Розглянуто СБУ Х/Макс Набанов/Ієрархія державних організацій

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Бодя Гуменюк

Кошовий отаман
Реєстрування
8 Лип 2022
Дописи
79
Реакції
99
Бали
23
  1. Нікнейм гравця:Макс Набанов
  2. Особистий нікнейм:Богдан Гуменнюк
  3. Суть скарги: Ієрархія державних організацій (Ієрархії 1.1 1.5) Я знахожусь на посаді Полковника НПУ Х, і таке ставлення неприйнятно. Що порушує міжфракційну субординацію стосовно мене.
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 11.10.2023

Останнє редагування:

AUTOBIOGRAPHY

Mollit viros otium
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
59
Реакції
120
Бали
48
Бажаю здоров'я

У нас на той момент відбувався допит співробітника НПУ Харкова, а саме Антоніо Шухевича, за причиною того, що є підозри в його співпраці з кримінальними угрупованнями.

Пан Гуменюк, був присутнім майже весь час цього допиту, але одного разу ми попросили його вийти, оскільки він починав нам заважати, наше прохання було не почуте і відповідно до цього мій заступник дав команду Максу Набанову вивести його з кабінету.

І якщо вже говорити на пряму, пан Гуменюк на той момент не мав жодного відношення до проведення затримання та подальшого обговорення до судового засідання.

Бодя Гуменюк

Кошовий отаман
Реєстрування
8 Лип 2022
Дописи
79
Реакції
99
Бали
23
Бажаю здоров'я

У нас на той момент відбувався допит співробітника НПУ Харкова, а саме Антоніо Шухевича, за причиною того, що є підозри в його співпраці з кримінальними угрупованнями.

Пан Гуменюк, був присутнім майже весь час цього допиту, але одного разу ми попросили його вийти, оскільки він починав нам заважати, наше прохання було не почуте і відповідно до цього мій заступник дав команду Максу Набанову вивести його з кабінету.

І якщо вже говорити на пряму, пан Гуменюк на той момент не мав жодного відношення до проведення затримання та подальшого обговорення до судового засідання.

Бажаю здоров'я

Бажаю здоров'я
1.На момент затримання було согласовано, що я поїду з вами в кабінет, адже мого підлеглого заарештували в формі в моєму кабінеті в мене на очах.
2.Момент, що я поїду з Вами був согласований.
3.Я весь період перебував на допиті мого підлеглого.
4.Коли я вирішив сказати, що ви порушуюте закон, а саме (правила проведення допиту) мене нагло взяли в кайданки і вивели звідти, тим баче перед тим я сказав, що порушуються правила проведення допиту і ніяких прохань вийти мене НЕ БУЛО, а просто сказали вивести мене тим самим порушили
Ієрархію державних організацій
(Доказ того що попередженнь мене вийти НЕ було! тут -> ДОКАЗ )
5.Тим самим П.Дніпровський кого Ви хочете оману ? Ви говорите, що було попередження мене вийти, а насправді цього не було!
5.Макс Набанов знаходиться на нижчому рівні звання, так як Я знахожусь на званні Полковника НПУ Х, тобто саме "Макс Набанов" не мав права брати мене в кайданки і виводити це пояснюється, що він порушив правила собординації (Ієрархії п. 1.1. , п 1.5.)

Останнє редагування:

AUTOBIOGRAPHY

Mollit viros otium
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
59
Реакції
120
Бали
48
1. Безумовно, ви могли і ви були присутні в момент проведення допиту і в той момент вам ніхто нічого не говорив і не виводив.

2. Коли моїм заступником був дан наказ вас вивести з кабінету, на той момент ми вже розпочали обговорення до судового засідання та обговорення матеріалів справи, на яких ви не можете бути присутніми так як ви сторона захисту і це був би конфлікт інтересів, при цьому всьому ви могли чути все те, що могло б послужити нам проблемою в момент нашої промови на суді
(т.е зарання знати всі деталі).

3. З приводу того, що ви пишете на рахунок порушення правил ієрархії, а саме п 1.1, не бачу з боку мого співробітника не поважного ставлення до вас.

4. На рахунок того що ви кажете що ми вас нібито закували та вивели після ваших слів про те, що "Арешт не законний" "Ви порушуєте закон" і "Мій співробітник був затриманий безпідставно"
Це не є таковим, ми з самого початку знаємо для чого всі ці дії зараз проводяться і з якою метою ваш співробітник там фігурує, але я вам цю інформацію розголошувати не можу.

Якщо адміністрації буде потрібно переконатися і ознайомиться з усіма цими діями, що зараз відбуваються, я надам всі дані і поясню докладно

Володимир Кубарів

Всех нагнуть, все отжать.
Реєстрування
16 Січ 2023
Дописи
134
Реакції
123
Бали
48
Вітаю, полковник СБУ Х,
Виведено по моєму наказу, (я, як полковники СБУ вище по ієрархії). Нажаль в мене не було можливості особисто вивести (тримав підозрюваного в кайданках), не бачу порушення ієрархії.
Виведено було тому що перешкоджали діяльності співробітникам СБУ, а саме затягували досудове розслідування (проводився допит), ви не є фігурантом справи (не підозрюваний, не адвокат) та задаєте питання що не стосується справи по суті, подавайте оскарження до суду, а не затягуйте досудовий процес.
(Дані дії були у рамках РП процесу розслідування, тому вирішуйте це також РП шляхом, а не пишить ООС скаргу на форум)

Останнє редагування:

Олександр Педан 💎

Генерал Державної служби Надзвичайних ситуацій💎
Реєстрування
3 Січ 2023
Дописи
197
Реакції
262
Бали
108
Вітаю, Богдан Гуменнюк,розглянувши вище вказану скаргу на працівника СБУ Макс Набанов можу сказати наступне:
Все досить цікаво відбувається по відеодоказах,які надали мені дійсно працівник виводить Вас в кайданках дії вище вказані могли бути трішки іншими, домовитись можливо між собою.
По даному факту я особисто проведу бесіду з керівництвом СБУ, щодо Правил міжфракційної субординації хоча по ситуації які відбулась мені не докінця все зрозуміло оскільки дії уже в приміщенні СБУ!
Однак якщо відбувались процесуальні дії так як СБУ є вищою ланкою в єрархії все таки по рп процесу вони мають право Вас попросити вийти!
Також відповідно до пукнту 1.4 Будь-які конфлікти між організаціями вирішуються лідерами організацій.!
Тому буду мати із всіма учасниками конфлікту бесіду, прошу жити мирно оскільки ВИ одне ціле !

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі