Розглянуто дм зз

Баррі Аллєн

Отаман
Реєстрування
28 Сер 2023
Дописи
76
Реакції
27
Бали
21
1. Нікнейм гравця: Андрій Блащина
2. Особистий нікнейм:Баррі Аллєн
3. Клан порушника:TOXIC
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: -
5. Суть скарги: дм зз+багоюз(дана людина після того як витянула мене з авто нажала F12 за чого я і застряв у даній людині ,дана людина не хотіла відходити і за цього я почав бить )
6. Докази (скріншот/відео):Тик
7. Дата порушення:30.04

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,945
Реакції
10,048
Бали
253
1. Нікнейм гравця: Андрій Блащина
2. Особистий нікнейм:Баррі Аллєн
3. Клан порушника:TOXIC
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: -
5. Суть скарги: дм зз+багоюз(дана людина після того як витянула мене з авто нажала F12 за чого я і застряв у даній людині ,дана людина не хотіла відходити і за цього я почав бить )
6. Докази (скріншот/відео):Тик
7. Дата порушення:30.04
Адміністрація прошу видати автору бан за обман адміністрації і обрізку відео ( скриває правду), також його звуку на відео не має, чим робить підстави другим ігракам з надією, що вони без відео
Також прошу видати за дмЗЗ, неадекватні висловлювання
Тайм-код
0.25- вбиває в ЗЗ дівчину -- тому обрізає відео і приставляє адміністрації все так ніби я просто до нього підбіг і називав клоуном...
0.44-0.48 Говорить "єбало стули" токса єбуча-- і це в мене неадекватні висловлюваня? І дальше це скриває тим, що не пише свій звук ( дуже зручно)
0.50- і до кінця - Видно що я ніякого Ф12 не нажимав і він мене почав бити першим
Відео

Андрій Медвідь

Старожила UKRAINE GTA
Лідер
Реєстрування
28 Кві 2023
Дописи
1,069
Реакції
1,249
Бали
253
Перерозгляд скарги!
Ви автор будете покарані за DM GZ -jail 180 , Неадекватні висловлювання - мут 60,Обман адміністрації - pban 1

Стефанія Старк буде покарана за Неадекватні висловлювання та Розмова в ноці - мут 90 хвилин

Андрій Блащина буде покараний за Образа гравців -мут 60 хвилин

Розглянуто

Останнє редагування:

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі