Зачинено Кирилл Дзядевич // звільнення без причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Лип 2023
Дописи
23
Реакції
23
Бали
16
1.Кирил Дзядевич
2.Олександра Уотсон
3.причина звільнення без причини потребую пояснення та докази стосовно звільнення,також лідер заблокував мене в телеграмі прошу пояснення,я розумію чому і поясню адміністрації
4.жмяк
5.07.04.2024

Кирил Фенікс

SAC with the FBI New-York Field Office
Реєстрування
26 Вер 2022
Дописи
242
Реакції
394
Бали
108
1.Кирил Дзядевич
2.Олександра Уотсон
3.причина звільнення без причини потребую пояснення та докази стосовно звільнення,також лідер заблокував мене в телеграмі прошу пояснення,я розумію чому і поясню адміністрації
4.жмяк
5.07.04.2024
Вітаю шановний гравець! Я лідер МОЗ м. Дніпро.
По-перше "Втрата довіри" - це причина, яка може не потребувати доказів. Друге, "втрата довіри" - причина, що може бути із-за особистих непереконань.
По-друге, коли я тільки став на посаду лідера, я спитав в ЗГС Держ (на той момент Таісія Фенікс) хто це така, як стала і тд. На що отримав відповідь: "Не знімай, вона нормальна". Після розмови з Вами, дізнавшись за що 1 догана, а саме "Я поєхала на канти, а форму снять забила", виникає питання щодо компетентності. Але після того як я почав працювати, я вас в грі ні разу не бачив. Далі ви в перший тиждень не подали звіт.
Почався другий тиждень. В телеграмі бачу неодноразові конфліктні ситуації, спроби зливу, обвинувачення на типу "блат" і тд (Те, що я і брат стали в один день на лідера, нічого не означає, бо обзвон був в один і той же день. Обзвон пройшли найкраще). В грі вас ні разу не бачив, тільки АФК. На зборах о/с ви розказували слідкуючому, що я даю догани налів, направо. Ні, я видаю догани лише за причини. Скажу лише одне, радуйтесь, що за АФК і неподачу звіту ви отримали по попередженню, а не по догані як в інших організаціях. Отримую звіт, роботи мало, на що отримую *оправдання* . Після звільнення отримую *таке*.

✅Очікуємо рішення від ГС/ЗГС Держ

Кирил Фенікс

SAC with the FBI New-York Field Office
Реєстрування
26 Вер 2022
Дописи
242
Реакції
394
Бали
108
✅ Стосовно блокування в телеграмі, ви мені почали спамить, на те я вам відповів "Все на форум", ви мені продовжили спамить. На те я вас заблокував

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі