Відмовлено Бан за помилку розробників гри

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назар Кубр

Шановний гравець
Реєстрування
12 Січ 2023
Дописи
84
Реакції
20
Бали
18
1. Нікнейм адміністістратора: Олександр Волк.
2. Особистий нікнейм: Назар Кубр (2907).
3. Суть скарги:

Добрий день!

Перш за все я хочу зазначити що баг з промокодами це помилка розробників гри, якою користувалися гравці без додаткових програм чи читів (гра дозволяла це робити).

Зазвичай, коли розробники помиляються, то вони вибачаються і роблять виправлення, а не влаштовують масові бани гравців, які використали можливість, яку надали розробники.

Тепер хочу перейти до поняття клієнтський досвід, а саме до ситуації що виникла - я витрачав час і гроші на цей проект і мене забанили через помилку розробників і замість вибачень пропонують скоротити бан і обнулити аккаунт. На мою думку, з таким підходом цей проект далеко не зможе зрушити з місця (враховуючи велику кількість багів та погану оптимізацію гри).

Я вимагаю в найкоротший термін повернути мені доступ до аккаунту та повернути все, що я заробив до використання помилки розробників, а саме: квартира, автомобіль ГТР, права на всі транспортні засоби, 20 рівень аккаунту, 1 додатковий слот для автомобіля, гроші у розмірі 2,5 млн гривень.

Заздалегідь вдячний і гарного дня!

4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): прикріпив файл.
5. 13.01.2023

Вкладення

• 8552CBE7-7310-4B0F-970B-5529A4883E1A.png
    8552CBE7-7310-4B0F-970B-5529A4883E1A.png
    148.6 Кб · Перегляди: 70

Давід Морріс

Promoted by BJJ Slonyara Dnepr
Активний гравець
Реєстрування
16 Лип 2022
Дописи
2,021
Реакції
511
Бали
198
Бани ви получили а діло, якщо б ви сповістили адміністрації про цей баг а не використовували його тоді все було б добре, але ви вирішили замовчти і використати цей баг у свою сторону тим самим ви і підгверглися бану

Назар Кубр

Шановний гравець
Реєстрування
12 Січ 2023
Дописи
84
Реакції
20
Бали
18
Бани ви получили а діло, якщо б ви сповістили адміністрації про цей баг а не використовували його тоді все було б добре, але ви вирішили замовчти і використати цей баг у свою сторону тим самим ви і підгверглися бану

Пропоную Вам зайнятись собою перш за все, а не моїм питанням, а саме роботою над помилками (доказ, що я не перший про це Вам говорю - підкріпив).

Вкладення

• 16141F9A-3FBE-4E85-971F-AD36C1BB25C9.png
    16141F9A-3FBE-4E85-971F-AD36C1BB25C9.png
    142.5 Кб · Перегляди: 68

Alexandr Volk

Гість
У правилах проекту прописано про заборону використовувати баги, а якщо й знайшли повідомити про це команду проекту.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі