Ільдар Морган
Огнєний Огоньок
- Реєстрування
- 4 Січ 2024
- Дописи
- 67
- Реакції
- 184
- Бали
- 36
- Нікнейм адміністратора:
- Особистий нікнейм: Ільдар Морган
Суть скарги: Починаємо.
ПОПЕРЕДЖЕННЯ!
Це не злив, не якась неприязнь, я просто хочу зрозуміти ситуацію, та дуже велика кількість людей, згодна.
Наступна ситуація: У клану "Котики" була 1 догана. Згадуємо вчорашній день: Лідер, Зам, та інші клановці, порушили серйозні правила, та отримають покарання по цим скаргам (тиць тиць) отримуючи 2 догани.
Розглянемо ситуацію, скарги зроблені 18:52 та 18:44. Після чого повинно бути 3/3 догани.
Наступне, Скарги були розглянуті одразу в наступні 20 хвилин, тобто 19:14 та 19:16.
Після чого ми дивимось сюди, після скарг, ми бачимо ГЛ РП від клану, якого дата ЗНАТЯ 26.01.2024 (прошло майже дві неділі). ГЛ РП схвалюють, та успішно знімають догану (тобто, в самий останій момент, пройшло вже 2 години, та як тільки ГЛ РП схвалюють, аж потім дають 2 догани, як на мене це дивно)
(тобто, з моменту одобрення скарг до схвалення ГЛ РП, проміжок в 2 години, та цих дві години повино було бути 3/3 доган, тобто це знаття Общака, або ж Видалення клану, якщо діяти згідно правилам)
Після чого додають, ще дві догани клану. Я хочу зрозуміти, чи це нормально?
На моє розуміння, на цих дві години, просто закрили очі? Для чого тоді правила?
Шановний Савочкін, поясніть мені, чи тут немає, щось підозрілого, я гадаю ви зрозуміли
НАГАДУЮ!
це не злив (всього 1 скарга) це не якась неприязнь, просто цікавлюсь таким моментом, та хотів би побачити, пояснення для мене (та інших)- З Повагою Ільдар Морган
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): вище.
- Дата походження: 09.02.2024
Останнє редагування: