Схвалено RDM ZZ Золото

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лея Мореззі

05 Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Жов 2022
Дописи
955
Реакції
590
Бали
198
Ваш нікнейм: Лана Картер
Нікнейм гравця: Богдан Золото, Майкл Клеменца
Дата порушення: 01.12.2022
Опишіть ситуацію: Приїхали з кланом на весілля, на яке всіх запрошували. У результаті нас просто почали розстрілювати.
Скріншот/відео від свого обличчя: Відео

Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
191
Реакції
121
Бали
46
Тут ДМзз РДМ не мае почетай уважно правила що таке обозначае собой РДМ Получаеться ви водеде адміністрацію в оману !
А так же був дмзз от гравця Леон Кіух це прекрасно видно як ви в той момен отвели камеру в бік а потім вернули обратно Леон кіух в бив гравця Ян Золото це можна провірить по Логаг
Дякую за у вагу !!!!

Лея Мореззі

05 Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Жов 2022
Дописи
955
Реакції
590
Бали
198
Тут ДМзз РДМ не мае почетай уважно правила що таке обозначае собой РДМ Получаеться ви водеде адміністрацію в оману !
А так же був дмзз от гравця Леон Кіух це прекрасно видно як ви в той момен отвели камеру в бік а потім вернули обратно Леон кіух в бив гравця Ян Золото це можна провірить по Логаг
Дякую за у ва
Почитай краще ти уважно правила, якщо для тебе це нормально розстрілювати всіх у зз без розбору!!!

Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
191
Реакції
121
Бали
46

Лея Мореззі

05 Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Жов 2022
Дописи
955
Реакції
590
Бали
198
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
191
Реакції
121
Бали
46
7.3 - “RDM” – Масовий DM, нанесення збитків/вбивство двох і більше персонажів без вагомої IC-причини. [Бан на 3 дні]
з боку Богдана Золото були постріли в бік гравця Леон Кіух
а з могу боку були постріли в бік Лана Картер
а рдм як що я наніс шкоди 2 або більше гравцям !!! воно чітко прописано в правилах серверу
як що ви їх не читали прочитайте будь ласка тоді вам буде простіше грати на проекту
Я на рушив правило серверу це ДМзз ну не як не РДМ!!!

Лея Мореззі

05 Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Жов 2022
Дописи
955
Реакції
590
Бали
198
Ваш нікнейм: Лана Картер
Нікнейм гравця: Богдан Золото, Майкл Клеменца
Дата порушення: 01.12.2022
Опишіть ситуацію: Приїхали з кланом на весілля, на яке всіх запрошували. У результаті нас просто почали розстрілювати.
Скріншот/відео від свого обличчя: Відео
Додаю ще докази, які мені надав Андрій Блащина [2200] від свого обличчя та дозволив додати їх на форум до моєї скарги (якщо потрібно, він може створити нову скаргу), а саме Відео (тайм-код 2:20) та скріншоти, на яких чудово видно, що від вогню Майкла Клеменца постраждали ще дві людини, а саме Дмитро Золото [1743] та Стас Токар [8789]. А це доводить, що гравець завдав шкоди не лише мені, а й ще двом іншим людям, а отже це RDM ZZ.

Вкладення

• Влучання в ногу Дмитра Золото.jpg
    Влучання в ногу Дмитра Золото.jpg
    171.5 Кб · Перегляди: 67
  • Влучання в ногу Стаса Токаря.jpg
    Влучання в ногу Стаса Токаря.jpg
    168.4 Кб · Перегляди: 69

Лея Мореззі

05 Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Жов 2022
Дописи
955
Реакції
590
Бали
198
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
191
Реакції
121
Бали
46
Це обман адміністрації, ти приховуєш і кажеш, що такого не було!!
НА вашом відео яке ви подали до скарги не видно що я випадково за чипив інших гравців тому обман адміністраціії звашей сторони !!!!
цетана моіх слов (Вогонь був націлений на вас !!!! це дуже добре видно на відео) я сказав праду а тебе ви дожні понести покарання за веденя оману Адміністрацію !!
А саме за пунктом
4.8 - Заборонено обман адміністрації, введення її в оману у грі. [Бан на 15-30 днів]!

Марк Бакулін

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
428
Бали
83
Доброго часу доби шановний гравець: Гравець отримає покарання: КПЗ причина: DM ZZ. RDM Не було, також докази від 3 особи не приймаються. Також гравець Леон Кіук отримає покарання DM ZZ
Дякую за вашу скаргу ви допомагаєте робити наш проект краще ❤️

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі