Розглянуто дм зз

Баррі Аллєн

Отаман
Реєстрування
28 Сер 2023
Дописи
63
Реакції
27
Бали
21
1. Нікнейм гравця: Андрій Блащина
2. Особистий нікнейм:Баррі Аллєн
3. Клан порушника:TOXIC
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: -
5. Суть скарги: дм зз+багоюз(дана людина після того як витянула мене з авто нажала F12 за чого я і застряв у даній людині ,дана людина не хотіла відходити і за цього я почав бить )
6. Докази (скріншот/відео):Тик
7. Дата порушення:30.04

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,674
Реакції
9,131
Бали
253
1. Нікнейм гравця: Андрій Блащина
2. Особистий нікнейм:Баррі Аллєн
3. Клан порушника:TOXIC
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: -
5. Суть скарги: дм зз+багоюз(дана людина після того як витянула мене з авто нажала F12 за чого я і застряв у даній людині ,дана людина не хотіла відходити і за цього я почав бить )
6. Докази (скріншот/відео):Тик
7. Дата порушення:30.04
Адміністрація прошу видати автору бан за обман адміністрації і обрізку відео ( скриває правду), також його звуку на відео не має, чим робить підстави другим ігракам з надією, що вони без відео
Також прошу видати за дмЗЗ, неадекватні висловлювання
Тайм-код
0.25- вбиває в ЗЗ дівчину -- тому обрізає відео і приставляє адміністрації все так ніби я просто до нього підбіг і називав клоуном...
0.44-0.48 Говорить "єбало стули" токса єбуча-- і це в мене неадекватні висловлюваня? І дальше це скриває тим, що не пише свій звук ( дуже зручно)
0.50- і до кінця - Видно що я ніякого Ф12 не нажимав і він мене почав бити першим
Відео

Андрій Медвідь

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
28 Кві 2023
Дописи
1,058
Реакції
1,270
Бали
253
Перерозгляд скарги!
Ви автор будете покарані за DM GZ -jail 180 , Неадекватні висловлювання - мут 60,Обман адміністрації - pban 1

Стефанія Старк буде покарана за Неадекватні висловлювання та Розмова в ноці - мут 90 хвилин

Андрій Блащина буде покараний за Образа гравців -мут 60 хвилин

Розглянуто

Останнє редагування:

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі