Розглянуто Єгор Бахмутат// розпал між фракційної ворожнечі+ неадекватні висловлювання у спец.звязку

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Діма Хансен

Активний
Реєстрування
7 Чер 2023
Дописи
40
Реакції
27
Бали
18
  1. Нікнейм лідера/заступника:Єгор Бахмутат
  2. Особистий нікнейм:Дима Черкаський
  3. Суть скарги:Даний полковник пише в спец.звязку лідеру МОЗ такі слова {ти шо в себе повірив}
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тут
  5. Дата походження:25.09.2023

Єгор Бахмутат

СТАДО
Активний гравець
Реєстрування
10 Бер 2023
Дописи
1,047
Реакції
501
Бали
198
  1. Нікнейм лідера/заступника:Єгор Бахмутат
  2. Особистий нікнейм:Дима Черкаський
  3. Суть скарги:Даний полковник пише в спец.звязку лідеру МОЗ такі слова {ти шо в себе повірив}
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тут
  5. Дата походження:25.09.2023
Вітаю. Шановний гравець не бачу тут ніякого розпалу міжфракційної ворожнечі, Лідер МОЗ тегнув всіх в діскорді і я був трошки зайнятий і вимовив свої емоції. На що отримав відповіді від Лідера МОЗ який почав відповідати на мої слова казати що ми якось погано ставимося до МОЗ та інше також громадянин України відомий як Данило Хансен пише про лідера ДСНС відгуки наскільки ми погані та відносимось до МОЗ. Та це вже вважається розпалом міжфракційної ворожнечі.
1695646680633.png
1695646694522.png

Не розумію про яке вони саме кажуть відносини до МОЗ але вони образились чомусь на таку фракцію як ДСНС та почали до мене якось погано сатвитись. Щодо свого вираження я попросив вибачення та видалив повідомлення.
1695646777269.png

Не хотів своїм повідомлення когось образити або затронути, бажаю завжди тільки добра, якщо когось заділо приношу повторно вибачення
З повагою Полковник ДСНС Єгор Бахмутат!

1691942616533.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі