займаною в мої найкращі роки посадою, для збереження вашого часу, нагадаю - Начальник Департаменту внутрішньої безпеки. Данннй департамент займаеться внявленням, пошуком доказів та доведенням правопорушення до суду!
Тому після вашого незаконного звільненя моєї особи, я почав працювати в приватному детективному агенстві. Завдяки совїм професійним діям, я знайшов докази вашого незаконного підвищення, тому мої дії цілком і повністю були професійними та легальними!!!
Гарного вам вечора!
Подібної приватної організації не існує, ні в будь якому роді бізнесів, ні в будь де на держпорталі, якщо ви скажете, що інформації про цю приватну організацію не мається у відкритому доступі, то як люди потрапляють туди?

Реєстрування
28 Сер 2023
Дописи
28
Реакції
5
Бали
8
Подібної приватної організації не існує, ні в будь якому роді бізнесів, ні в будь де на держпорталі, якщо ви скажете, що інформації про цю приватну організацію не мається у відкритому доступі, то як люди потрапляють туди?

п. Кулик, "приватне" детективне агенство, тому й називається приватним, тому що не підлягає різному розголошеню інформації про дане підприємство, тому я не зобов'язаний з вами ділитися конфеденційною інформацією. Тому вибачте, біль детальної відповіді ви не отримаєте!

Василь Платонов

Енергiйний!
Реєстрування
13 Чер 2023
Дописи
168
Реакції
285
Бали
68
п. Кулик, "приватне" детективне агенство, тому й називається приватним, тому що не підлягає різному розголошеню інформації про дане підприємство, тому я не зобов'язаний з вами ділитися конфеденційною інформацією. Тому вибачте, біль детальної відповіді ви не отримаєте!
Можу сказати точно теж саме, щодо інформації про ГУНП Д, яка не може розголошуватися, навіть, якщо ви являєтесь у приватному детективному агенстві

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
Вітаю шановний гравець.

Передаю скаргу ГА/ЗГА!
Очікуйте відповіді!

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю.

Не побачив зливу фракції зі сторони гравця.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі