Микола Богданов
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 25 Тра 2023
- Дописи
- 321
- Реакції
- 341
- Бали
- 68
- Нікнейм адміністратора: Макс Ігнатченко
- Особистий нікнейм: Микола Богданов
- Суть скарги: По перше мені була видана догана за розстріл СБУ Х, але при цьому вже почалась судна ніч і це не є порушенням, також НЕ БУЛО ніякої скарги на мене по цій ситуації, але чомусь адміністратор видав мені за це догану і звільнення з ЧС МВС 1 місяць. Тобто людина котра називає дівчаток "малолетними ***********************************ами", має 3/3 доган і 2 рази була в бані за злив кланів - вже через 3 дні по новій знаходиться в СБУ Х, а я тобто котрий по його словам порушив у судну ніч - отримую ЧС МВС 1 місяць ? Також адміністратор видав мені 3 часа деморгану за багоюз, ось по цим скаргам - тик , тик. При цьому ось такіж самі скарги на СБУ Х - тут , тут . Передивившись всі схожі скарги - побачив що адміністратор Макс Ігнатченко схвалював такі скарги тільки на НПУ Х, ось ще приклад - тик. Ось ще схожі скарги розглянуті данним адміністратором - тик, тик . Ці скарги так само були розглянуті Максом Ігнатченко, але чомусь тут вже інший вердикт, що це за вибір за настроєм? З усіх скарг розглянутих Максом Ігнатченко тільки я отримав покарання за таке порушення, та декілька моїх співробітників котрі так само брали участь у ситуації з СБУ, це виглядає якось дуже дивно. Якщо я перейшов дорогу Геращенко та випускаю з КПЗ кланы Toxic та Котики, то мене легше злити, ніж справедливо розбиратись?
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут , тут
- Дата походження: 09.10.2023
Останнє редагування: