Відмовлено Артемчик Рево///РП біографія на лідера МОЗ К

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кенши Картьє

Гравець року
Реєстрування
19 Гру 2023
Дописи
10
Реакції
5
Бали
6
  1. Особисті дані:
    • Ім'я: Артем
    • Прізвище: Рево
    • Вік: 18
    • Місце народження: Київ,Україна
  2. Освіта та навчання:
    • Пройшов практичну підготовку та інтернатуру у лікарні чи клініці, набравши практичний досвід у лікувальному процесі та діагностиці хвороб.
  3. Професійний досвід:
    • Має досвід у роботі з різними віковими групами пацієнтів та в різних галузях медицини, таких як педіатрія, терапія, хірургія тощо.
  4. Спеціалізація та навички:
    • Спеціалізується у хірургії та іншому, займається діагностикою, лікуванням та профілактикою захворювань у цій галузі.
    • Має високий рівень професійних навичок у проведенні медичних обстежень, лікуванні захворювань та виконанні хірургічних втручань.
  5. Мета та мотивація:
    • Має зацікавленість у покращенні системи охорони здоров'я та наданні якісної медичної допомоги всім громадянам.
    • Бажає внести свій внесок у розвиток медичної науки та практики, розвиваючи нові методи лікування та діагностики.
  6. Інтереси та захоплення:
    • Поза робочим часом зацікавлений у вивченні останніх медичних досліджень та технологій, що дозволяє йому залишатися в курсі новин у галузі охорони здоров'я.
    • Займається спортом та здоровим способом життя для підтримки своєї фізичної та психічної готовності до роботи в умовах високого навантаження.

Кенши Картьє

Гравець року
Реєстрування
19 Гру 2023
Дописи
10
Реакції
5
Бали
6
  1. Особисті дані:
    • Ім'я: Артем
    • Прізвище: Рево
    • Вік: 18
    • Місце народження: Київ,Україна
  2. Освіта та навчання:
    • Пройшов практичну підготовку та інтернатуру у лікарні чи клініці, набравши практичний досвід у лікувальному процесі та діагностиці хвороб.
  3. Професійний досвід:
    • Має досвід у роботі з різними віковими групами пацієнтів та в різних галузях медицини, таких як педіатрія, терапія, хірургія тощо.
  4. Спеціалізація та навички:
    • Спеціалізується у хірургії та іншому, займається діагностикою, лікуванням та профілактикою захворювань у цій галузі.
    • Має високий рівень професійних навичок у проведенні медичних обстежень, лікуванні захворювань та виконанні хірургічних втручань.
  5. Мета та мотивація:
    • Має зацікавленість у покращенні системи охорони здоров'я та наданні якісної медичної допомоги всім громадянам.
    • Бажає внести свій внесок у розвиток медичної науки та практики, розвиваючи нові методи лікування та діагностики.
  6. Інтереси та захоплення:
    • Поза робочим часом зацікавлений у вивченні останніх медичних досліджень та технологій, що дозволяє йому залишатися в курсі новин у галузі охорони здоров'я.
    • Займається спортом та здоровим способом життя для підтримки своєї фізичної та психічної готовності до роботи в умовах високого навантаження.
Прошу відмовити через тех.причини

Джо Барбара

Поважний гравець
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
576
Реакції
161
Бали
48
Вітаю шановний гравець!
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі