Розглянуто Сергій Добрий// нон рп арешт

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дима_Чага

Козак
Реєстрування
17 Лис 2023
Дописи
21
Реакції
7
Бали
357
  1. Нікнейм гравця:Сергій Добрий
  2. Особистий нікнейм:Діма Фростівіч
  3. Суть скарги:Сергія Добрий мене вигнав з машини та без рп арештував і відвіз до НПУ Києва і відпустив. як що я наруши то чому він мене не посадив? уже пишу 3 жалобу я спочатку зробив до 2 минут потім мені сказали дати фулл фрапс тоді Андрі Косик *********************************** ти тему закриваєш? потом я для него делаю фулл фрапс и мне кажуть до 2 минут. **************************** почему вы просто не посмотрите жалобу я специально поставил до 2 минут фрапс!! Admins, what are you smoking? ( просьба не закривати тему) Тайм коди;( фрапс до 2 минут)00:05-Нон рп арешт 00:23-обговорення арешту 01:23-говорю Сергію щоб сказав щось в голосовий чат 01:57-відвіз мене до НПУ К. Администрация что ещё надо?
  4. Докази (скріншот/відео):5 минут для Андрія Косика и для нормальних админов 2 минут
  5. Дата порушення:09.04.24

Віталій Ющик

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
6 Сер 2023
Дописи
314
Реакції
688
Бали
508
Вік
33
  1. Нікнейм гравця:Сергій Добрий
  2. Особистий нікнейм:Діма Фростівіч
  3. Суть скарги:Сергія Добрий мене вигнав з машини та без рп арештував і відвіз до НПУ Києва і відпустив. як що я наруши то чому він мене не посадив? уже пишу 3 жалобу я спочатку зробив до 2 минут потім мені сказали дати фулл фрапс тоді Андрі Косик *********************************** ти тему закриваєш? потом я для него делаю фулл фрапс и мне кажуть до 2 минут. **************************** почему вы просто не посмотрите жалобу я специально поставил до 2 минут фрапс!! Admins, what are you smoking? ( просьба не закривати тему) Тайм коди;( фрапс до 2 минут)00:05-Нон рп арешт 00:23-обговорення арешту 01:23-говорю Сергію щоб сказав щось в голосовий чат 01:57-відвіз мене до НПУ К. Администрация что ещё надо?
  4. Докази (скріншот/відео):5 минут для Андрія Косика и для нормальних админов 2 минут
  5. Дата порушення:09.04.24
Шановний гравець, у вас є порушення DB! На даному відео видно як ви збиваєте співробітника СБУ К! Також на вашій скарзі написано для нормальних адміністраторів. Ви вважаєте что декілька адміністраторів не є справедливими?! Так це вже також є вашим негативним порушенням в їхню сторону!
Чекаємо відповіді шановної адміністрації!!

Андрій Косик

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,469
Реакції
1,271
Бали
643
Вітаю, гравцю буде проведено бесіду, вам будуть видані такі покарання: Діма Фростівіч - jail 60 db.
Також за нешанобливе ставлення, а саме фразу "Admins, what are you smoking?" і "5 минут для Андрія Косика и для нормальних админов 2 минут", вам було видане попередження на форумі.
Розглянуто.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі