Енджей Хефнер
L ЗМІ
- Реєстрування
- 16 Чер 2023
- Дописи
- 44
- Реакції
- 19
- Бали
- 8
1. Нікнейм гравця: Сергій Марано
2. Особистий нікнейм: Енджей Хефнер
3. Клан порушника: Невідомий
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Gopniki
5. Суть скарги: Людина Написав 4 одинакові скарги, які навіть не несуть ніякого сенсу+називати клан "********************* клуб" це вже оск (тиць). Та говорити такі речі як "
Шановні гравці, хто зі мною згоден,а я знаю що вас багато. не бійтеся, разом ми сила.
Підтримайте мене, давайте знову зробимо сервер цікавим і без безглуздих обмежень гравця!
Для того щоб підтримати, просто напишіть свій нік.
Велике прохання, без флуду(Від одного гравця,одне повідомлення), і без нецензурної лексики та образ! Дякую!" це вже 100 процентів злив (тиць). Після вашого попереждення (тиць) він залив ще дві скарги.
6. Докази (скріншот/відео): Силки на всі скарги: тиць тиць тиць тиць
7. Дата походження: 21.10.2023
2. Особистий нікнейм: Енджей Хефнер
3. Клан порушника: Невідомий
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Gopniki
5. Суть скарги: Людина Написав 4 одинакові скарги, які навіть не несуть ніякого сенсу+називати клан "********************* клуб" це вже оск (тиць). Та говорити такі речі як "
Шановні гравці, хто зі мною згоден,а я знаю що вас багато. не бійтеся, разом ми сила.
Підтримайте мене, давайте знову зробимо сервер цікавим і без безглуздих обмежень гравця!
Для того щоб підтримати, просто напишіть свій нік.
Велике прохання, без флуду(Від одного гравця,одне повідомлення), і без нецензурної лексики та образ! Дякую!" це вже 100 процентів злив (тиць). Після вашого попереждення (тиць) він залив ще дві скарги.
6. Докази (скріншот/відео): Силки на всі скарги: тиць тиць тиць тиць
7. Дата походження: 21.10.2023
Останнє редагування: