Розглянуто НПУ//Євген Антонюк//Офф від РП.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Гру 2022
Дописи
22
Реакції
26
Бали
23
1. Нікнейм гравця: Євген Антонюк
2. Особистий нікнейм: Богдан Матвійчук
3. Суть скарги: Офф від РП. Протягом РП, кричав я ОФФ, я ОФФ, і офнувся.
4. Особисті докази (скриншот/відео):
(4:08 і до кінця.)
5. Дата порушення: 21.01.2023

Євген Антонюк

UKRAINE GTA 04 | Генерал ДСНС
Активний гравець
Реєстрування
9 Вер 2022
Дописи
607
Реакції
508
Бали
98
1. Нікнейм гравця: Євген Антонюк
2. Особистий нікнейм: Богдан Матвійчук
3. Суть скарги: Офф від РП. Протягом РП, кричав я ОФФ, я ОФФ, і офнувся.
4. Особисті докази (скриншот/відео):
(4:08 і до кінця.)
5. Дата порушення: 21.01.2023
Фрапс не повний,ви втрутилися в РП процес про що вас ніхто не просив,якщо брати РП у вас не було ні підстави ні доказів на моє затримання,порушення є за вами:
1.Де хоч один РП доказ на моє затримання
2.Ви не назвали мені мої права при затриманні (це порушення статуту)
3.Ви не представилися і не показали посвідчення
4.Ви не відповіли на мої запитання
5.Ви порушили норми спілкування як працівник СБУ
6.Я вам казав що по-перше мені треба вже йти і я маю вийти з гри,по-друге ви порушили РП процес і відігравати щось далі я не буду,отже це Ще + примусове РП відігравання.У мене поки все…

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Вітаю Шановний гравець! Беру Вашу скаргу на розгляд та переношу у відповідний розділ.

Руслан Балтян

Колишніми - легенди не бувають)
Реєстрування
11 Гру 2022
Дописи
132
Реакції
53
Бали
33
Фрапс не повний,ви втрутилися в РП процес про що вас ніхто не просив,якщо брати РП у вас не було ні підстави ні доказів на моє затримання,порушення є за вами:
1.Де хоч один РП доказ на моє затримання
2.Ви не назвали мені мої права при затриманні (це порушення статуту)
3.Ви не представилися і не показали посвідчення
4.Ви не відповіли на мої запитання
5.Ви порушили норми спілкування як працівник СБУ
6.Я вам казав що по-перше мені треба вже йти і я маю вийти з гри,по-друге ви порушили РП процес і відігравати щось далі я не буду,отже це Ще + примусове РП відігравання.У мене поки все…
1. За законом вас можуть тримати 3 години без пред'явлення доказів .
2. Де , в статуті написано про зачитування прав , в статуті МВС та СБУ я не бачив цього .
3. Під час затримання зловмисників або підозрілого СБУ може не предъявляти свої документи
4. Ніхто не забов'язан відповідати на ваші запитання.
5. Які саме норми порушені ?
6. Так може сказати будь хто що б відкинути від рп ситуації

Євген Антонюк

Активний гравець
Реєстрування
9 Вер 2022
Дописи
607
Реакції
508
Бали
98
1. За законом вас можуть тримати 3 години без пред'явлення доказів .
2. Де , в статуті написано про зачитування прав , в статуті МВС та СБУ я не бачив цього .
3. Під час затримання зловмисників або підозрілого СБУ може не предъявляти свої документи
4. Ніхто не забов'язан відповідати на ваші запитання.
5. Які саме норми порушені ?
6. Так може сказати будь хто що б відкинути від рп ситуації
Почнемо з того що зачитування прав чітко описані в процесуальному кодексі,але зразу видно що ви цього незнаєте,докази вони мали мати,а якщо ви кажете що без доказів то так вони можуть будь кого зв’язати,тим паче що йдемо на те що це СБУ Дніпра і воно ніяким боком не має бути причетне до Харкова,тим паче як ви могли відкрити кримінальне провадження якщо ви навіть документів моїх не бачили і не можете знати як мене звати,а якщо ви скажете що я проходжу у вас по базі то це БРЕД бо по базі я можу проходити лише в Харкові в Дніпрі на мене немає ніякої інформації.А те що ви незнаєте своїх правил це ваші проблеми…

Руслан Балтян

Реєстрування
11 Гру 2022
Дописи
132
Реакції
53
Бали
33
Подивись як у реальному житті затримує СБУ . Вино мабуть перед тим як когось упакувати завжди документи просять , ти кажеш якусь несенітницю трішки , якщо на вас є підозра вас затримують по орієнтуванню , відвезуть у відділок , а вже потім будуть виясняти
Почнемо з того що зачитування прав чітко описані в процесуальному кодексі,але зразу видно що ви цього незнаєте,докази вони мали мати,а якщо ви кажете що без доказів то так вони можуть будь кого зв’язати,тим паче що йдемо на те що це СБУ Дніпра і воно ніяким боком не має бути причетне до Харкова,тим паче як ви могли відкрити кримінальне провадження якщо ви навіть документів моїх не бачили і не можете знати як мене звати,а якщо ви скажете що я проходжу у вас по базі то це БРЕД бо по базі я можу проходити лише в Харкові в Дніпрі на мене немає ніякої інформації.А те що ви незнаєте своїх правил це ваші проблеми

Руслан Балтян

Реєстрування
11 Гру 2022
Дописи
132
Реакції
53
Бали
33
Почнемо з того що зачитування прав чітко описані в процесуальному кодексі,але зразу видно що ви цього незнаєте,докази вони мали мати,а якщо ви кажете що без доказів то так вони можуть будь кого зв’язати,тим паче що йдемо на те що це СБУ Дніпра і воно ніяким боком не має бути причетне до Харкова,тим паче як ви могли відкрити кримінальне провадження якщо ви навіть документів моїх не бачили і не можете знати як мене звати,а якщо ви скажете що я проходжу у вас по базі то це БРЕД бо по базі я можу проходити лише в Харкові в Дніпрі на мене немає ніякої інформації.А те що ви незнаєте своїх правил це ваші проблеми…
База даних по рп єдина

Євген Антонюк

Активний гравець
Реєстрування
9 Вер 2022
Дописи
607
Реакції
508
Бали
98
Подивись як у реальному житті затримує СБУ . Вино мабуть перед тим як когось упакувати завжди документи просять , ти кажеш якусь несенітницю трішки , якщо на вас є підозра вас затримують по орієнтуванню , відвезуть у відділок , а вже потім будуть виясняти
Документів моїх ви не просили і не бачили виходить ви навіть не знали хто я такий,а на рахунок бази даний давайте опиратися на те,що ви чисто теоретично не мали б взагалі влазити і взагалі проводити затримання,у вам не було доказів і підстав,звідки ви знали що я викрадач,те що я в порту був не значить що я викрадач,а те що я казав я казав оффтопом тому це не рахується,а може я в порту спец.операцію проводив і був під прикриттям,у вас не було підстав

Руслан Балтян

Реєстрування
11 Гру 2022
Дописи
132
Реакції
53
Бали
33
Документів моїх ви не просили і не бачили виходить ви навіть не знали хто я такий,а на рахунок бази даний давайте опиратися на те,що ви чисто теоретично не мали б взагалі влазити і взагалі проводити затримання,у вам не було доказів і підстав,звідки ви знали що я викрадач,те що я в порту був не значить що я викрадач,а те що я казав я казав оффтопом тому це не рахується,а може я в порту спец.операцію проводив і був під прикриттям,у вас не було підстав
Та що ти кажеш , я тебе ще раз питаю , в реальному житті в тебе СБУ перед тим як упакувати будуть твій паспорт запрошувати ? В реальному житті по обличчю не зрозуміють хто ти ? А скільки випадків коли людей брали просто тому що вони схожі , потім вияснялось і відпускали їх , не відпирайся , всі діяння СБУ виправдані . І по друге ви були на місці скоєння злочину в такому випадку не те що мають права вас затримати , а забов'язані , і вже потім виясняти обставини , як і було в загальному. А про " може прикриття " це можеш розказати іншим структурам , є ієрархія , прибуло СБУ , все

Реєстрування
30 Гру 2022
Дописи
22
Реакції
26
Бали
23
Я втомився Вам пояснювати, чому Вас мали затримати.
Територія СБУ, затверджена в статуті, як охоронний державний об’єкт. Якщо затверджено в статуті, відповідно підписано Міністерством.
Стаття 11.7.2 [К]* (НПУ/СБУ) Незаконне проникнення на охоронюваний відповідно до законодавства України, об'єкт відзначений червоною зоною - Від 2 до 4 років позбавлення волі.
Стаття 11.7 [A](НПУ/СБУ) Незаконне проникнення на охоронюваний відповідно до законодавства України, об'єкт - 2 діб позбавлення волі.
Докази надам нижче.
1 - тарасенко образи, непідкора
2 - Антонюк, неналежне ставлення до своїх обовязків, образа працівника СБУ, словами "мені на це все насрать, на жб насрать", МГ. Слова оффтоп кажуться перед тим щоб щось казати. Йому пофіг. Відмова в предявленні посвідчення ( як мінімум ми не знаємо хто це і хочемо пересвідчитися. )
3 - ти мені рот не затикай. Субординація
4 - ми вас не просили влазить. Нас і не просять. Ми самі приходимо))
5 - зброя на відео, ліцензію перевірити
Ваш колега, який теж любить порушувати..
1 - флуд в войс чат, при тому що старший знаходиться
2 - на запитання що ви тут робите немає відповіді, субординація
3 - збили Ян, Субординація
4 - непідкора працівникам СБУ, погроза працівнику СБУ ( держ. службовцю )

Докази на затримання -

Докази на ОФФ + неадеквату поведінку + субординація прикріплені вище.
Також, якщо Ви хороший гравець, маєте знати, правила викрадень, і не порушувати їх. Докази на це, даю нижче
(P.S час на таймі на +1 швидше) зрівняти з фарсом і скріном = співпаде в 20+- хв.

Якщо Ви, маючи звання Полковника, не знаєте своїх прав та обов’язків, Законодавства, пробачте за мою прямоту, Ви поганий Полковник.
Чекайте відповіді від слідкуючої Адмінімстаціі, і не оффтопте в цій темі. Дякую.

Останнє редагування:

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Гравець Богдан Матвійчук отримає покарання за провокацію на порушення правил серверу
Гравець
Євген Антонюк отримає покарання за вихід з гри під час рп процессу.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 2, Учасників: 0, Гостей: 2)

Угорі