Кенши Картьє
Гравець року
- Реєстрування
- 19 Гру 2023
- Дописи
- 10
- Реакції
- 5
- Бали
- 6
- Особисті дані:
- Ім'я: Артем
- Прізвище: Рево
- Вік: 18
- Місце народження: Київ,Україна
- Освіта та навчання:
- Пройшов практичну підготовку та інтернатуру у лікарні чи клініці, набравши практичний досвід у лікувальному процесі та діагностиці хвороб.
- Професійний досвід:
- Має досвід у роботі з різними віковими групами пацієнтів та в різних галузях медицини, таких як педіатрія, терапія, хірургія тощо.
- Спеціалізація та навички:
- Спеціалізується у хірургії та іншому, займається діагностикою, лікуванням та профілактикою захворювань у цій галузі.
- Має високий рівень професійних навичок у проведенні медичних обстежень, лікуванні захворювань та виконанні хірургічних втручань.
- Мета та мотивація:
- Має зацікавленість у покращенні системи охорони здоров'я та наданні якісної медичної допомоги всім громадянам.
- Бажає внести свій внесок у розвиток медичної науки та практики, розвиваючи нові методи лікування та діагностики.
- Інтереси та захоплення:
- Поза робочим часом зацікавлений у вивченні останніх медичних досліджень та технологій, що дозволяє йому залишатися в курсі новин у галузі охорони здоров'я.
- Займається спортом та здоровим способом життя для підтримки своєї фізичної та психічної готовності до роботи в умовах високого навантаження.