Зачинено Віталій Петришин та Олена Бойко/Для ЗГА ГА!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вячеслав Ахметов

Кошовий отаман
Реєстрування
19 Лис 2022
Дописи
52
Реакції
72
Бали
23
  1. Нікнейм гравця:Віталій Петришин та Олена Бойко
  2. Особистий нікнейм:Вячеслав Ахметович
  3. Суть скарги:Почну з Віталія , людина була дуже працьовита , виконувала свої всі обов'язки, але сталося так що людина вирішила так скажемо напаскудити мені і залила на мене та заступника скаргу. тут С приводу скарги я з цією скаргою згоден, але навіщо робити це прилюдно так скажемо, а не зробити це особисто , так було таке що ці люди мені говорили про проблеми, але в той момент коли я був зайнятий і якось це забувалося , потрібно було прямо написати мені або сказати слідкуючому, щоб ми це питання вирішили якось більш в колективному обсязі , для мене це є зрада , ми є колектив одна команда , коли кожен повинен захищати друг друга , і мені було не приємно та заступнику що ця людина вирішили нас злити , також ця людина зливала особисту переписку зі мною та Оленою від свого лиця тут, також я не розумію навіщо вставляти скріншот того що я скоро переведусь на ігрового помічника , як на мене це не їм вірішувати , перейдемо з приводу звільниння Віталія Петришина тут, людина була звільнена з причини "Втрата довіри" , я вважаю що це є вагомою причиною для його звільнення , це особисто моє було рішення звільнити людини , а ця людина одразу побігла жалітися адміністрації. Шановні, а ви також коли вас звільнили з роботи наприклад на якій ви працювали 5 років , вас звільнив саме власник сервісу якогось то ви біжите жалітися меру чи презеденту країни. Я є лідером УЗ і мені було вирішувати чи звільняти цю людину чи ні , і не потрібно жалітися адміністрації, треба вирішувати наші особисті, або робочі моменти особисто, а не через когось . Може я десь повторюсь, але я не хочу бачити цю людину у себе в фракції , вона поступила дуже не красиво і підставило із гризунячой сторони свого лідера та зама. Давайте тепер про Олену , Олена коли вступила до нас вона була спокійна та працьовита , ну потім як здалося взяти на роботу її було дуже поганим рішенням людина постійно в АФК та не працює тут, після чого вона отримала догану за те що була в АФК , і знаєте що вона зробила як Петришин пішла жалітися адміністрації тут , також ця людина хотіла мене злити тим самим допомагала Віталію та скидала йому скріни з групи, з особистої переписки зі мною, а тепер відкриємо всі карти про Олену тут "administrator" це є Олена Бойко ! Це вона так гарно спілкується з моїм замом Павлом Ахметовичем, також у них було дуже багато питань до Павла , що він є поганин замом і типу того, я особисто за нього ручаюсь ми з ним дуже багато чого пройшли, і цим людям захотілося зробити підставу для нас з замом. Її також було звільнено з причини "Втрата довіри" .
  4. Докази (скріншот/відео):-
  5. Дата порушення:24.03.2024

Олена Сноу

Ст. Адміністратор | Південна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
17 Лют 2023
Дописи
142
Реакції
300
Бали
108
Жалоба частично касается меня, считаю что я могу тут ответить...
С приводу скарги я з цією скаргою згоден, але навіщо робити це прилюдно так скажемо, а не зробити це особисто , так було таке що ці люди мені говорили про проблеми, але в той момент коли я був зайнятий і якось це забувалося , потрібно було прямо написати мені
Мы вам писали в кф, было и такое что я писала тебе в личные, ты говорил посмотрю но ничего не менялось.

мені було не приємно та заступнику що ця людина вирішили нас злити , також ця людина зливала особисту переписку зі мною та Оленою від свого лиця
Вас целенаправленно никто не хотел сливать, если вы не исправляете ошибки на которые вам показывают то чьи это проблемы?

людина постійно в АФК та не працює тут, після чого вона отримала догану за те що була в АФК , і знаєте що вона зробила як Петришин пішла жалітися адміністрації тут , також ця людина хотіла мене злити тим самим допомагала Віталію та скидала йому скріни з групи, з особистої переписки зі мною
У тебя больше половины состава не работает и даже не приходит в УЗ, вы им ничего не делаете, я пыталась хоть как-то помогать машинистам...На счет "догани" я же не против неё и я понимаю что нарушила, но ты выдаешь за прогул рабочего дня, когда я просто стою афк, в жизни бываю разные моменты в которых мы теряемся и делаем не то, тем более живем в такое время. Я тебя повторюсь никак не хотела сливать, ты был адекватным и нормальным. Слив скриншотов был не с официальной конференции поэтому не запрещено.

а тепер відкриємо всі карти про Олену тут "administrator" це є Олена Бойко ! Це вона так гарно спілкується з моїм замом Павлом Ахметовичем, також у них було дуже багато питань до Павла , що він є поганин замом і типу того
Игрокам я считаю виднее ваши ошибки, ведь вы не делаете наших обязанностей и не понимаете что не так. Общаюсь как хочу, право каждого человека, тем более еще раз повторюсь... Эта кф не считается официальной.
Итог: Ты нас увольняешь за "втрату довіри" после жалобы, видимо ты обиделся, прости мы не хотели. Просто если ты забиваешь на фракцию тогда умей отвечать за свои косяки, а не поступать так.

Микола Чорновіл

Поважний гравець
Реєстрування
1 Лип 2023
Дописи
467
Реакції
231
Бали
48
Вітаю!
Шановний лідер спілкувались стосовно Вашої проблеми!

Спілкування у житті немає ніякого відношення до РП процесу
Гравці будуть повернуті до фракції!

Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі