- Реєстрування
- 9 Лип 2022
- Дописи
- 4,963
- Реакції
- 10,050
- Бали
- 253
Я як цей співробітник можу відповісти, що видно машини ЗСУ, те що ви до цього нападали на БП то є факт. Дайте повний відео запис (З нападом на БП), тоді вже можна буде дивитись, і до цього я там був! Тобто я веду до того що відео обрізано.Ваш нікнейм: Андрій Блащина
Нікнейм гравця: Артем Рашевський (4733)
Дата порушення: 28.11
Опишіть ситуацію: Не понятні причині відкрив по нам вогонь, RDM+PG+NonRp
Скріншот/відео від свого обличчя: Відео
Прошу повне відеоВаш нікнейм: Андрій Блащина
Нікнейм гравця: Артем Рашевський (4733)
Дата порушення: 28.11
Опишіть ситуацію: Не понятні причині відкрив по нам вогонь, RDM+PG+NonRp
Скріншот/відео від свого обличчя: Відео
Покажи на свому откаті чи ти бачив ситуацію самої перестрілки, так вона була до того з ЗСУ.Я як цей співробітник можу відповісти, що видно машини ЗСУ, те що ви до цього нападали на БП то є факт. Дайте повний відео запис (З нападом на БП), тоді вже можна буде дивитись, і до цього я там був! Тобто я веду до того що відео обрізано.
Я видел как вы их убивали, и сами трупы, а запись началась после, или обрезана, покажите полную фиксуПокажи на свому откаті чи ти бачив ситуацію самої перестрілки, так вона була до того з ЗСУ.
Від того що просто підїхав і побачив пусті тачки зсу і ти як міг опреділити хто іменно їх розтріляв ??
Ти рішив в одиночку стріляти в сіх підрят, про це і цивільний тобі сказав на чорному геліку.
дай свой дискорд, поговоримПокажи на свому откаті чи ти бачив ситуацію самої перестрілки, так вона була до того з ЗСУ.
Від того що просто підїхав і побачив пусті тачки зсу і ти як міг опреділити хто іменно їх розтріляв ??
Ти рішив в одиночку стріляти в сіх підрят, про це і цивільний тобі сказав на чорному геліку.
Згоден, дякую за розуміння. Гарного вечора!Відміняю жалобу, обговорили ситуацію і прийшли до розуміння. Гарного дня і спокійного неба