Зачинено Артем Рашевський| RDM+PG+NonRp

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,963
Реакції
10,050
Бали
253
Ваш нікнейм: Андрій Блащина
Нікнейм гравця: Артем Рашевський (4733)
Дата порушення: 28.11
Опишіть ситуацію: Не понятні причині відкрив по нам вогонь, R
DM+PG+NonRp
Скріншот/відео від свого обличчя: Відео

Джеймс Вальтер

Поважний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
301
Реакції
172
Бали
88
Ваш нікнейм: Андрій Блащина
Нікнейм гравця: Артем Рашевський (4733)
Дата порушення: 28.11
Опишіть ситуацію: Не понятні причині відкрив по нам вогонь, R
DM+PG+NonRp
Скріншот/відео від свого обличчя: Відео
Я як цей співробітник можу відповісти, що видно машини ЗСУ, те що ви до цього нападали на БП то є факт. Дайте повний відео запис (З нападом на БП), тоді вже можна буде дивитись, і до цього я там був! Тобто я веду до того що відео обрізано.

Джеймс Вальтер

Поважний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
301
Реакції
172
Бали
88

Андрій Блащина

Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,963
Реакції
10,050
Бали
253
Я як цей співробітник можу відповісти, що видно машини ЗСУ, те що ви до цього нападали на БП то є факт. Дайте повний відео запис (З нападом на БП), тоді вже можна буде дивитись, і до цього я там був! Тобто я веду до того що відео обрізано.
Покажи на свому откаті чи ти бачив ситуацію самої перестрілки, так вона була до того з ЗСУ.
Від того що просто підїхав і побачив пусті тачки зсу і ти як міг опреділити хто іменно їх розтріляв ??
Ти рішив в одиночку стріляти в сіх підрят, про це і цивільний тобі сказав на чорному геліку.

Джеймс Вальтер

Поважний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
301
Реакції
172
Бали
88
Покажи на свому откаті чи ти бачив ситуацію самої перестрілки, так вона була до того з ЗСУ.
Від того що просто підїхав і побачив пусті тачки зсу і ти як міг опреділити хто іменно їх розтріляв ??
Ти рішив в одиночку стріляти в сіх підрят, про це і цивільний тобі сказав на чорному геліку.
Я видел как вы их убивали, и сами трупы, а запись началась после, или обрезана, покажите полную фиксу

Джеймс Вальтер

Поважний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
301
Реакції
172
Бали
88
дай свой дискорд, поговорим

Андрій Блащина

Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,963
Реакції
10,050
Бали
253
Відміняю жалобу, обговорили ситуацію і прийшли до розуміння. Гарного дня і спокійного неба

Джеймс Вальтер

Поважний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
301
Реакції
172
Бали
88
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі