Розглянуто Сергій Марано / Злив Адміністрації /// для Спец.Адмін або для Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
16 Чер 2023
Дописи
44
Реакції
19
Бали
8
1. Нікнейм гравця: Сергій Марано
2. Особистий нікнейм: Енджей Хефнер
3. Клан порушника: Невідомий
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Gopniki
5. Суть скарги: Людина Написав 4 одинакові скарги, які навіть не несуть ніякого сенсу+називати клан "********************* клуб" це вже оск (тиць). Та говорити такі речі як "
Шановні гравці, хто зі мною згоден,а я знаю що вас багато. не бійтеся, разом ми сила.
Підтримайте мене, давайте знову зробимо сервер цікавим і без безглуздих обмежень гравця!
Для того щоб підтримати, просто напишіть свій нік.
Велике прохання, без флуду(Від одного гравця,одне повідомлення), і без нецензурної лексики та образ! Дякую!" це вже 100 процентів злив (тиць). Після вашого попереждення (тиць) він залив ще дві скарги.
6. Докази (скріншот/відео): Силки на всі скарги: тиць тиць тиць тиць
7. Дата походження: 21.10.2023

Останнє редагування:
Реєстрування
17 Сер 2023
Дописи
51
Реакції
368
Бали
56
На мою думку вчинок даного кравця під ніком Сергій Морано не зовсім коректний та неповажний по ставленню до нашого клану GOPNIKI, прошу вас віднестися з розумінням та видати даному гравцю попередження за оск клана

Реєстрування
20 Бер 2023
Дописи
54
Реакції
25
Бали
18
1. Нікнейм гравця: Сергій Морано
2. Особистий нікнейм: Енджей Хефнер
3. Клан порушника: Невідомий
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Gopniki
5. Суть скарги: Людина Написав 4 одинакові скарги, які навіть не несуть ніякого сенсу+називати клан "********************* клуб" це вже оск (тиць). Та говорити такі речі як "
Шановні гравці, хто зі мною згоден,а я знаю що вас багато. не бійтеся, разом ми сила.
Підтримайте мене, давайте знову зробимо сервер цікавим і без безглуздих обмежень гравця!
Для того щоб підтримати, просто напишіть свій нік.
Велике прохання, без флуду(Від одного гравця,одне повідомлення), і без нецензурної лексики та образ! Дякую!" це вже 100 процентів злив (тиць). Після вашого попереждення (тиць) він залив ще дві скарги.
6. Докази (скріншот/відео): Силки на всі скарги: тиць тиць тиць тиць
7. Дата походження: 21.10.2023
Можеш не розпинатися солоденький)
Обідили маленьку лялю) Геєм назвали. Вибач котусику, не думав що ти такий ранимий(
1697886924775.png

Тимур Марков

раньше было лучше?
Реєстрування
10 Тра 2023
Дописи
193
Реакції
851
Бали
138
Марано , може хватить оск-ашить без причины?

Реєстрування
20 Бер 2023
Дописи
54
Реакції
25
Бали
18

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Надавав неодноразово відповіді гравцю, якщо буде таке продовжуватися будуть прийматися відповідні міри.
Також хочу зазначити що гравець вже отримав блокування на ФА за флуд скаргами.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі