Розглянуто Сергій Добрий// нон рп арешт

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дима_Чага

Козак
Реєстрування
17 Лис 2023
Дописи
23
Реакції
7
Бали
6
  1. Нікнейм гравця:Сергій Добрий
  2. Особистий нікнейм:Діма Фростівіч
  3. Суть скарги:Сергія Добрий мене вигнав з машини та без рп арештував і відвіз до НПУ Києва і відпустив. як що я наруши то чому він мене не посадив? уже пишу 3 жалобу я спочатку зробив до 2 минут потім мені сказали дати фулл фрапс тоді Андрі Косик *********************************** ти тему закриваєш? потом я для него делаю фулл фрапс и мне кажуть до 2 минут. **************************** почему вы просто не посмотрите жалобу я специально поставил до 2 минут фрапс!! Admins, what are you smoking? ( просьба не закривати тему) Тайм коди;( фрапс до 2 минут)00:05-Нон рп арешт 00:23-обговорення арешту 01:23-говорю Сергію щоб сказав щось в голосовий чат 01:57-відвіз мене до НПУ К. Администрация что ещё надо?
  4. Докази (скріншот/відео):5 минут для Андрія Косика и для нормальних админов 2 минут
  5. Дата порушення:09.04.24

Віталій Ющик

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
6 Сер 2023
Дописи
315
Реакції
692
Бали
153
Вік
32
  1. Нікнейм гравця:Сергій Добрий
  2. Особистий нікнейм:Діма Фростівіч
  3. Суть скарги:Сергія Добрий мене вигнав з машини та без рп арештував і відвіз до НПУ Києва і відпустив. як що я наруши то чому він мене не посадив? уже пишу 3 жалобу я спочатку зробив до 2 минут потім мені сказали дати фулл фрапс тоді Андрі Косик *********************************** ти тему закриваєш? потом я для него делаю фулл фрапс и мне кажуть до 2 минут. **************************** почему вы просто не посмотрите жалобу я специально поставил до 2 минут фрапс!! Admins, what are you smoking? ( просьба не закривати тему) Тайм коди;( фрапс до 2 минут)00:05-Нон рп арешт 00:23-обговорення арешту 01:23-говорю Сергію щоб сказав щось в голосовий чат 01:57-відвіз мене до НПУ К. Администрация что ещё надо?
  4. Докази (скріншот/відео):5 минут для Андрія Косика и для нормальних админов 2 минут
  5. Дата порушення:09.04.24
Шановний гравець, у вас є порушення DB! На даному відео видно як ви збиваєте співробітника СБУ К! Також на вашій скарзі написано для нормальних адміністраторів. Ви вважаєте что декілька адміністраторів не є справедливими?! Так це вже також є вашим негативним порушенням в їхню сторону!
Чекаємо відповіді шановної адміністрації!!

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,665
Реакції
1,289
Бали
253
Вітаю, гравцю буде проведено бесіду, вам будуть видані такі покарання: Діма Фростівіч - jail 60 db.
Також за нешанобливе ставлення, а саме фразу "Admins, what are you smoking?" і "5 минут для Андрія Косика и для нормальних админов 2 минут", вам було видане попередження на форумі.
Розглянуто.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі