Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
РозглянутоЄгор Бахмутат// розпал між фракційної ворожнечі+ неадекватні висловлювання у спец.звязку
Вітаю. Шановний гравець не бачу тут ніякого розпалу міжфракційної ворожнечі, Лідер МОЗ тегнув всіх в діскорді і я був трошки зайнятий і вимовив свої емоції. На що отримав відповіді від Лідера МОЗ який почав відповідати на мої слова казати що ми якось погано ставимося до МОЗ та інше також громадянин України відомий як Данило Хансен пише про лідера ДСНС відгуки наскільки ми погані та відносимось до МОЗ. Та це вже вважається розпалом міжфракційної ворожнечі.
Не розумію про яке вони саме кажуть відносини до МОЗ але вони образились чомусь на таку фракцію як ДСНС та почали до мене якось погано сатвитись. Щодо свого вираження я попросив вибачення та видалив повідомлення.
Не хотів своїм повідомлення когось образити або затронути, бажаю завжди тільки добра, якщо когось заділо приношу повторно вибачення З повагою Полковник ДСНС Єгор Бахмутат!
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.