Василь Платонов
Енергiйний!
- Реєстрування
- 13 Чер 2023
- Дописи
- 168
- Реакції
- 285
- Бали
- 68
Подібної приватної організації не існує, ні в будь якому роді бізнесів, ні в будь де на держпорталі, якщо ви скажете, що інформації про цю приватну організацію не мається у відкритому доступі, то як люди потрапляють туди?п.Кулик. Будь ласка, займаючи посаду лідера фракції, будьте освідченою та розумною людиною та навчіться бачити різницю між "зливом фракції" та "слідчо-оперативними діями ". Якщо у вас гарна пам ять, то згадайте, якщо ні, перевірте кадровнй архів, там ви знайдете ім'я Олег Каменннй або Олег Кукловод до зміни прізвища. Після знаходження ознайомтесь будь ласка з моею займаною в мої найкращі роки посадою, для збереження вашого часу, нагадаю - Начальник Департаменту внутрішньої безпеки. Данннй департамент займаеться внявленням, пошуком доказів та доведенням правопорушення до суду!
Тому після вашого незаконного звільненя моєї особи, я почав працювати в приватному детективному агенстві. Завдяки совїм професійним діям, я знайшов докази вашого незаконного підвищення, тому мої дії цілком і повністю були професійними та легальними!!!
Гарного вам вечора!
Подібної приватної організації не існує, ні в будь якому роді бізнесів, ні в будь де на держпорталі, якщо ви скажете, що інформації про цю приватну організацію не мається у відкритому доступі, то як люди потрапляють туди?
Можу сказати точно теж саме, щодо інформації про ГУНП Д, яка не може розголошуватися, навіть, якщо ви являєтесь у приватному детективному агенствіп. Кулик, "приватне" детективне агенство, тому й називається приватним, тому що не підлягає різному розголошеню інформації про дане підприємство, тому я не зобов'язаний з вами ділитися конфеденційною інформацією. Тому вибачте, біль детальної відповіді ви не отримаєте!