- Реєстрування
- 18 Жов 2022
- Дописи
- 955
- Реакції
- 590
- Бали
- 198
Почитай краще ти уважно правила, якщо для тебе це нормально розстрілювати всіх у зз без розбору!!!Тут ДМзз РДМ не мае почетай уважно правила що таке обозначае собой РДМ Получаеться ви водеде адміністрацію в оману !
А так же був дмзз от гравця Леон Кіух це прекрасно видно як ви в той момен отвели камеру в бік а потім вернули обратно Леон кіух в бив гравця Ян Золото це можна провірить по Логаг
Дякую за у ва
Вогонь був націлений на вас !!!! це дуже добре видно на відеоПочитай краще ти уважно правила, якщо для тебе це нормально розстрілювати всіх у зз без розбору!!!
На людину, яка просто ходила і навіть зброю в руках не тримала!Вогонь був націлений на вас !!!! це дуже добре видно на відео
да вот эта дмзз и есть но не рдм!На людину, яка просто ходила і навіть зброю в руках не тримала!
Додаю ще докази, які мені надав Андрій Блащина [2200] від свого обличчя та дозволив додати їх на форум до моєї скарги (якщо потрібно, він може створити нову скаргу), а саме Відео (тайм-код 2:20) та скріншоти, на яких чудово видно, що від вогню Майкла Клеменца постраждали ще дві людини, а саме Дмитро Золото [1743] та Стас Токар [8789]. А це доводить, що гравець завдав шкоди не лише мені, а й ще двом іншим людям, а отже це RDM ZZ.Ваш нікнейм: Лана Картер
Нікнейм гравця: Богдан Золото, Майкл Клеменца
Дата порушення: 01.12.2022
Опишіть ситуацію: Приїхали з кланом на весілля, на яке всіх запрошували. У результаті нас просто почали розстрілювати.
Скріншот/відео від свого обличчя: Відео
Це обман адміністрації, ти приховуєш і кажеш, що такого не було!!Процетірую ваші слова (кщо потрібно, він може створити нову скаргу) Це вже буде дубльована скарга на мане и також буде як скарга від 3 особи
!!
НА вашом відео яке ви подали до скарги не видно що я випадково за чипив інших гравців тому обман адміністраціії звашей сторони !!!!Це обман адміністрації, ти приховуєш і кажеш, що такого не було!!