- Реєстрування
- 20 Жов 2022
- Дописи
- 295
- Реакції
- 263
- Бали
- 123
- Нікнейм адміністратора:Владислав Савочкін
- Особистий нікнейм:ви знаєте.
- Суть скарги:Ви ,Владислав Савочкін,не хочете йти зі своєї посади. За цю скаргу я можу отримати блокування з причини " " як це вже було раніше. Або Ви можете порахувати це як злив керівництва.
- 3.1.Владислав Савочкін просто так зачинив скаргу від Владислава Колінза тиць. Я думаю що це є один з фактів який говорить про те що ви не хочете покидати цю посаду.
- 3.2.Додавання правил на свою користь. Раніше не було правила "
- Скарги на основний склад команди (розробники, піар-менеджер, дизайнер, тощо) розглядаються в особистих повідомленнях спец. адміністратора чи керівника (особисті повідомлення на форумі/телеграм)."Але в ПП ви навіть не відповідаєте. Після того як на Владислава Савочкіна було написано багато скарг він додав це правило для того щоб інші гравці які не знають вас думали що ви дуже гарний керівник та на вас не пишуть скарги. Також був видалений клан SUEATA ,наскільки я знаю ви спочатку видалили клан а потім додали правило для того щоб не було притензій.Таких ситуацій ще дуже багато,але якщо ви попросите їх надати я вам з радістю їх надам.
- 3.3 Розгляд скарг на самого себе. Саме тиць, тиць,тиць. Також скоріше за все поговорили з Джо Барбарою що ви його повертаєте на свою посаду а він видаляє скаргу на вас. Не звертаючі уваги на те що усі вище перелічені скарги були написані для Григорія Густіліна, Владислав Савочкін розглянув їх сам .
- 3.4 Повага. Після написання скарги на вас ,а саме тиць,Григорій Густілін поговорив з вами та попросив додавати у свої відповіді "Дякую за звернення." та "Шановний гравець." Ось декілька прикладів: тиць, тиць,тиць, тиць.
- 3.5 Підкуп. Адміністратор "Джо Барбаро" писав на вас скаргу.Як я пам'ятаю він видалив її через день,скоріше за все на це повинна бути причина, а саме; Владислав Савочкін сказав йому що поверне його на посаду модератора якщо він видалить скаргу. M.D діскорду Владислав Колінз теж писав на Вас скарги,всі їх ви відхилили самі на себе,після Владислав Колінз написав вибачення для Іри Блейз та Владислава Савочкіна. Навіщо йому це? Він же був дуже злий на Вас.Насправді ви сказали йому що повернете його на посаду M.D та він напише вибачення,скоріше за все там ще були якісь умови.
- 3.6 Не признання провини. Ще під час хеллоуін івенту був баг,а саме :можна було купити в лавці з зіллями менше 1 штуки,але Владислав Савочкін порахував що всі хто купляв зілля менше 1 штуки -це чітери,та забанив їх на 6000 діб. І буквально через 2 дні цей баг фікситься нібито у мене та інших гравців які це робили -чіти.
- Такий самий баг був при новорічному івенті,там теж можна було купити менше 1 ялинки,але наскільки я знаю баг з покупкою ялинок менше 1 штуки так і не пофіксили до прибирання лавки.
- Висновок. Судячі з всього вище написано Ви просто не хочете покидати посаду керівника. Також можливо у вас з Григорієм Густіліним є блат,а саме ;як ви попали на посаду керівника? активності у діскорді від вас не було. На форумі ви не дуже й давно,15 січня 23 рік.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження:15.01.2023-24.02 .2024
Останнє редагування: