Розглянуто Макс Ігнатченко//Блат СБУ Х, Злив//Для Владислава Савочкіна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Богданов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Тра 2023
Дописи
321
Реакції
341
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: Макс Ігнатченко
  2. Особистий нікнейм: Микола Богданов
  3. Суть скарги: По перше мені була видана догана за розстріл СБУ Х, але при цьому вже почалась судна ніч і це не є порушенням, також НЕ БУЛО ніякої скарги на мене по цій ситуації, але чомусь адміністратор видав мені за це догану і звільнення з ЧС МВС 1 місяць. Тобто людина котра називає дівчаток "малолетними ***********************************ами", має 3/3 доган і 2 рази була в бані за злив кланів - вже через 3 дні по новій знаходиться в СБУ Х, а я тобто котрий по його словам порушив у судну ніч - отримую ЧС МВС 1 місяць ? Також адміністратор видав мені 3 часа деморгану за багоюз, ось по цим скаргам - тик , тик. При цьому ось такіж самі скарги на СБУ Х - тут , тут . Передивившись всі схожі скарги - побачив що адміністратор Макс Ігнатченко схвалював такі скарги тільки на НПУ Х, ось ще приклад - тик. Ось ще схожі скарги розглянуті данним адміністратором - тик, тик . Ці скарги так само були розглянуті Максом Ігнатченко, але чомусь тут вже інший вердикт, що це за вибір за настроєм? З усіх скарг розглянутих Максом Ігнатченко тільки я отримав покарання за таке порушення, та декілька моїх співробітників котрі так само брали участь у ситуації з СБУ, це виглядає якось дуже дивно. Якщо я перейшов дорогу Геращенко та випускаю з КПЗ кланы Toxic та Котики, то мене легше злити, ніж справедливо розбиратись?
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут , тут
  5. Дата походження: 09.10.2023

Останнє редагування:

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
Вітаю шановний гравець.

Людина за яку ви вказуєте не вносилась в ЧС МВС не за моїм рішенням.
Його було звільнено коли на посаді ГС Держ стояв інший гравець, тому приймати такі рішення я не можу.
Ви же були зняті за моєї присутності на цій посаді, по певним причинам які я надам керівництву.
Щодо розгляду скарг, видав все вірно, тому що я враховував обставини події в даних скаргах та приймав рішення.
Тобто: Є ситуації де гравець отримує урон або по ньому просто не стріляли, та встановити чи є це багоюзом неможливо.
А є ситуації де по гравцю стріляють, але урон не проходить, або проходить частково. В такому випадку рахувати це можна як за багоюз.

Ніхто Вас зливати не збирався та не хотів. Якщо ви отримали 3/3 доган, ви повинні бути зняті за порушення.
Очікуйте відповіді від керівництва.

Микола Богданов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Тра 2023
Дописи
321
Реакції
341
Бали
68
Вітаю шановний гравець.

Людина за яку ви вказуєте не вносилась в ЧС МВС не за моїм рішенням.
Його було звільнено коли на посаді ГС Держ стояв інший гравець, тому приймати такі рішення я не можу.
Ви же були зняті за моєї присутності на цій посаді, по певним причинам які я надам керівництву.
Щодо розгляду скарг, видав все вірно, тому що я враховував обставини події в даних скаргах та приймав рішення.
Тобто: Є ситуації де гравець отримує урон або по ньому просто не стріляли, та встановити чи є це багоюзом неможливо.
А є ситуації де по гравцю стріляють, але урон не проходить, або проходить частково. В такому випадку рахувати це можна як за багоюз.

Ніхто Вас зливати не збирався та не хотів. Якщо ви отримали 3/3 доган, ви повинні бути зняті за порушення.
Очікуйте відповіді від керівництва.
Як можно розуміти де багоюз, а де ні. Багоюзом враховується тільки те положення, коли людина стріляє сидячи на вікні, в інших положеннях урон проходить. Також ви розглянули скаргу від СБУ Х при тому що її не було на форумі, а це як я вважаю вже є порушенням і виглядає як блат.

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Вітаю Шановний гравець

Передано керівництву!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі