Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
1.Кирил Дзядевич
2.Олександра Уотсон
3.причина звільнення без причини потребую пояснення та докази стосовно звільнення,також лідер заблокував мене в телеграмі прошу пояснення,я розумію чому і поясню адміністрації
4.жмяк
5.07.04.2024
1.Кирил Дзядевич
2.Олександра Уотсон
3.причина звільнення без причини потребую пояснення та докази стосовно звільнення,також лідер заблокував мене в телеграмі прошу пояснення,я розумію чому і поясню адміністрації
4.жмяк
5.07.04.2024
Вітаю шановний гравець! Я лідер МОЗ м. Дніпро. ✅ По-перше "Втрата довіри" - це причина, яка може не потребувати доказів. Друге, "втрата довіри" - причина, що може бути із-за особистих непереконань.
✅По-друге, коли я тільки став на посаду лідера, я спитав в ЗГС Держ (на той момент Таісія Фенікс) хто це така, як стала і тд. На що отримав відповідь: "Не знімай, вона нормальна". Після розмови з Вами, дізнавшись за що 1 догана, а саме "Я поєхала на канти, а форму снять забила", виникає питання щодо компетентності. Але після того як я почав працювати, я вас в грі ні разу не бачив. Далі ви в перший тиждень не подали звіт.
✅Почався другий тиждень. В телеграмі бачу неодноразові конфліктні ситуації, спроби зливу, обвинувачення на типу "блат" і тд (Те, що я і брат стали в один день на лідера, нічого не означає, бо обзвон був в один і той же день. Обзвон пройшли найкраще). В грі вас ні разу не бачив, тільки АФК. На зборах о/с ви розказували слідкуючому, що я даю догани налів, направо. Ні, я видаю догани лише за причини. Скажу лише одне, радуйтесь, що за АФК і неподачу звіту ви отримали по попередженню, а не по догані як в інших організаціях. Отримую звіт, роботи мало, на що отримую *оправдання* . Після звільнення отримую *таке*.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.