1. Безумовно, ви могли і ви були присутні в момент проведення допиту і в той момент вам ніхто нічого не говорив і не виводив.
2. Коли моїм заступником був дан наказ вас вивести з кабінету, на той момент ми вже розпочали обговорення до судового засідання та обговорення матеріалів справи, на яких ви не можете бути присутніми так як ви сторона захисту і це був би конфлікт інтересів, при цьому всьому ви могли чути все те, що могло б послужити нам проблемою в момент нашої промови на суді (т.е зарання знати всі деталі).
3. З приводу того, що ви пишете на рахунок порушення правил ієрархії, а саме п 1.1, не бачу з боку мого співробітника не поважного ставлення до вас.
4. На рахунок того що ви кажете що ми вас нібито закували та вивели після ваших слів про те, що "Арешт не законний" "Ви порушуєте закон" і "Мій співробітник був затриманий безпідставно"
Це не є таковим, ми з самого початку знаємо для чого всі ці дії зараз проводяться і з якою метою ваш співробітник там фігурує, але я вам цю інформацію розголошувати не можу.
Якщо адміністрації буде потрібно переконатися і ознайомиться з усіма цими діями, що зараз відбуваються, я надам всі дані і поясню докладно