Відмовлено Можливо Блат, Некомпетентність Неоф / Тільки для шановного Савочкіна :)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ільдар Морган

Огнєний Огоньок
Реєстрування
4 Січ 2024
Дописи
67
Реакції
184
Бали
36
  1. Нікнейм адміністратора:​
  2. Особистий нікнейм: Ільдар Морган​

3. Суть скарги: Починаємо.
    ПОПЕРЕДЖЕННЯ!
    Це не злив, не якась неприязнь, я просто хочу зрозуміти ситуацію, та дуже велика кількість людей, згодна.

Наступна ситуація: У клану "Котики" була 1 догана. Згадуємо вчорашній день: Лідер, Зам, та інші клановці, порушили серйозні правила, та отримають покарання по цим скаргам (тиць тиць) отримуючи 2 догани.
    Розглянемо ситуацію, скарги зроблені 18:52 та 18:44. Після чого повинно бути 3/3 догани.
    Наступне, Скарги були розглянуті одразу в наступні 20 хвилин, тобто 19:14 та 19:16.
    Після чого ми дивимось сюди, після скарг, ми бачимо ГЛ РП від клану, якого дата ЗНАТЯ 26.01.2024 (прошло майже дві неділі). ГЛ РП схвалюють, та успішно знімають догану (тобто, в самий останій момент, пройшло вже 2 години, та як тільки ГЛ РП схвалюють, аж потім дають 2 догани, як на мене це дивно)

(тобто, з моменту одобрення скарг до схвалення ГЛ РП, проміжок в 2 години, та цих дві години повино було бути 3/3 доган, тобто це знаття Общака, або ж Видалення клану, якщо діяти згідно правилам)
    Після чого додають, ще дві догани клану. Я хочу зрозуміти, чи це нормально?
    На моє розуміння, на цих дві години, просто закрили очі? Для чого тоді правила?

Шановний Савочкін, поясніть мені, чи тут немає, щось підозрілого, я гадаю ви зрозуміли :)
    НАГАДУЮ!

це не злив (всього 1 скарга) це не якась неприязнь, просто цікавлюсь таким моментом, та хотів би побачити, пояснення для мене (та інших)
  4. З Повагою Ільдар Морган
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): вище.​
  6. Дата походження: 09.02.2024​

Останнє редагування:

Кирило Сьомкін

ГС.Неоф на пенсії| Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лис 2022
Дописи
1,562
Реакції
753
Бали
213
Вітаю шановний гравець
Як ви могли помітити у клана Котики була 1 догана та 30балів. Клан Котики подав відео з ГРП на зарахування балів (08,02 о 19:06) на що мав повне право так як це було їх спільне ГРП з кланом Toxic. О 20:45 клану Котики було нараховано 50балів - тим самим у клана було 80 балів які він вирішив використати на зняття догани. Клан подав на зняття догани та списання балів (08,02 о 20,52). Заявка була схвалена тим самим числом о 22:59 та списано догану.
Тепер перейдем до самих скарг та видачі доган:
Скарга №1 була взята на розгляд (08.02 о 19:14) - винесення вердикту було (08.12 о 23:16)
1707567680609.png

Скарга №2 була взята на розгляд (08.02 о 19:16) - винесення вердикту було (08.12 о 23:21)
1707567747713.png

Тим самим клан отримав 2 догани так як перед тим зняв одну. Тому 3/3 ніяк не може бути

Коли скарги беруться на розгляд, то після винесення вердикту не пишеться новий коментар під скаргою а редагується на новий

Також у нас не має терміну за який клан має подати своє відео з ГРП на зарахування балів. Дякуємо вам за те що вказали нам за відсутність терміну протягом якого клан має подати своє ГРП на зарахування балів. Це буде змінено та доповнено

Ільдар Морган

Огнєний Огоньок
Реєстрування
4 Січ 2024
Дописи
67
Реакції
184
Бали
36
Вітаю шановний гравець
Як ви могли помітити у клана Котики була 1 догана та 30балів. Клан Котики подав відео з ГРП на зарахування балів (08,02 о 19:06) на що мав повне право так як це було їх спільне ГРП з кланом Toxic. О 20:45 клану Котики було нараховано 50балів - тим самим у клана було 80 балів які він вирішив використати на зняття догани. Клан подав на зняття догани та списання балів (08,02 о 20,52). Заявка була схвалена тим самим числом о 22:59 та списано догану.
Тепер перейдем до самих скарг та видачі доган:
Скарга №1 була взята на розгляд (08.02 о 19:14) - винесення вердикту було (08.12 о 23:16)Переглянути вкладення 182082
Скарга №2 була взята на розгляд (08.02 о 19:16) - винесення вердикту було (08.12 о 23:21)
Переглянути вкладення 182083
Тим самим клан отримав 2 догани так як перед тим зняв одну. Тому 3/3 ніяк не може бути

Коли скарги беруться на розгляд, то після винесення вердикту не пишеться новий коментар під скаргою а редагується на новий

Також у нас не має терміну за який клан має подати своє відео з ГРП на зарахування балів. Дякуємо вам за те що вказали нам за відсутність терміну протягом якого клан має подати своє ГРП на зарахування балів. Це буде змінено та доповнено
Дякую вам за відповідь :)
Все чудово та розгорнуто поясненно, зрозумів
За підсказку, нема за що :)
Гарних вам виходних

З повагою Ільдар Морган

Ільдар Морган

Огнєний Огоньок
Реєстрування
4 Січ 2024
Дописи
67
Реакції
184
Бали
36
! UPDATE !

Додаток. Я побачив відповідь ЗГС Неоф.
Та хочу додати, ще одну інформацію. Мені пояснили, що було редактування, гаразд.

Ситуація дальше.
Скарга №1 та №2 поданні о 18:44 та 18:52. Сама
ДІАНА КЕЛЛЕР переносить їх в інший розділ( 08.02 о 19:16 і 19:14), та залишає. Так в чому ж діло, в чому проблема було розглянути скаргу одразу?
(Не потрібно відмазок, що не було часу, на перенесення є час, а на розгляд в виді 5-8 хвилин - немає)

Але, що було зроблено, скаргу було перенесено та розгляд був відкладений до того моменту, пока була не розглянута ГРП та схвалена, після зняття 1 догани, почався одразу розгляд скарг та видання покарань. Ось така суть, цієї скарги.

Я розумію, що цим самим я нажив собі багато ворогів, людей які будуть ображені на мене, але я описав свою думку.

Дуже чекаю відповідь від Олександра Міракла та Владислава Савочкіна.
Гарних вам виходних :)

З повагою Ільдар Степанюк
p.s вибачте за оффтоп

! UPDATE !

Діана Келлер

Неоф 01💔
Активний гравець
Реєстрування
26 Бер 2023
Дописи
2,413
Реакції
1,196
Бали
213
Вітаю.
ЗГС неоф. вам надав основну відповідь, тому доповню тільки те, що вас так сильно турбує.
Скарги були перенесені та взяті одразу на розгляд тому, що вони потрапили у розділ на гравців "без організацій" і інша адміністрація, котра переглядає цей розділ могла їх розглянути не знаючі, що це лідер/заступник клану (на відео гравці в авто та клану не видно, тому вони мали право їх розглянути).

А коментар під скаргою був змінений на вердикт у той час, коли я закінчила інші більш термінові на той момент справи та розглянула їх.
Заявка на зняття першої догани була подана до розгляду скарг, на що клан мав повне право, також вони отримали майже в 2 рази меньшу кількість балів за участь у ГРП, ніж повинні були, так як відео вже було не найсвіжішим.
В подальшому враховуючі цю недоробку ми пропишемо у систему зняття доган КД.
Учасники клану отримали відповідні покарання, клан також отримав дві догани, не розумію чому вас щось так зачепило і де ви все ж таки побачили блат.

Очікуйте відповідь ГА.

Останнє редагування:

Ільдар Морган

Огнєний Огоньок
Реєстрування
4 Січ 2024
Дописи
67
Реакції
184
Бали
36
Надаю відповідь.
Який збіг, ви перенесли скарги, та не розглянули їх одразу, по причині термінових справ.
Тобто на перенесення є час, на розгляд ні.
Але, як тільки була знята 1 догана, по тайм-коду, скарги було перевірено одразу , та не було ніяких справ. (можливо я не правий)

Тепер, дивлячись правді в глаза, всі знають, що ви сиділи в каналі дискорда разом з учасниками трагедії, щось обшоворювали.
(ніхто не докаже, але ви самі це знаєте)

(та ще, ви хотіли уже, дещо написати, але вас відмовили, та попросили почекати)

Тож підходимо до закінчення цієї проблеми, діалогу. Ви знаєте свою справу, я проти вас нічого не маю, та не хочу, щоб когось (адміністрацію) покарали.
Я просто хочу справедливості.

Можливо всіми словами, які були написані мною в цій скарзі, та доказами, я нічого не докажу, але я спробував, та не злякався, сказати правду, яка відбувалась, про яку ви самі знаєте.

Тож давай ми дочекаємось відповіді Олександра Міракла, та також Самого Керівника Владислава Савочкіна.

З повагою Ільдар Морган

Олександр Міракл

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Вер 2022
Дописи
2,979
Реакції
1,012
Бали
213
Вітаю, шановний гравець
Адміністратори надали відповідь вище
Клан отримав своє покарання за дії лідера/заступників

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі