Вячеслав Ахметов
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 19 Лис 2022
- Дописи
- 52
- Реакції
- 72
- Бали
- 23
- Нікнейм гравця:Віталій Петришин та Олена Бойко
- Особистий нікнейм:Вячеслав Ахметович
- Суть скарги:Почну з Віталія , людина була дуже працьовита , виконувала свої всі обов'язки, але сталося так що людина вирішила так скажемо напаскудити мені і залила на мене та заступника скаргу. тут С приводу скарги я з цією скаргою згоден, але навіщо робити це прилюдно так скажемо, а не зробити це особисто , так було таке що ці люди мені говорили про проблеми, але в той момент коли я був зайнятий і якось це забувалося , потрібно було прямо написати мені або сказати слідкуючому, щоб ми це питання вирішили якось більш в колективному обсязі , для мене це є зрада , ми є колектив одна команда , коли кожен повинен захищати друг друга , і мені було не приємно та заступнику що ця людина вирішили нас злити , також ця людина зливала особисту переписку зі мною та Оленою від свого лиця тут, також я не розумію навіщо вставляти скріншот того що я скоро переведусь на ігрового помічника , як на мене це не їм вірішувати , перейдемо з приводу звільниння Віталія Петришина тут, людина була звільнена з причини "Втрата довіри" , я вважаю що це є вагомою причиною для його звільнення , це особисто моє було рішення звільнити людини , а ця людина одразу побігла жалітися адміністрації. Шановні, а ви також коли вас звільнили з роботи наприклад на якій ви працювали 5 років , вас звільнив саме власник сервісу якогось то ви біжите жалітися меру чи презеденту країни. Я є лідером УЗ і мені було вирішувати чи звільняти цю людину чи ні , і не потрібно жалітися адміністрації, треба вирішувати наші особисті, або робочі моменти особисто, а не через когось . Може я десь повторюсь, але я не хочу бачити цю людину у себе в фракції , вона поступила дуже не красиво і підставило із гризунячой сторони свого лідера та зама. Давайте тепер про Олену , Олена коли вступила до нас вона була спокійна та працьовита , ну потім як здалося взяти на роботу її було дуже поганим рішенням людина постійно в АФК та не працює тут, після чого вона отримала догану за те що була в АФК , і знаєте що вона зробила як Петришин пішла жалітися адміністрації тут , також ця людина хотіла мене злити тим самим допомагала Віталію та скидала йому скріни з групи, з особистої переписки зі мною, а тепер відкриємо всі карти про Олену тут "administrator" це є Олена Бойко ! Це вона так гарно спілкується з моїм замом Павлом Ахметовичем, також у них було дуже багато питань до Павла , що він є поганин замом і типу того, я особисто за нього ручаюсь ми з ним дуже багато чого пройшли, і цим людям захотілося зробити підставу для нас з замом. Її також було звільнено з причини "Втрата довіри" .
- Докази (скріншот/відео):-
- Дата порушення:24.03.2024