Відмовлено Cкарга на Владислава Савочкіна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіріл Басов

S.M 03
Тех. Підтримка
Реєстрування
20 Жов 2022
Дописи
295
Реакції
263
Бали
123
  1. Нікнейм адміністратора:Владислав Савочкін
  2. Особистий нікнейм:ви знаєте.
  3. Суть скарги:Ви ,Владислав Савочкін,не хочете йти зі своєї посади. За цю скаргу я можу отримати блокування з причини " " як це вже було раніше. Або Ви можете порахувати це як злив керівництва.
  4. 3.1.Владислав Савочкін просто так зачинив скаргу від Владислава Колінза тиць. Я думаю що це є один з фактів який говорить про те що ви не хочете покидати цю посаду.
  5. 3.2.Додавання правил на свою користь. Раніше не було правила "
  6. Скарги на основний склад команди (розробники, піар-менеджер, дизайнер, тощо) розглядаються в особистих повідомленнях спец. адміністратора чи керівника (особисті повідомлення на форумі/телеграм)."Але в ПП ви навіть не відповідаєте. Після того як на Владислава Савочкіна було написано багато скарг він додав це правило для того щоб інші гравці які не знають вас думали що ви дуже гарний керівник та на вас не пишуть скарги. Також був видалений клан SUEATA ,наскільки я знаю ви спочатку видалили клан а потім додали правило для того щоб не було притензій.Таких ситуацій ще дуже багато,але якщо ви попросите їх надати я вам з радістю їх надам.
  7. 3.3 Розгляд скарг на самого себе. Саме тиць, тиць,тиць. Також скоріше за все поговорили з Джо Барбарою що ви його повертаєте на свою посаду а він видаляє скаргу на вас. Не звертаючі уваги на те що усі вище перелічені скарги були написані для Григорія Густіліна, Владислав Савочкін розглянув їх сам .
  8. 3.4 Повага. Після написання скарги на вас ,а саме тиць,Григорій Густілін поговорив з вами та попросив додавати у свої відповіді "Дякую за звернення." та "Шановний гравець." Ось декілька прикладів: тиць, тиць,тиць, тиць.
  9. 3.5 Підкуп. Адміністратор "Джо Барбаро" писав на вас скаргу.Як я пам'ятаю він видалив її через день,скоріше за все на це повинна бути причина, а саме; Владислав Савочкін сказав йому що поверне його на посаду модератора якщо він видалить скаргу. M.D діскорду Владислав Колінз теж писав на Вас скарги,всі їх ви відхилили самі на себе,після Владислав Колінз написав вибачення для Іри Блейз та Владислава Савочкіна. Навіщо йому це? Він же був дуже злий на Вас.Насправді ви сказали йому що повернете його на посаду M.D та він напише вибачення,скоріше за все там ще були якісь умови.
  10. 3.6 Не признання провини. Ще під час хеллоуін івенту був баг,а саме :можна було купити в лавці з зіллями менше 1 штуки,але Владислав Савочкін порахував що всі хто купляв зілля менше 1 штуки -це чітери,та забанив їх на 6000 діб. І буквально через 2 дні цей баг фікситься нібито у мене та інших гравців які це робили -чіти.
  11. Такий самий баг був при новорічному івенті,там теж можна було купити менше 1 ялинки,але наскільки я знаю баг з покупкою ялинок менше 1 штуки так і не пофіксили до прибирання лавки.
  12. Висновок. Судячі з всього вище написано Ви просто не хочете покидати посаду керівника. Також можливо у вас з Григорієм Густіліним є блат,а саме ;як ви попали на посаду керівника? активності у діскорді від вас не було. На форумі ви не дуже й давно,15 січня 23 рік.
  13. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  14. Дата походження:15.01.2023-24.02 .2024

Останнє редагування:

Владислав Колінз

Геній, мільярдер, плейбой, філантроп 💰
Реєстрування
24 Лип 2022
Дописи
316
Реакції
200
Бали
46
Вітаю, шановний гравець!
Оскільки в скарзі було згадано мене, та деякі гравці та можливо Ви не зовсім знаєте цю ситуацію, тому розповім повністю ситуацію, також відповім на деякі запитання Вам, перейдемо:

Скарги дійсно я писав неодноразово на керівника проекту, і коли дійсно вважав дії керівника неправомірними та зробленими на свою користь, але одного дня всі колишні модератори, втому числі я, зібрались, та обговорили повністю ситуацію з керівником, багато моментів насправді було перекручено, і коли особисто я почав думати з приводу цієї ситуації, зрозумів що був неправий, та що багато моментів, мною було перекручено, та я вирішив, оскільки я вже зробив наклеп, який сам не розумів, то вирішив написати вибачення для "Владислава Савочкіна" де детально розповів про цю ситуацію, особисто з моєї ситуацію, всі деталі дізнався, і зрозумів що був винуватий, призначений був на посаду модератора, не за допомогою керівника, а самостійно, пройшовши співбесіду з тім.лідером, перед Ірою Блейс вибачився, оскільки вважав себе винуватим за свої вчинки, а саме образи, тепер відповім на ваші запитання:

1.
Моя скарга на КТП, була зачинена, оскільки мною була написана друга скарга, де я доповнював першу скаргу, і коли надали відповідь на другу скаргу, сенсу заново відповідати на першу, не було, тому керівник так і відповів;
2. На інші питання відпові текстом вище;

Дякую за увагу, також навіть зараз вважаю себе винуватим, що із-за мене гравці вважають дії керівника неправильними!

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю

1. Такий самий баг був при новорічному івенті,там теж можна було купити менше 1 ялинки,але наскільки я знаю баг з покупкою ялинок менше 1 штуки так і не пофіксили до прибирання лавки.

Мені дуже цікаво,чому ви як свідомий гравець,не повідомили про цю помилку ігрового моду,вище керівництво?

Кіріл Басов

S.M 03
Тех. Підтримка
Реєстрування
20 Жов 2022
Дописи
295
Реакції
263
Бали
123
Вітаю

1. Такий самий баг був при новорічному івенті,там теж можна було купити менше 1 ялинки,але наскільки я знаю баг з покупкою ялинок менше 1 штуки так і не пофіксили до прибирання лавки.

Мені дуже цікаво,чому ви як свідомий гравець,не повідомили про цю помилку ігрового моду,вище керівництво?
В мене був заблокований форум з причини " ",технічна підтримка в телеграмі також

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257

Маттео Хомс

ГА 01 серверу на пенсії 😎
Активний гравець
Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
1,188
Реакції
527
Бали
198
Вітаю.
Передаю Вашу скаргу керівництву.

Admin

UKRAINE GTA
Founders
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
406
Реакції
1,431
Бали
420
  1. Нікнейм адміністратора:Владислав Савочкін
  2. Особистий нікнейм:ви знаєте.
  3. Суть скарги:Ви ,Владислав Савочкін,не хочете йти зі своєї посади. За цю скаргу я можу отримати блокування з причини " " як це вже було раніше. Або Ви можете порахувати це як злив керівництва.
  4. 3.1.Владислав Савочкін просто так зачинив скаргу від Владислава Колінза тиць. Я думаю що це є один з фактів який говорить про те що ви не хочете покидати цю посаду.
  5. 3.2.Додавання правил на свою користь. Раніше не було правила "
  6. Скарги на основний склад команди (розробники, піар-менеджер, дизайнер, тощо) розглядаються в особистих повідомленнях спец. адміністратора чи керівника (особисті повідомлення на форумі/телеграм)."Але в ПП ви навіть не відповідаєте. Після того як на Владислава Савочкіна було написано багато скарг він додав це правило для того щоб інші гравці які не знають вас думали що ви дуже гарний керівник та на вас не пишуть скарги. Також був видалений клан SUEATA ,наскільки я знаю ви спочатку видалили клан а потім додали правило для того щоб не було притензій.Таких ситуацій ще дуже багато,але якщо ви попросите їх надати я вам з радістю їх надам.
  7. 3.3 Розгляд скарг на самого себе. Саме тиць, тиць,тиць. Також скоріше за все поговорили з Джо Барбарою що ви його повертаєте на свою посаду а він видаляє скаргу на вас. Не звертаючі уваги на те що усі вище перелічені скарги були написані для Григорія Густіліна, Владислав Савочкін розглянув їх сам .
  8. 3.4 Повага. Після написання скарги на вас ,а саме тиць,Григорій Густілін поговорив з вами та попросив додавати у свої відповіді "Дякую за звернення." та "Шановний гравець." Ось декілька прикладів: тиць, тиць,тиць, тиць.
  9. 3.5 Підкуп. Адміністратор "Джо Барбаро" писав на вас скаргу.Як я пам'ятаю він видалив її через день,скоріше за все на це повинна бути причина, а саме; Владислав Савочкін сказав йому що поверне його на посаду модератора якщо він видалить скаргу. M.D діскорду Владислав Колінз теж писав на Вас скарги,всі їх ви відхилили самі на себе,після Владислав Колінз написав вибачення для Іри Блейз та Владислава Савочкіна. Навіщо йому це? Він же був дуже злий на Вас.Насправді ви сказали йому що повернете його на посаду M.D та він напише вибачення,скоріше за все там ще були якісь умови.
  10. 3.6 Не признання провини. Ще під час хеллоуін івенту був баг,а саме :можна було купити в лавці з зіллями менше 1 штуки,але Владислав Савочкін порахував що всі хто купляв зілля менше 1 штуки -це чітери,та забанив їх на 6000 діб. І буквально через 2 дні цей баг фікситься нібито у мене та інших гравців які це робили -чіти.
  11. Такий самий баг був при новорічному івенті,там теж можна було купити менше 1 ялинки,але наскільки я знаю баг з покупкою ялинок менше 1 штуки так і не пофіксили до прибирання лавки.
  12. Висновок. Судячі з всього вище написано Ви просто не хочете покидати посаду керівника. Також можливо у вас з Григорієм Густіліним є блат,а саме ;як ви попали на посаду керівника? активності у діскорді від вас не було. На форумі ви не дуже й давно,15 січня 23 рік.
  13. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  14. Дата походження:15.01.2023-24.02 .2024
Доброго дня, шановний гравець!
У вашій скарзі не побачили доказів, а також вашого Нік-Нейму.
Відмовлено. Приємної гри!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі